Bir erkek konuşmayı durduk yere neden keser?

Merhabalar yardımınıza çok ihtiyacım var😔. Benim konuştuğum olgun bir birey vardı. 4 ay kadar her gün her an konuştuk. O bana ben de ona aile, arkadaş, özel dertlerimizi ve problemlerimizi anlatırdık, birlikte çözümler araradık. 4-cü ayın sonunda birdenbire, bir hiçten, hiç birşeyden benimle konuşmayı kesti. Artık yazmamaya başladı ses soluk yok. Her gün her saat online oluyor ama bana bir Allahın selamını yazmıyor ve nedenini de söylemiyor. Bitirmek isteyip istemediğini de söylemiyor. 20 gün geçti böyle sonra ben yazdım işte nasılsın falan kısa kısa cevaplar verdi en sonunda mesajımı okuyup cevap vermedi. Ben her Allahın günü ne yaptım da bana bu şekilde davranıyor diye düşünmekten deliriyorum artık. Bizim hikayemiz başlamadan bitsin de istemiyorum. Sizce ne yapmam gerekiyor? Ona neden yazmadığını sormalı mıyım? Yoksa hiç birşey demeden numarasını mı silmeliyim? Ve neden konuşmayı kese bilir? Eski sevgilsi mi yoksa tanıştığı yeni biri ola bilir mi? Bana bir yön gösterin nolursunuz çok çıkmazdayım berbat hiss ediyorum sanki kullanılmış gibi.
Bir erkek konuşmayı durduk yere neden keser?