pis kandırıkçılar shsh

Madem kısa boylu kız sevmiyorlar neden şu kısa boylu kızların hepsi uzun boylu erkeklerle beraber?
Boyum 1.71 ve sırf bu yüzden hayatım karardı hiçbir kız beni sevmedi diger erkeklerin alay konusu oldum hep beni hep dışladılar adam yerine koymadılar hep ezildim hep aşağılandım boyum 1.71 diye.
Madem uzun boylu kız seviyorlar gidip uzun boylu kızlarla beraber olsunlar benim hakkıma girmesinler.
Uzun kiz yok ki 😂
aga b.
@marslijokeer naaahhhhhh yok.
Nereye baksan uzun boylu kız var.
Asıl artık kısa boylu kız bulmak zor çünki hepsi uzun boylu erkeklerle beraber
Hayir kardesim sen nerde yasiyorsun kizlarin cogu 1.60in altinda
@marslijokeer senin boyun 1.80 üstü herhalde sana çoğu kız kısa boylu.
Evet 1.80 ustu de onunla alakasi yok gordugumu soyledim ben
Bence çok saçma bi insan manken gibi seviyorum diyip onunla sevgili olunca mutlu olmaya bilir hep geri kafalılık bana göre bunlar. İnsanlar kendilerine Karakter olarak kriter belirlemeleri gerekir dış görünüş olarak değil. Bunlar gelip geçici şeyler Karakteri nekadar iyiyse ileri zamanda sana öyle davranacaktır.
Cevap
88Cevap
Özetlersek erkekler kadın seviyor diyebiliriz, minyonu, manken gibisi, at gibisi fark etmiyor, yeterki gözlerine hoş gelsin..
Kadınları sevmeyen taş olsun ne güzelde özetledin tebrikler hoş sempatik temiz hijyenik olsun
Türk kadını boy ortalamasının 163 civarında olduğunu düşünürsek işini şansa bırakmayan erkek modelidir. Doğru söylüyordur. :D
uzun kadınla konuşuyorlarsa "manken gibi zaten uzun kızdan iyisi mi var"
orta boya "orta boy ideal yha zaten"
kısaysa "yemekte kimyon kadında minyon"
ava göre hareket ediyorlar anlayacağınız
Her zaman söylerim. Minyon kadın candır. Hem sevimli olurlar hem de daha geç fiziki olarak yaşlanırlar. Atalarımızın bir sözü vardır. Bodur tavuk her zaman piliçtir diye :)
Bende bu destur ile hareket ediyorum :)
Minyon seviyorlar çoğunlukta , daha kontrol edilebilir görüyorlar bence😶
Minyon kadın severim diyen erkek, at gibi kadının ona bakmayacağını biliyordur.
Hepsi için değil de bir kısmı yalan süylüyor diyebiliriz.
Yani minyon kızları daha çok tatlı ve sevimli buldukları için seviliyor ama citti anlamda evlilik için şiy ya da bir kaç cm küçük düşünülüyor benim fikrimce
Dünyadaki bütün erkekler 1.70 boyunda ve daha uzun boydaki kızlara aşık oluyorlar kısa kızlar asla insan yerine koyulmuyor
Ben 1.55 boyundayım ve erkekler sadece uzun boylu kızları seviyor
Tamam teşekkürler
Hayır ben 27 yaşımdayım bu saatten sonra uzamaz boyum
Minyon seviyorum diyorlar yolda at gibi kadın görsünler at sesi çıkarıyolar ya da bi minyon bi de at gibi bi kadın yan yana dursun aynı ortamda olsun at gibi olana yürüyolar :D
Erkeklerin boy ortalaması kısa çünkü diğer ülkelere göre o boyla manken uzunluğunda kız seviyorum demesinler minyon kızlar bile 185 erkek isterken uzun istiyorum demeye cesaretleri yok
1 incisi 1 70 in üzerinde olan genel olarak dünyada çoğu kisiden uzun demektir kaldı ki Türk kadınlarının dünyada ki boy ortalamasını demiyorum bile bence bunu demeden önce 1 kere daha düşünsen iyi olurdu :) boy takınsıda bence saçma bir şey...
Onu henüz bende anlaya bilmiş değilim 😂😂 ah bu yerden bitmeler yok mu 😂😂
Yoo lastikte pirelli kadında 1.50, yemekte kimyon kadında minyon
Eğer güzelsen boyun asla önemli olmadığını öğreneceksin
Yine bi cinsiyetçi daha 🤦🏻♂️ seveni olur sevmeyeni olur tıpkı her kızın kafasında kurduğu erkeğin özellikleri aynı olmaması gibi erkeklerde de aynısı geçerli.
Bişey sorucam Şimdi şöyle ben 27 yaşımda bir kızım. Ben lise okurken bir erkeği seviyordum. Onun da sevgilisi vardı ama kızı çok seviyordu çok değer veriyordu. Sonra lise 2’ye geçice ayrıldılar. Ama ben oğlan ile normal arkadaştım kızı tanıyorum ama çok uzaktan hiç merhaba bile demişliğim yok oğlan benim arkadaşımdı ve onlar ayrıldılar işte lise bitti falan ama ben hâlâ daha o çocuğu seviyordum unutamadım. Lise bittikten sonra onu 5 yıldır sevdiğimi söyledim o da zaten beni kırmadı kibarca reddetti sadece. Ama yanlış anlamayın oğlanı sevgilisinden ben ayırmadım kız oğlanı aldattığı için oğlan ayrılmıştı. İşte sonra ben çocuğa sevdiğimi söyledim ve hiç konuşmadık o kadardı zaten. Ama ben yine de onu sevmekten hiç vazgeçmedim. Ben çünkü çok sakin kibar saygılı sadık bir kızım sevdiğimi asla bırakmam vazgeçmem değer veririm terk etmem. Ama o beni sevmek zorunda değil zaten beni sevmediğini biliyordum ben sadece o sevildiğini değerli olduğunu bilsin diye onu sevdiğimi söylemiştim. Bide şöyle bir durum var ben tek çocuk büyüdüm kardeşim yok ve hep yanlızım. Çocukken birkaç tane kalp ameliyatı geçirdim dış görüntümde sorun yok ama vicudumda ameliyat izleri var. Bu zamana kadar hiçbir erkek beni sevmedi aşık olmadı hiç sevgilim olmadı. Ve ameliyat izleri yüzünden kimseyle evlenebilme şansım yok. Bu yüzden o çocuk keşke beni sevmiş olsaydı da sevilmek ne demek bende yaşasaydım diyorum hep üzülüyorum
seven var sevmeyen var sevgilimde minyon seviyor kendi de kısa zaten
Herhangi bir fiziksel kriter belirleyen herkes yalan söylüyor. Bu iş şunu severim bunu severime bakmaz.
Doğruyu diyor olabilirler. Biz uzun kızlar dikkat çekiyoruz. Kabul ediyorum da her şey boy değil. Bunu da sen kabul etsen ortada sorun kalmaz. 🙃
Olabilir herkes minyon sevecrk değil ya hep bacak boyu uzun olan boyuna yakın birinide seçebilir
Ülke şartlarında %90i 1.65ten düşük olduğu için minyon olmayan uzun boylu kız üst segmentte oluyor 🤣
Belki öncelikleri boy değil öbür özelliklerdir, öbür özellikleri o manken dediğin kızlarda bulmuşlardır o nedenle onlarla "takılıyor" lardır.
ülkede herkes barbara palvine bakıyor , gigi hadid'e azıyor lafa gelince minyon seviyoz hepsi yalancı mfddmm
Ben şahsen severim. Evirip çevirmesi kolay oluyor. E çabuk yaşlanmıyorlar da.. Bir de ruh uyumu oldu mu.. Hımmm... Yeme de ne yap... 😊😊😊
Doğru, lanet şırdan kılıklılar bir de buraya gelip Ros kozo mo Törk kozomo öğğğğ diye beyinlerindeki son hücreleri de bırakıyorlar...
Minyon sevmem one öyle ezicem yanlışlıkla kısa erkeklerin dediği şey onlar ben 1.80 üstü kadınları severim
Sen yanlış ülkedesin reis o zaman Rusya'ya doğru yolculuk yap 😂😂
Yani evet 1.70 boyunda fizigi de sexy kizin yaninda hic sanslari yok minyonlarin hemen bakariz dhghhhb
My favourite...
En çok minyon tipli seviyordur ama manken gibisine de hayır diyemiyodur o yüzden yalan gibi gelebilir sana yanlış anlıyosundur
Ya şimdi manken gibi kadın dururken kim minyona bakar doğrusunu yapıyorlar.
bir kere atalarımız ne demiş bodur tavuk her daim piliçtir unutmayalım bunu 😒
Bence minyon kadınlar tatlı oluyor ama dev gibi erkek istemeleri saçma bence
Yo ben hep minyon sevdim ve seviyorum😄oyle manken gibi olanlar uzunlar filan itici geliyor 😄
.
Ben seviyordum.
Vede çok hoşuma gidiyordu.
.
Erkekler , boyumuzu kendimiz seçemiyoruz üzgünüm boya takılmayın o yüzden
Boyuna bakmıyorum işin aslı, kafalarımız uysun gerisi hikaye.
Hayır ben minyon severim bazıları için se sevmeyebilirler
Beni sevmedikten sonra benim neyi sevdiğim pek önemli olmuyor
ben minyon kadınları daha Seksi bulmuşumdur her zaman orantılı vücuda sahipse eğer birde...
Hayr genelde minyon tipli kızlar çok güzel oluyorlar 🤦
Evet yalan söylüyor inanmayın.
ona bakarsen dogal severım derler takıp ettıklerı kızlar full estetık
Ya estetik olarak minyonları daha hoş buluyorum evet ama tek kriterim hoş görünmesi değil yani.
Hayır maks en fazla minyon-uzun ayırt etmiyorlardır. Bence bu şekilde yalan olmuyor fjfjjff. Ayrıca minyonlar çok tatlı. 1.80 kadınları ben çekici bulmuyorum.
Şahsi görüşüm minyon kızdan yana tabii seveni karakterlisini bulursak minyon en son seçenek 🤣
minyonlar duvardan duvara vurmak icin, mankenler evlenmek icin :)
1.70 lik kız kesinlikle 1.55 ten çok daha seksi dir.
Minyon kadın her pozisyona girer çok ateşlidir ve cilvelidir
Neden minyon seviyorlar anlamış değilim biri açıklasın
Minyon iyidiir ama vucut hatlari kivrimli olan kadin 1.0 onde baslar
senin takıldıgın insanlar bozuksa bu bizim sorunumuz olmaz. Ben severim yani cokta degil
Bizim ülkede bütün kadınlar minyon zaten hepsi 1.70 altı hangisini seversen sev minyon 😅
Minyon kız bir ayrıcalıktir kesinlikle doğru söylüyordur
Sağ olsun yengen emine dört dönüm tarla gibi maşallah. Kışın sıcak tuyuyo insanı
Zevk meselesi bence doğru ya da yalan
Yoo yatakta iyi oluyo her şekli kolayca alıveriyor 😄
djfkfkf
Birilerinin hoşuna gitmiş 😂😂
Bazıları çok seviyor minyon kadınları.
minyonluğu 150 olmak zannedenler 🙄
işşallah yalan söylüyorlardır
doğru malesef
belkide öyledir
Neden yalan söylesinler
Pinokyoyuz ne yapalım
Minnoşlarr iyidir😍💋