Bişey beklemiyorum açıkçası. Evli olup kusursuza yakın bor ilişki görmedim. Canımı sıkacağıma bekâr ve kedili bir teyze gibi ölürüm. Gerçi bu ülkede o kadar yaşamak bile mucize🤦🏻♀️
çok fazla şey beklemektense iyi şeyler olduğunu gördükçe mutlu olmak daha mantıklı. zira her şey insanın beklediği gibi olmuyor; ne daha iyi ne daha kötü ama daha değişik oluyor bazen. benim için hayatı paylaşarak zorluklarını azaltmak, güzelliklerini çoğaltmaktır. hayatı paylaşabilmek için evlilik şart mıdır tabiki de değildir. ancak bu olmadan evlilik de olmaz bana göre. Beklentin ne diye soracak olursan şöyle sıralıyım birkaç kelimeyle Güven. Sevgi Saygı Anlayış Empati CinsellikÇocuk 🙈🤷
Hayat arkadaşımla birlikte sorunsuz bir hayat değil de birlikte bütün sorunlara el ele göğüs gerebilmek istiyorum sabırla aşkla sadakatle saygıyla çünkü sorunsuz bir hayat sorunsuz bir evlilik kesinlikle yok önemli olan o sorunlarla birlikte baş edebileceğin eşi bulabilmek sonsuz güven içinde dünya ve ahiretimi cennete çevirecek eş beklentisi benimki o benim ben onun eksiklerini yüze vurmadan kapatip tamamlayabilmek Allah herkese nasip etsin🌼🌼🌼🌼
Kendisinden benden uzak durmasını bekliyorum şahsen 😂 Buradan o evlilik denen ş. refsize sesleniyorum. Sakın bizim evin önünden bile geçeyim deme domuz kurşunuyla vururum seni.🤪🤛💥💣😎😎😂😂
şurda evlenmemiş arkadaşlara bir şey yazayım eğer paranız yoksa maddi gücünüz evlilikten bişey beklemeyin çünkü olmuyor yeterli paranız yoksa sakın evlenmeyin hatta
belki de. ya da hayatımın hiçbir dönemi kendimi evlendirmeye koşullandırmadığım için beklentim haliyle yoktur. ama evlilik karşıtı değilim yanlış anlaşılmasın.