3 5 hafta takıldığı kadına boynuz takmayınca kendilerini sadakatli sanıyorlar shhs

Gerçekten bu konuda bana hiçbir şekilde samimi gelmez yani durmadan sevgili değiştiren ya da sadece yatak arkadaşlığı yapan birisi hiçbir zaman sadakatli olabileceğini düşünmüyorum.
Ama bazı zamanlar öyle bir kadın çıkar ki karşısına dünyasını değiştirir olmayacak bir şey değil.
Evet bu sefer dediğine katılıyorum Gerçekten biraz komik Çünkü flörtözlük Adı üzerinde insanda iki şey vardır bir karakter iki huy flörtözlük insanı karakterinde olan bir şey de ve hiçbir zaman değişmez Çünkü karakteristik özellikler insanda sabittir sadece huy değişir ama huyu bile ne kadar değilse o karakteristik özellikler sende oturduğu için o özelliğini artık değişmezsin Onun için flörtöz olarak takılmaya alışmış bir insanın Bence sevmesi veya sadakatli olması ya da bir kişiye Sadık kalması gerçekten çok zor bir ihtimal hatta Hiç ihtimal bile vermemek gerek
Her erkek aynı değildir bir erkek yaptı diye her erkek yapar düşüncesi saçmalık senin örnek verdiğin erkek modelini arkadaş ortamında çevrede dışladıklarini yaptıklarının normal olmadığı için sert tepkiler veriliyor buna emin olabilirsin. Bana verilen nasihat bir kıza hata yapmadan düşün bu kızı ablan yerine kuzenlerin yeğenlerinin yerine onların başına gelmesini istemediğin zararları başkasına yapma. Bu kural ve ilke olarak düşünüldüğünde kanı bozuklar çıkmazdı
Flörtöz erkekler kadının ruhunu çözebilmiş erkeklerdir. Acayip tatlılar ama Dünya ahiret bacım olsunlar 😂 sadık kalamazlar flört ruhlarına işlemiş onların
Cevap
52Cevap
Flört dönemini birisi bana açıklayabilir mi? Nedir bu flört dönemi? Sevgilimiyiz değil miyiz? Birbirimizden etkilenip tanımaya çalıştığımız dönem değil mi? Evet bu süreç bir kadını aynı anda tanımaya çalışmayla olmaz ama kafasına uymuyorsa da araya mesafe koyup uzaklaştığın dönem değil mi? Uyuyorsa zaten sevgili oluyorsun ben mi yanlış düşünüyorum.
Sadakatli olduğunu iddia eder yok efendim sen öyle değilsin yalancısın denir , öte yandan öyle olmadığını söylese hepten sıkıntı. Çoğu kişi ne istediğini ne tür bir ilişki istediğini , karşıdakini olduğu gibi kabul etmeyi bilmiyor bence.
Kadınlar yok mu anlamaya milyon ömür yetmez
Say yes and pass
İddia etmeleri komik ama inandığımızı sanmaları daha da komik.. Keyifli geceler..
Flörtöz biri daha çok güven duygusunu yitirmiş kişiler olur. Zamanında gerçekten birini sevmiştir ve kıymeti bilinmediği için ondan sonra bir kişiye yönelemez sevemez hevesini alır ve bırakır. Sevdirmeyi başarabilirseniz düzelir.
Bir insan 7'sinde neyse 70'inde de odur. Çapkın arkadaşlarımdan hiçbirinin ilişkisi uzun süreli olmadı. Çünkü bir yandan sevgilileri varken bir yandan da başka kadınlarla flört ediyorlardı. Flört etmeyi seven çapkın bir insandan yâr olmaz.
10 senedir 11 yaşımdan beri kadife çiçeğimle birlikteyiz herkes takilmalik sevgiliyiz sandı ama biz ciddi düşünüyoruz ve onu inan bı kere bile aldatmadim bence ben sadigim ya
Ben erkeğin sadık kalması kadının çapkın olmasına erkeğin kadına hizmet etmesine inanıyorum
Kadının cinsellikte doyumsuz olması ve erkeğin bu doyumsuzluktan haz alması bence olması gereken ilişki
Eğer senede 85 sevgili değiştiriyor ve hiç biriyle diğerinden ayrılmadan görüşmüyorsa bu onları sadık yapar 😎😎😎
Flörtöz olmanın sadakatla ilgisi yoktur aslında, çok flörtöz biriyimdir severim flört etmeyi ama 6 yıllık ilişkimde herhangi bir ibnelik yapmadım. d
Çocukluk aşkı herhal djdndn
Egolarını tatmin ediyorlar herkes beni tercih ediyor gibisinden kendi özgüvenim yok bunlarla kendimi tatmin ediyorum demiyor da. Boş boş insanlar anladığın an tekmeyi basacaksın.
bir sevgili yapıp onun 15 kadınla aldatmak mı gerçekcilik?
evet kısa süreli ilişkiler yaşıyorum ama kimseyi aldatmıyorum..
Uyuzluk yapıcam ama sadakatli değil sadık denir ona 😅
Bırak biraz insanlar kendilerini kandırsınlar, doğrucu davutmusun sen 😂
Türkçe konuş yavrum flört yabancı flörtöz yabancı gayretiniz neye sizin
Flörtöz olmayı kadınlarda seviyor bşr nevi hala ben hala buradayım demek istiyor.
Herkes kendi yaptığına bir kılıf uydurup bahane buluyor işte herkese göre kendi yaptığı doğru
Değil, günümüzde iki cinsiyette aynı, 2-3 hafta sonra yeni insanlar geliyor
Evet o kadar sadakatli ki sadakatini her kıza göstermek istiyorlar
Ben de inanmıyorum. Huylu huyundan vazgeçmez sonuçta.
Böyle bir erkeğin , bir kadın için kahrolduğuna ağladığına şahitim
Vazifenin başına dönmüşsün :D
Bence sen bu erkeklerle fazla uğraşma yoksa ALLAH seni çarpar 😁
Herkese mavi boncuk dağıtıp sadakatli olduklarını iddia ediyorlar. (¬‿¬)
(~˘▾˘)~︵ 🔵
Mavi boncuğum yere düştü. Sende kalabilir.
Bundan önce sadece 5738296 kıza aynısından verdim. Çok sadakatliyim (͡ ͡° ͜ つ ͡͡°)
Şöyle bir insanın birden fazla flörtü varsa, o kişi güvenilmezdir ikili ilişkiler için. Kadın içinde erkek içinde..
Allah'tan öyle bir derdim yok daha hiç sevgilim olmayan ben😂
Al flörtöz olanlar tercih ediliyor sonrada hemcinslerim çok ağlıyor her kararın bir bedeli var
Bunun farkında olan bi kadın. senden varmıdır benim yaşlarda
Bu erkekler nerde acaba cok merak ediyorum
Kaynak ta bu ya:)
Flörtçü kişiler dilbaz olur
Haha şu an düşünüyor um 🤔 ben dilbaz miyim?😀
Kim yoğurdum ekşi der ki?
Ayni sey kadin icinde gecerli :d
Evet çok haklısın bencede öyle
Sadakat yeni nnesil icin zor
Hahahha namuslu pe*zevenkler onlar.
Flörtözlük bir hastalık cidden atlatılması çok zor
Evet bir hayli komik.