Gençler seven adam cinsellik ister mi kadından? Sevgili/ flört dönemi için diyorum bu kız dinine bağlı biriyse falan diye düşünün bide
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
istemez o erkeklerin değil senin tercihin hem seni seven kişi cinsellik için mi seviyor onu düşün bir yoksa sen olduğun için mi önce bunu sor kendine ama sanırım blue çağlarında ergen çocuklarsınız meraktır normal karşılanır kendinizi keşfetme çağlarınız ama istemiyorsan sen cinsellik en son plandır istenmez bil bunu biri istiyor diye sürekli her erkek istiyor diye yapılmaz kendine saygısızlık bu ucuz bir insana baskıdan dolayı yanlış bir istediğini verip pişman olma olgunlaş biraz sonra düşün bunları
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsellik olmadan ilişki yaşayamayan sahte duygulu hemcinslerim buna karşı çıkar kesinlikle asdf işin aslı eğer sevgi gerçekse cinsellik olmasa da olur diyebilmek. Herkes kabul edemediği için saygısızca davrananlar var. Sevdiği insanla istemeyip kimle isteyecek diyenleri gördüm sjfh konuyu bile anlamamışlar. Cinselliği şart koşanların niyetleri belli. Kendileri basit ilişki seviyorlar benlikleri bast olduğundan.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
19Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılistemezzz konusunu dahi açmazzz sevgi cinselliğe bağlı değildirr gündemi cinsellik olan birisiinin tek amacı bunu yaşamaktırr sevgiyi araç olarak kullanırrr benim ilk sevgilim böyleydi cinsellik konusunda üsteliyorduu seviyorum diyorduu sevseydi bana saygı duyardı istemediğim şeyi yapmam için ısrar etmezdii sonra ayrıldımm şimdi 2 yıllık sevgilim var hiç cinsellik konuşmadık bilee sevdiğini hissediyorum lafta sözde kalmıyorr zaten hoşlanmıyor o da cinselliktennn saf sevgisi varrr iyi tanıyın insanlarıı
48 Yorumla- +1 yıl
İstediğim ilişki ❤️ nazar değmesin inşallah istediğiniz gibi olur her şey
- +1 yıl
teşekkür ederimm canımm umarım senin de gönlüne göre istediğin bir ilişkin olurr 💕
- +1 yıl
Amin inşallah
- +1 yıl
umarımmm çıkar o kişi karşına benim için ilk sevgilim tam bir hüsrandıı erkeklere önyargıyla bakıyordum ama cinsellik odaklı olmayan da varmışş ve ilk başlarda güvenemiyordum sonradan güvendimm öyle biri olmadığını net anladımm
- +1 yıl
Anladım bunalr tamamen karakter meselesi öyle düşünüyorum
- +1 yıl
kendini geliştirmişlikk hayatındaki kalite evettt karakter meselesi ve düşüncelerr aynı şekildee ilişkimizi cinsellik olmadan daha mutlu ve huzurlu yaşıyoruzz bizim için çok önemli bunu korumakk
- +1 yıl
Bence de sevgili ve flortken her şeyi yaşmak heyecanı bitiyor olmalı
- +1 yıl
cinsellik temelli ilişkilerin hepsi aynııı beraber yaşanacak çok değerli zamanlar var kısır döngü gibi tek yere odaklanmak ahmakça geliyor banaa
Merhaba. İsteyen istiyor kimse adına konuşamam ama ben istemem. Şu an sevgilim var istemiyorum da. Kendisi bu konuları açsa bile kapattırıyorum hemen uzatmıyor. Sınırları bilmek faydalı. Dininize bağlısınız bunun gereği de cinsellik konuşmak istemiyorsunuz. Sevgiliniz, flörtünüz olabilir. Her şey cinsellik değil. Size saygısı olan biri bunu istemez. Cinsellik önemli bir şey değil mecburiyetimiz değil. Bazı abazan kişiler hemen cinsellik yaşayıp ilişkisini cinsellik eksik olmadan gerçekleştirmek istiyor. Size uygun olmayan kişiyle ilişkinizi uzatmayın bence.
26 Yorumla- +1 yıl
Aradığım yorum 👌👌 yaş itibariyle kimse senin gibi konuşamdı helal
- +1 yıl
İşte onu diyorum farkındalık ya da düşünme tarzı bazı yaşlardan sonra kazanılıyor ama bunu idrak edemeyen amcalar var yorumlara bakabilirsin herkes hormonaların esiri olmuş malesef
- +1 yıl
Evet öyle teşekkür ederim yorumun için iyi geceler
Merhaba,
Geldim, ben varım! 😅
Daha dürüstü yoktur diye düşünüyorum..
Seven cinsellik ister sevdiğinden, erkeği kadını yok!
Flört sevgili evlilik her dönem ister, isterim, yaparım! 😅
Dinine bağlı bir kız ile flört etmem sevgili olmam. Onun dinine saygısı olmaya bilir flört sevgili olarak ama bana ters, benim bir saygım var!
Madem dinine bağlı, neden sevgili oluyor, flört ilişki istiyor kafam almaz! 😅
Dini karıştırmamak lazım! Yapma Altan olmaz Altan ben muhafazakar bir kızım Altan Altan Altan! 😅
İslam'da ilişkinin yeri yoktur. Dinine bağlı olan kişi bunu bilir ama işine gelene amenna işine gelmeyene eyvAllah bize yakışmaz!
Sağlıklı her erkek ve kadın etkilenir azar tahrik olur bu normaldir aksi anormaldir!
Çok şükür sağlıklıyım, sevgilim ile tatmin olmayacaksam sevgilim de olmasın bir zahmet, arkadaş olalım kanka olalım kardeş olalım! 😅14 Yorumla- +1 yıl
Ben zaten evlenmeyi düşündüğüm zaman birileri olsun istiyorum neyse yinede teşekkür ederim yorumunuz için
- +1 yıl
Ben nişanlı iken dini nikahın olması taraftarıyım ablalarımda da öyle oldu nişanlıgın en geç 2. 3. Haftası bizde adettir nikah kıyılıyor , iyi geceler
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdiği kadından ister evet fakat kız istemiyorsa asla zorlamaz. Gider o ihtiyacını başkasından karşılar
25 Yorumla- +1 yıl
Başkasıdan 🤔 mast yetmiyor mu?
Cevap sahibi+1 yılValla kanka tanıdığım çoğu erkek böyleydi :( illaki mast yapanda vardır
- +1 yıl
Bazıları çok iğrenç
Cevap sahibi+1 yıl@Aşka_Aşuk bazılarına gerceklik zor gelmiş galiba 3 kisi yorumu beğenmemis ahahhha :D
+1 yılÇok ciddiyim erkek cidden aşıksa seviyorsa zaten utanır hemde açmaz böyle konuları ben kendim için konuşuyorum bu arada başkası için belki farklıdır
41 Yorumla- +1 yıl
Evet böyle diyen erkekler oluyor senin gibi ondan sordum
Gizli Üye(30-35)+1 yılDinine bağlı olsun veya olmasın ben nikahtan önce konuşulacak şeymeri tanışma safhasında konuşmam. Azgınlıktan ölsem yine konuşmam. Hatta o teklif etse yine konuşmam
317 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl👍 teşekkür ederim. Keşke bide sevgilim olsa ilkim ve sonum olsa ama olmuyor malesef. Kötülerin dünyasında yer yok bana demek ki
Cevap sahibi+1 yılİnşallah. Temennim o yönde
- +1 yıl
yess aradığım erkek nişanlıyken konuşmak isterim ama
Cevap sahibi+1 yılEvliliğe az bi zaman kaldığında kız açarsa o konuyu konuşurum
- +1 yıl
Bende evlendiğim adamı bekliyorum daha sevgilim olmadı bu şekilde devam et Allah gönlüne göre versin
Cevap sahibi+1 yılBen de sevgilisi olmamış birini arıyorum. Tanışmak isterim sizinle
Cevap sahibi+1 yılNiyeti yok sanırım. Bayağı oldu cevap vermiyor 😄
Cevap sahibi+1 yılValla tanışmak isteyen varsa buyursun gelsin benim mesaj kutum açık
- +1 yıl
Biraz sohbet edebilirsiniz ama ilerisi olmaz
Cevap sahibi+1 yılsorun değil siz mesaj atın. Banim xperim yetmiyor
Cevap sahibi+1 yılSen de 1 xpersin ki 😔
Cevap sahibi+1 yılMesaj atmak için birimizden birinin 2xper olması lazım. Takipleştik artık kim ilk çıkarsa o yazar. @Ohepöfkeli
- +1 yıl
Malesef yapacak bir şey yok
+1 yılİstememesi lazım herseyi normalleştirdiler o yüzden herkes herkesi sevmeye basladı bi günde ayrılıyorlar deger yok hersey sıfır hersey zamanında yasanırsa güzel
40 Yorumla
+1 yılBel altı olmasa da ister istemez yakınlaşmalar olur belli bi süreden sonra sevgiliyken.
13 Yorumla- +1 yıl
Bana ters böyle
- +1 yıl
Öyle olmuyor işte o işler tamam canım zorla değil karşılıklı saygı vs olduktan sonra ölüm yok sonucunda yapmazsınız istemediğini belirtirsin olur biter evlenmeden çocuk yapacak haliniz yok ya.
- +1 yıl
Evet öyle
Aşk İlişkileri konusunda 762 cevap paylaştı. Erkek çok seviyorsa kaybetme korkusundan dolayı kız bahsetmediği sürecek o konulara pek girmez.
01 Yorumla- +1 yıl
Anladım teşekkür ederim 😊
+1 yılErkek adam sadece sevdiği kadından cinsellik ister kanks
08 Yorumla- +1 yıl
Kanka arzulasın orada sıkıntı Yok sadece yakınlaşmak falan müslüman ülkeyiz öyle düşün
- +1 yıl
Nişanlım ise yakınlaşırdım kanks, ben hayatım boyunca bir kızla el ele bile tutuşmadım. Doğru insanı beklemek önemli
- +1 yıl
Kanka bende öyleyim kimsele öpüşmedim elini tutmadım falan bende nişanlıyken yaşmak istiyorum
- +1 yıl
Sevgili olduğunuz dönemlerde sexting yapabilirsiniz, iş ciddiye bindiği zaman gerçeğine dönüşür kanks
- +1 yıl
Kanka sexding falan yapmam ben
- +1 yıl
Yapmaz isen gözü hep dışarıda kalır kanks, başka kadınlara bakarak kendini rahatlatmaya çalışır ve bu durum aldatmaya bile giriyor
- +1 yıl
Kanka artık bunlar evlilikte de var bazı erkekler evli ama başka kadını hayal ediyor yani iğrenç bir durum
- +1 yıl
Bu durumun yaşanmaması için azıcık sabredeceksin kanks
İsterse bile söylemez bence
37 Yorumla- +1 yıl
Her erkek öyle değil işte
+1 yılDinine bağlı birisi sevgili yapmasın abi ne isi var sevgili olaylarında dinimizce yanında en az 6 yaşını doldurmuş birisi olmadan bir kadın bir erkekle konuşamaz aynı şekilde erkek için de geçerli haramsa oda haram.
05 Yorumla- +1 yıl
Günah falan biliyorum ama artık devir değişti iş görüşmesi için de konusuyoruz illa ve görücü usulü evlenmek isteyen Erkeklerin %80 ni aile baskısı üzerinden evlendiği için bu bana itici gelen bir durum
- +1 yıl
O zaman dinine bağlı biriyim demen garip oluyor kuranda devir değişince kurallar değişiyor diye bir şey yazmıyor
- +1 yıl
Sexting mevzuları falanda oluyor dinine bağlı bir kadının yani demem o ki dinine bağlıysan mesajda bile olsa ateşle barut yanyana durmaz
- +1 yıl
Sexdinge karşıyım kardeşim
- +1 yıl
La bi git hafizini da gördüm din kültürü ogretmenini de
+1 yılYa olu ister bi anlık seyle ama. redderse zorlamaz
12 Yorumla- +1 yıl
İşte bu güzel bir şey
- +1 yıl
Evet
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKız sınır koymuş sa istememesi lazım
17 Yorumla- +1 yıl
İşte onu diyorum bu yüzden ayrılık girer mi?
- +1 yıl
Girmez geçerken seviyor sa
- +1 yıl
Bazı erkekleri anlamak zor
- +1 yıl
Siz kızları anlamak ta zor onu nasıl yapcaz
- +1 yıl
Anlamaya çalışacağız birbirimizi
- +1 yıl
Başka şansımız yok zaten
- +1 yıl
Aynen
- Aşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek ister istemeyen erkek değildir
08 Yorumla- +1 yıl
Arzulama demiyorum yakınlaşmak ister mi kız istemese bile
- +1 yıl
Lan ister ister her erkek ister istemem diyene inanmaa
- +1 yıl
Yaa ister sıkıntı değil kız istemiyor diyelim zorlayacak mı?
- +1 yıl
Karaktere bağlı zorlayablar tecavüzcü sapıklardır, ben zorlamam başka kız mı yok yani 😂
- +1 yıl
Beni zorlayanla olan ilişkimi sorgularım açıkçası
- +1 yıl
Motive etmekle zorlamak arasındaki ince çizgiyi biliyosan, zorlayanla hala devam eden bir ilişkin varsa sorgula ama benim tavsiyem zorlayanla bir ilişkinin olmaması 😂
- +1 yıl
Anladım teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Ne demek öfkeligirl 😂
+1 yılFlört dönemi hayır sevgili iken ecet.
01 Yorumla- +1 yıl
Sirke ne alaka
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinselliği gidip eskortla yaşayamayacağına göre ister stabi ne saçma bi soru a. w
08 Yorumla- +1 yıl
Biri istemez demişti de kafama takıldı
Cevap sahibi+1 yılsen dinine düşkün müsün
- +1 yıl
Evet ben kapalı biriyim ve yaşmam evlenmeden önce
Cevap sahibi+1 yılgit o zaman sevigili yapma flörrte yapma görücü usulü evlen islam böyle diyor haram
- +1 yıl
O anlamda demedim zaten eğlenmeyi düşündüğüm zaman olsun istiyorum meraktan dolayı sordum
- +1 yıl
*evlenmeyi
Cevap sahibi+1 yılPeki senin isteğin var mı şu an onunla yapmak için?
- +1 yıl
Herhangi bir ilişkim yok öylesine soruydu
dinine bağlıysa kesin istemez :d
01 Yorumla- +1 yıl
Hmm şimdi seviyor diye kendini tutar dimi?
+1 yılister niye istemesin ksitlama kendini
02 Yorumla- +1 yıl
Ben kısıtlayarak mutluyum
- +1 yıl
sen devam et oda aldatmaya devam ke 😉evlensen de aldatilacaksin
Ben istemedim o istedi mi
06 Yorumla- +1 yıl
Bazı kızlar ister normal
- +1 yıl
Evet istemiyorum
- +1 yıl
Nere?
+1 yılSeven adam dokunama kadina
21 Yorumla- +1 yıl
Demekki kişiye göre değişir
+1 yılSeven adam insan değilmi ne değişik bir soru
03 Yorumla- +1 yıl
Kız dine bağlıysa ve kızı seviyorsa cinsellik ister mi yinede?
- +1 yıl
Neden istemesin hormonları yok mu kız da ister erkekte ister
- +1 yıl
Valla kusura bakma Allah korkusunun önüne geçemez hormonal istekleirm
İster
05 Yorumla- +1 yıl
Yaa kız bunu istemiyorsa ciddi bir ilişkiyse yakınlaşmaların nişanlıyken olabileceğini söylese
- +1 yıl
Şöyle düşün sana aşığım ben, öyle böyle aşık değil ama dinime bağlı biriyim bir şeyler yaşamak gelmiyor içimden güzelim ve mesleğim var ayaklarım yere sağlam basıyor falan ciddi bir ilişkinin içindeyiz buna rağmen?
- +1 yıl
Hızlandırılmış nişanlılık?
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Şimdi kutsal soruma dürüst Bir şekilde cevap verecek yiğitler var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım