Kimsenin elini bile tutmadım ve artık bu içime oturmaya başladı
26 yaşındayım😕
26 yaşındayım😕
Ablacım insanlarla tanış, illa anlaşabileceğin, uyumlu olabileceğin, sevebileceğin birini bulacaksın, gerçekten. Sadece biraz cesaret, biraz eylem lazım. Kimler gördük burada evde kaldım ben napacam diyip, evlenen, çocukları olan. Sen de eğer gerçekten bunu istiyorsan, bir sevgili yapmak istiyorsan, kararlı bir şekilde bu yolda ilerlemelisin. Dediğim gibi aslında senin eşin, senin partnerin bir yerlerde geziniyor ama sadece sen onu henüz tanımamışsın. İnsanları tanımaya başlayarak onu farketmeye, bulmaya çalış. Kendini yıpratma, boş hayâller de kurma. Belki olumsuz sonuçlanabilecek ilişkilerin de olabilir, tecrübe kazandım diyebil en azından.
Doğru kişi karşına çıkmamıştır aşk çok farklı bişey onu görünce kalbin yerinden çıkar ayakların yerden kesilir gözlerin bir anda gülmeye başlar çok tatlı birşey merak etme o bir gün seni bulur ben bunlark yaşadım mutlu oldum fakat sonunda üzülen ben oldum o yüzden sakın acele etme
Cevap
12Cevap
Aşk dediğin şey ancak doğru zamanda doğru insanla sana gelirse içindeki boşluğu doldurur yoksa içinde yara açar o yüzden olmamışsa da bir hayır vardır öyle düşün
Gel sarilalim aglayalim
Uzme kendini bosanan anlasamayan siddet goren bir suru kisi var bu yasa kadar beklediysen dogru kisiyi bulursun umarim
El tutanların çok olsun evladım demek isterdim ama sakın tutupta o tertemiz minnoş eli kirletme hanımefendi
bende kimsenin elini tutmadım valla bende çok stres etmeye başladım nolacak sonumuzz :))
Çekingen birisin demek ki
Artik birinin elini tut😀
Kelin ilacı olsa kendi başına sürer beya
Biriyle tanış bende oyleyim Şu an
Güzel duygular İnşallah fazlasıyla yaşarsın
O his yaşanmalı :)
Boşver. Takma kafaya
su ile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?