Ben tesettürlüyüm ve bir arkadaşım bana '' Sana birini çok yakıştırıyordum ama tesettürlü sevmediğini söyledi.'' dedi. Bu olaydan beri erkeklere karşı çok çekimser oldum biriyle konuşmak istesem tesettürlüyüm diye istemez belki düşüncesi geliyor. Peki siz tesettürlü bi kadınla olmak ister midiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYani kimseyi yadırgamak için değil. Tesettürlü çok arkadaşım var ve hepsi de çok iyi çok tatlı insanlar ama ben de sevgili olmazdım çünkü yaşam tarzlarımızın uymadığını düşünüyorum. Bir yere kadar iyi gidebilir belki ama bir yerden sonra çatışmalar başlar. Birbirimizi incitiriz. Bu olsun istemem
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen açık bir kızım başım açık ama öyle çok açık falan asla giymem ailem çok dindar. Ama dürüstçe söylüyorum erkekler çook çok açık giyimli yılışık cilveli kibirli havalı kızlarla evleniyorlar kapalı kızları kadınsı bulmuyorlar. Ama ben açık olduğum halde açık olmayı doğru bulmuyorum zaten hep uzun kollu yakası kapalı kazaklar ve uzun etekler giyiyorum giyimim açık değil sadece başım açık. Keşke böyle olmasa ama cidden erkekler kapalı kızları kız olarak görmüyorlar hoş bulmuyorlar ama sen tabikide kapalı ol allahın emri kapanmak asla açılma. Allahın emri daha önemli erkekleri boşver allah dindar bir eş nasip etsin sana
215 Yorumla- +1 yıl
Hayır ya olur mu öyle şey katılmıyorum
Soran+1 yılSana katılıyorum çünkü bunu hissediyorum, tesettüre girmeden önceki halimle tesettüre girdikten sonraki halimle insanların bana tavırları çok değişti. Burada çoğu evlenirdim filan diyor ama gerçek hayatta öyle olmuyor.
- +1 yıl
Soran kişi aynen öyle. Burda yorumlarda evleniriz diyorlar ama iş ciddiye binince açık ve yılışık kızlarla evleniyorlar sakin hanım namuslu kızları hiç istemiyorlar
- +1 yıl
Kitaptoman iyice saçmalıyorsun
- +1 yıl
@yalnızkurşun iş ciddiye binince evlenmeye gelince hepiniz kaçıyorsunuz erkekler olarak. Yılışık kibirli cilveli kızlarla evleniyorsunuz. Bu yüzden türbanlı efendi hanım kızları istemiyorsunuz evlenmek için.
- +1 yıl
@yalnızkurşun iyi de cilveli kızlara neden ölüp bitiyorsunuz tüm erkekler olarak? Neden cilveli kızlara değer veriyorsunuz?
- +1 yıl
Haydaa saçmalama iyice bide tüm erkekler diyor herkesi aynı konumda siniflandiramazsin kaçıyorsunuz diyor tanımadan etmeden insanları yargılama bence karşına 2 kişi çıktı diye tüm erkeklere fatura edemezsin herkesin nasıl kız seveceğini bilemezsin kimi öyle sever kimi hanım hanımcık efendi saygılı ciddi biri çıktı da bizde yok dedik sanki
- +1 yıl
Kusura bakma da yaşın doğruysa neden yalnız olduğun belli bu önyargın
- +1 yıl
@yalnızkurşun 27 yaşımdayım ve erkekler yılışık kızlarla evlendiler. Ben edepli ahlaklı olduğum için evde kaldım önyargı değil erkekler namusuz cilveli kızlarla evleniyorlarsa bu benim suçum değil.
- +1 yıl
Ya genelleme niye yapıyorsun ben onu anlamıyorum sanki herkes öyle gibi davranıyorsun bide o cilveli dediğin kızlara da söylediğin ayıp onlar edepsiz ahlaksız mi oluyor yanlış bakış açısı kusura bakma iyi günler
Soran+1 yıl@yalnızkurşun İkiniz de haklısınız Kitaproman12 haklı çünkü bende hep öyle gördüm cilveli kızlar derken açık kızları kastetmiyoruz, bende çevremde hep öyle gördüm. Genelleme yapmamamız konusunda da sen haklısın senin gibi ön yargılı olmayan insanlar da var tesettürlülere karşı...
- +1 yıl
O zaman ikinizde haklı deme ikinizinde haklı pldugu yerler var de sizin şehirde öyle şeyler var
Soran+1 yıl@yalnızkurşun evet öyle kurmalıydım cümleyi..
- +1 yıl
@yalnızkurşun dünyanın bütün her yerinde erkekler kadınsı kızları seviyorlar kadık estetiği kadın duruşu olan kızları seviyorlar başı açık olsa bile kadınsı durmuyorsa erkekler sevmiyorlar ilgi duymuyorlar bunu inkar etsen de durum böyle. Kadınsı duruşu olmayan kızlara ilgi duymuyorsunuz
- +1 yıl
Şuna kanaat getirdim kitaproman12 sen bence yalnız ol
Bir kadın olarak bence insanların dediğin i onemseme bak ben tesettürlü değilim maalesef ama onu neden ve ne için giydiğini tekrar sorgula ve söyle kendine
13 Yorumla
Soran+1 yılben gayet neden giydiğimi biliyorum. Evlilik tesettürlü kadınlarında düşünebileceği birşey. Ben burada beni neden beğenmiyorlar diye birşey sormadım. İnsanların bu konudaki görüşünü merak ettim sadece.
Soran+1 yılhaklısın zaten alıştım
- Aşk İlişkileri konusunda 995 cevap paylaştı.
+1 yılKadinin tesetturlu tesettursuz diye ayrilmaz, kadin kadindir, sevilmek icin vardir, o yuzden kendine eziyet etme
13 Yorumla
Soran+1 yılaynı fikirdeyim
- +1 yıl
Thank you ve iyi bayramlar
Soran+1 yılRica ederim ve iyi bayramlar :)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
80Cevap
+1 yılbence bu saçma düşünce
birisiyle evleneceksem kiyafetinden ziyade öncelikle kişiliği karakteri önemli..
yani onunla anlaşamayacaksam sırf saçı açık diye evlenmem ya da sırf baş örtülü diye10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Şöyle tesettür belli bir kesime ifade ediyor sonuçta. herkesin kafa yapısına uymaya bilir gönül bu tabiki seçemiyorsun ama ön yargılı davranabiliyorsun
17 Yorumla
Soran+1 yılTesettür benim Alllahla aramda olan kişisel bir tercih değil mi? Ben açıkken de aynı karaktere sahiptim o zaman sevebilecek olan sırf başımda örtü var diye neden sevemeyecek oluyor? Yani sana hesap sormuyorum benim fikrim bu
Soran+1 yılBen karşımdaki insanı olduğu gibi karakteriyle sevdiysem içki içiyor barlara gidiyor diye yüz çevirmem. Bende zamanında hatalar yaptım anamın karnından tesettürlü doğmadım :) O bana saygı duyarsa bende ona duyarım.
Soran+1 yılNetice ile her çeşit insan var ben onu anladım hayatta nasıl insanların karşına çıkacağı da kader işi
Soran+1 yılÖyle tabi Sadece biraz özgüven kırıcı
+1 yılBazıları o arkadasin gibi katı bu konuda ama genele bakarsak kimse tesettur vs bakmaz. Kendi gorusum de sevebildiysem hoslandiysam bu açık bu kapalı diye kriter koymam kendime
13 Yorumla
Soran+1 yılve çok yakın bir arkadaşım ama ne kadar özgüvenimi kırdığının farkında değil bunu bi defa değil defalarca yaptı aynı benzeri konuşmalar.
- +1 yıl
Yani bunu sürekli tekrarliyorsa art niyet ararım ben bunda.
Soran+1 yılöyle
Ulan ben o arkadaşının da giyim kuşam kimseyi ilgilendirmezz... tesettür bir sınıf veya statü göstergesi değildir.
11 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel dedin..
Ülkenin yarısı tesettürlü istiyorum diyoe farklı ülkelerde mi yaşıyoruz acabaa🤔
13 Yorumla
Soran+1 yılhahahah dimi gerçekte (sosyal medya dışında) hiç de öyleymiş gibi durmuyor :D
Soran+1 yılBilmiyorum benim çevrem öyle değil belki de yaşadığımız şehirlerle alakalı...
+1 yılOlmaması için sebep yok hee sebep arayan insan her türlü bulur, açığınada kapalısınada
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
🎉🌹
+1 yılÖnemli olan iç güzellik tesettürlü olman hiç bir şeyi fark ettirmez hem o çocuk safmış açık seçik yinene herkes bakıyor malesef yiyecekmiş gibi ama tesettürlü kadına sadece eşi sevdiği bakar
10 Yorumla
+1 yılNeden olmasın ki tek sorun başını kapatması mi? Hayır önemli olan burda karakter o güzelse dışa bakmanjn önemi yok biri için değişmeye de gerek yok mutlaka seni bulur isteyen biri
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde hoslandigim kisi kapali istiyor malesef...😔
25 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar kötü kapalı açık diye ayırmaları :(
Cevap sahibi+1 yılDaha bugun konustuk. Namazinda niyazinda kapali olsun istiyorum dedi😞 bende ole cok acik sacik degilim aslnda ama askili giyerim. Sanirim en buyuk sorunda bu aramizda. Yoksa kafalarimiz cok iyi uyusuyor
Soran+1 yılçok saçma ya üzüldüm
Cevap sahibi+1 yılBende senn icin uzuldum insallah hayirlisi olur hakkimizda kuzum
Soran+1 yılaynen İnşaallah
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Seviyorsam düşünebilirim tessettür engel olmaz. Fakat hayat şartlarımın uymayacağını düşündüğüm için öyle bir adım atmamaya özen gösteririm.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayat beni öyle bir hale getirdi ki çok açık giyinen bir kadınla da sevgili olabilirim, tesettürlü bir kadınla da.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılNeden böyle düşünüyorsun ki bu senin inancın ve yaşam biçimin istemeyen istemesin boşver
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı.
+1 yılNasip işleri bunlar açık kapalı bana göre farkı yok. İnsan olması önemli
10 Yorumla Evet Tesettürlü Bir Hanımefendi ile Yuva kurmak Evlenmek isterim Çünkü Onlar Baştacıdır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ben düşündüm konuştum da ama olmadı nasip. Kızın ailesi vaz geçirdi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki düşünürüm açık veya kspalı takıntım yok gönlümü ama kapalıya ama açığa fark etmeznevlenirim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Evlilik genel anlamda istemiyorum bunu bildiği için o benimle konuşmak istemez zaten
10 Yorumla
+1 yılSadece başını kapatan değil , kendinide günahlara kapatan biri ise evet konuşurum
10 YorumlaEvet, tesettürlü diye ne olmuş?
önemli olan iç ve dış güzellik :D :D10 Yorumladüşünmemek için bi sebep yok.
böyle ayrımlar yüzünden zaten bi arpa boyu yol alamıyoruz maalesef.10 YorumlaEvlilik düşüncem olmadı hiç bizaman olmazda kimseyle ben sadece seks partneri olurum😉
10 Yorumla
+1 yılNeden düşünmeyeyim bu kadar cahil düşünceler aklına nasıl geliyor sorun oluyor şahsen baş örtü benim algımı kötüye kapatmıyor şükür
02 Yorumla
Soran+1 yılaçıklama kısmını okudun mu?
- +1 yıl
Hayır bir kişi böyle düşününce herkesin fikri aynı olamaz böyle düşünme.
+1 yılSakın sakın sen kendin bul kendin konuş kendin yaşa başkalarının yakıştırmasıyla değil.
14 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun da kendim karşılaştığımda da çekiniyorum işte ya sırf tesettürlüyüm diye olmaz felan diyorum.
- +1 yıl
Karşılaşma görüşmeler sonrası olmazsa olmasın. Boşver ya sen bir adım atta gerisini oluruna bırak. Kendini sürekli küçültme. Sana karşı cins mi kalmadı.
Soran+1 yılHaklısın ama zor oluyor bazen. Herkes bi flört ve evlilik düşünmek zorunda değil zaten olmadı evlenmem olur biter.
- +1 yıl
Öyle tabi amaaaan.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbartmıyorum etkileyemeyeceğim kadın yok, ama tesettürlü biriyle evlenmek isterim
10 Yorumla
+1 yılSaçmalama ne varmış tesettürde ben kesinlikle düşünürüm. Sen o arkadaşın için mi kapattın sanki başını
10 Yorumla
+1 yılHer insan aynı değildir. Biri kötü laf söyledi diye bütün erkekler kötü olamaz. Umursama öylelerini ve kimse için kendi sınırlarından çıkma.
10 Yorumla
+1 yılHerksin hür iradesi var ve herkes karşısındakine saygı duymakk zorunda. Tabiki de evlenirdim ve arkadaşlıkta yapardım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılKafalar uyuşuyorsa ne önemi var böyle şeylerin
15 Yorumla
Soran+1 yılbencede hemşehrim
- +1 yıl
Tanışıyor muyuz
Soran+1 yılhayır profilden yola çıktım
- +1 yıl
Yanlış yoldasın o zaman 😂
Soran+1 yılhhahhah alt tarafı hemşeri dedim ya uzatma.
evlilik düşünmem. diğerini de belki.
12 Yorumla
Soran+1 yılneden peki?
+1 yıldüşünürüm de yobaz tesettürü istemem
13 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım çarşaf mı demek istedin?
- +1 yıl
böyle aşırı bol.. türbanı göğüse çekmiş tipler oluyo hoş değil
Soran+1 yılanladım
+1 yılBizde çok meraklı değiliz boş ya bence ateist dün düşmanı ya da müslüman olmayan yaşam tarzı o şekilde olmayan insanlar istemesin zaten
10 Yorumla
+1 yılNe alakası var ister istemez en doğal hakkı
14 Yorumla
Soran+1 yılben onu kınamadım ki sizin fikrinizi diye soruyorum.
- +1 yıl
Hı öyleyse düşünürüm neden olmasın o da kadın
- +1 yıl
Yorumlarda okudum tessettürden sonra yalnızlaşmışsın o konuda çekincen olmasın kültürlü bir erkek tam sana göre
Ben kültürlüyüm demiyorum ama ben tanışırım konuşurum açıklara verdiğim değer ile aynı davranırım
Soran+1 yılHaklısın kültürlü bir insan zaten açık kapalı ayrımı yapmaz. Bu zaman da gerçekten kültürlü insanlarla karşılaşmak çok zor
+1 yılTesettürlü bir kadınla ilişki veya evlilik düşünmem çünkü ben namazlı abdestli bir ailede yetiştim.
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden düşünmezsin anlamadım?
- +1 yıl
Çünkü o da beni istemeyecektir.
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Fiziksel engelliyim ben o yüzden olmadı hiç
Soran+1 yılEngel insanların zihinlerin de maalesef. Umarım sende birgün hakettiğin mutluluğu bulursun.
+1 yılŞahsen artık ne dine nede ırkına önem veriyorum insan olsun ilk önce gerisini umursamam...
10 Yorumla
+1 yılTesettür luler evlenilecek kız yerine konulur genelde.
10 Yorumla
+1 yılSeni de olduğu gibi kabul eden biri çıkacaktır yine de sen olumsuz düşünme
10 YorumlaŞöyle söylim ben istemezdim fakat gerçekten aşık olursam da neden olmasın
10 YorumlaMerhaba sence ben çirkin miyim profil fotoğrafıma bakıp nasıl olduğumu söyler misin objektif bir şekilde alıngan değilim eleştiriye açığımm
01 Yorumla
Soran+1 yılçirkin değilsin gardaşım
Gizli Üye(36-45)+1 yılKapalıların bazıları kendini bi halt sanıyor o yuzden açık olsun saci
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılsüslüman istemem, gerçekten doğru kapajnıyorsa olur
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen tesettürlü istiyorum açıkçası.
Kafalar da uysun tamam10 Yorumla
+1 yılToplumun çoğu tesettürlü bunu sana asıl sorduran sebep nedir
05 Yorumla
Soran+1 yılaçıklama da yazdım
Soran+1 yılben önceden açıktım, tesettüre girdikten sonra çok yanlızlaştım eskiden bi ortama girsem bütün gözler üzerimde olurdu ama şimdi benden kaçıyorlar
- +1 yıl
Sen hayatında köklü bir karar almış ilerliyorsun, o arkadaşların kararından önce yanında bulunanlardı. Şimdi ise yeni bir hayat yeni arkadaşlıklar zamanı değil midir
Soran+1 yılEvet öyle tam zamanı ama bildiğin gibi kapanmalar karantinalar yeni insanlarla tanışamıyoruz. Çok da meraklısı değilim ama sen haklısın yeni bir çevre zamanı çoktan geldi hatta geç kaldım
- +1 yıl
Bu konuda seni destekliyoruz yalnız değilsin
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılseverim oyle kadınları
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılButun erkeklerin tesetturlu sevmediginibdusunme ben isterdim
10 Yorumla
+1 yılGerçekse olur görünüşte ise olmaz
10 Yorumla
+1 yılNeden oasin bence sorun degil
10 YorumlaEvet düşünürdüm neden olmasın
10 Yorumla
+1 yılÖyle düşünen biriyle hayat kurulmaz zaten
10 Yorumla
+1 yılElbette isteriz. o ne salak biriymiş öyle.
10 Yorumla
+1 yıltesettürlü sevmiyorsa çüktürsün gitsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçık kadınla ciddi düşünemiyorum bende
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Benim için fark etmez
10 Yorumlaİlişkiden kastımız sevgilimin değil mi
11 Yorumla
Soran+1 yılevet
Ben düşünürdüm ama artık düşünmüyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılneden
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. ben tesettürlü biriyle evlenicem
10 Yorumla
+1 yılTercihim değil ama yargılamam kimseyi
10 Yorumla
+1 yılKıyafet sorun oluşturmaz
10 Yorumla
+1 yılBu düşüncenden kurtul bir an önce.
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın
10 YorumlaTabi ki düşünürüm
10 Yorumla- Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?