deli gibi ilgi gösteriyordu sonra onu kırdım istemeyerek şimdi de geç yazıyor wp ye pek girmiyor ve soğuk davranıyor özür falan da diledim ama ne bileyim ben de mi geç yazayım ozellikle erkeklere soruyorum
Güncellemeler
+1 yıl
özür diledi geç yazdığı için adhsjcnsgd simdi ben gec cevap veriyorum
yani tam olarak çocuğu ne şekilde azarladın rencide ettin bilemicem ama sanki çok da abartılacak bir şey değil gibi. Özür de dilemişsin çünkü neticede. Biraz daha zaman tanı hala da geç yazıyorsa çak engeli suratına. Bu kadar trip erkekliğe sığmaz xd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
kırdım derken nasıl mesela? duruma göre değişir bu. Soğutmuş olabilirsin kendini
şöyle soyliyim canım sıkkındı ve ona yansıttım sorun ondaymış gibi bu şekilde
yani tam olarak çocuğu ne şekilde azarladın rencide ettin bilemicem ama sanki çok da abartılacak bir şey değil gibi. Özür de dilemişsin çünkü neticede. Biraz daha zaman tanı hala da geç yazıyorsa çak engeli suratına. Bu kadar trip erkekliğe sığmaz xd
haklisin valla
Genelde insanlar konuşarak anlaşmalı olmuyorsa hiç konuşmayın
evet ama ne bileyim
Bence ona olan ilgini değiştirme aynı tut, çok kötü bir şey yapmadıysan belli süre sonra geçebilir.
bencede
15 sene bile yazmayan ama KS de ağlayan bile var sen ne diyorsun
şükrediyorum o zaman
KS de stalk yapa yapa aklını almadığına dua et.. Kurtul ondan inan bana
Yazma 2. Mesaj atsın üstüne
atmazsa da kendi bilir
Sen onu ilgi göster hatanı anladığını hissetsin
bu sefer de o ilgiyi keser ben yaklaşıyorum diye
Önce ver ilgiyi alıştır sonra dozunu düşür o ilgiyi içinde arayacağı için bütün ilgisini verir emin ol klasik
wow mantıklı
Belliki kırgınlığı geçmemiş 🙄
evet sanırım ama büyütülecek bir şey değildi napacagimi şaşırdım
Orasını bilemem🙄
iyi etmişsin azdıgından yazıyor gece
Geç yazıyorsa boşver hiç yazma😂
doğru..
Özür dilediyse iyi yine geç yazarsa ve buna bahane bulursa bi daha yazma😂
Bende hiç sevmem geç yazanları baya beklerim yazmasını geç yazınca kırılırım yani
Önemseyen erken yazar bence hatta hemen😂
Yazma geç yazıyorsa
o yazınca anında yazasim geliyor bir şeyle uğraşamıyorum