Acaba kizi denemek icin eve cagirir mi bir erkek?

Aylardir konusuyoruz.. daha once de evine cagirdi ilk sordugunda cok moralim bozulmustu ve o zaman aciklama yapti. Sana hayatta oyle saygisizlik yapamam, yanlis anlama sadece rahat ederiz diye soyledim dedi (kisitlamalar dolayisiyla). Sonra en son yine ilk iftarimizi planliyorduk. Gec saat oldugu icin yasadigimiz yerde belki vakitlice yemegimizi almak sorun olur diye konusuyorduk (yurt disinda yasiyoruz). Hatta dedi ki yanlis anlama herkese teklif etmiyorum senle iyi anlastik o yuzden rahat davranabiliyorum dedi. Ama o zaman da acikca dedim yanlis anlamadim ama biz disarida yiyelim dedim. Ve bu hafta ucuncu defa teklif etti. Eviyle alakali bir soru sormustum, yine konuyu bagladi dedi bir gun geldiginde gorursun her zaman kapim sana acik dedi. Sana bir guzel makarna yaparim vs vs dedi. Artik fazla bisey demedim tamam falan dedim ama hala dogru bulmuyroum. Acaba sinirlarimi mi olcmeye calisiyo bu sekilde? Art niyetli birine benzemiyor hep efendi duzgun davraniyor. Sizce neden teklif ediyor evinde yemegi?
Acaba kizi denemek icin eve cagirir mi bir erkek?