Allah bereket versin ne bekliyorlar acaba Sabancı CEO su falan mı :D İsterse çalışan, kanaatkar ve iyi bir hanım bulursanız evlenin bence maddi koşullar zor olsa da ona göre plan program yaparsınız hayatta hiçbir şey imkansız değil yeter ki sağlık, saygı ve sevgi yerinde olsun :)
Evlilikte rahat olabilmek için maddiyat önemli olsa da ondan daha önemli şeyler de vardır. Evlilikte sevgi ve saygı paradan katbekat önemlidir. Birbirinize duyduğunuz sevgi ve saygı paradan daha kalıcı olacaktır.
Kızlar Ne Diyor
Allah bereket versin ne bekliyorlar acaba Sabancı CEO su falan mı :D İsterse çalışan, kanaatkar ve iyi bir hanım bulursanız evlenin bence maddi koşullar zor olsa da ona göre plan program yaparsınız hayatta hiçbir şey imkansız değil yeter ki sağlık, saygı ve sevgi yerinde olsun :)
Evlilikte rahat olabilmek için maddiyat önemli olsa da ondan daha önemli şeyler de vardır. Evlilikte sevgi ve saygı paradan katbekat önemlidir. Birbirinize duyduğunuz sevgi ve saygı paradan daha kalıcı olacaktır.
en az 5 porsche 2 maserati 9 villa 2 holding 3 yazlık 1 özel uçağı olsun 4700 lira önemli değil önemli olan karakter
Karakteri önemli aldığı maaş değil. Asgari ücretde alabilir ne var ki bunda.
daha azına da evet demiştim de olmadı. evlenilir ne alakası var maaşla yani
seviyorsam neden olmasın.
dip not: evlenmek istemiyorum
Sevmek istiyor musun peki :D
@Yomeyamo yok kalsın
Onu da mı istemiyorsun :D
@Yomeyamo evvvet
Ah işin zor
@Yomeyamo yok canım. pek bi' kolay
Hayırlısı bakalım
@Yomeyamo söylenecek en güzel söz :)
karakteri güzel olduktan sonra her şey boş.
Eger evi arabasi zaten varsa imkanliysa borcu olsa olur
Paranın evlilikle bi alakası yok evet illaki olucak ama zorluğu çekmeden rahata kavuşamazsın
Evlenecek kişi maaşıyla mı seçiliyor 😶
Evlenirdim tabi ki karakter maaştan daha önemli
karakter aldigi maastan daha onemli olmali.
neden evlenilmesin ki
Huyu huy olsun para her türlü bulunur
Evet evlenirim.
Para önemli değil
Evet evet evet
Evet tabi
Evlenirim
aşık olayım isterse olmasın maaşı
Evet
zengin lazım
Niye evlenmeyelim ki
Ben evlenirim