Bu nasıl anlaşılır? Böyle bu tarz biri ciddi düşünür mü? Yara bandı olarak kullan kişi hemen evlenmek, ciddiye binsin ister mi?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Seninle iken ağzından sen değilde başka birini tarif ediyor gibi ise geçmiş olsun.
Bu kişiler ciddi düşünür mü
Düşünebilir ama aldatma potansiyelleri yüksektir, sonuçta bir bağ yok arada.
Yani ciddi düşünmeden sonlanır gibi bir şey
Sonlanır demedim. İstediği gibi bir evlilik olmazsa aldatma olasılığı yüksek, sonuçta istediği ile değil başkası ile evli.
Doğru evet, kendi eski ilişkisini bitirdi ise kendi rızası üzerine, sizce sonradan yeni ilişkilere başlaması saçma mı? Şöyle sorayım yaklaşık 1 yıl öncesi kadar nişan atmış ama ayrılan taraf kendisi. Evlendikten sonrs mutlu olacaklarını ve acı çekeceklerini düşünüp düğüne yakın bir sürede nişanı atmış ve işi bitirmiş. Ama aradan 1 yıl geçmiş.
Bir yılda geçse bin yılda geçse eskiyi unutmadıysa sana zararı dokunur, bu tip ne sevebilir ne de sevgi bekler, aklında bitirmediği sürece sıkıntı olur senin için.
Doğru evet haklısınız, eskiyi bitirdiği nasıl anlaşılır kusura bakmayın çok soru soruyor isem
Seninle konuşurken gerçekten seninle mi konuşuyor, bunu anlamaya çalışmalısın. Yani sana sen olduğun gerçeğini önemseyerek mi yaklaşıyor yoksa aklında bir profil var ve seni oraya mı yönlendiriyor.
Anladım, teşekkür ediyorum
Yara bandını erken çıkarırsan yara tekrar açılır çıkarmayı unutursan yara bandı kendiliğinden düşer. Sonuç olarak o yara bandı birgün gider senden.
Yani o ilişki yürümez diyorsunuz
Kesinlikle yürümez bizzat yaşadım çünkü
Nasıl anladınız pe
Peki
Ben kızla tanışıyordum zaten bi ara hiç karşılaşmadık unuttuk falan sonra tekrar iletişimimiz oldu baya vakit geçirdik samimileştik.
Bigün düşündüm çok iyi anlaşıyoruz falan dedim en sonunda kıza çıkma teklifi ettim kız kabul etti tabi ben sonradan öğreniyorum kız o ara sevgilisinden ayrılmış ama prof yalancı olduğu için bana falan da söylemedi. Neyse biz bir ay falan çıktık bigün mesaj attım soğuk davrandı neden falan dedim en sonunda seninle olmuyoruz falan dedi bende tamamdır dedim.
Çok üzülmüştüm duruma ama elimden kabullenmek dışında bişey gelmezdi
Bu olayları daha sonradan üçüncü şahıslardan öğrendim daha sonra da kızla çocuğu deniz kenarında bankta gördüm motorla gezerken gazladım gittim oradan.
Anladım, anlattığınız için teşekkür ederim. Hakkınızda en hayırlısı olsun. Önünüze daha ne güzel kişiler çıkar
Rica ederim iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
sürekli kendi istediği yöndeyse hareketleri bebeğim geçmiş olsun yara bandısın
Nasıl anlayamadım
hep kendi istediklerini diretiyorsa kendi mutluluğunu yapıyorsa bantsın ilte bebeğim
Bu kişiler ciddi düşünür mü
sence düşünürler mi bebeğim yara bandından bahsediyoruz
Yani evlilik düşünmezler
yani bebeğim ciddi olsalar yara bandı takılmazlar zaten
Yara bandı oldugunu düşündüren ne oldu. Birisi mi var onun aklında?
Bir yıl önce nişan atmış ama ayrılan tarafta kendisi. Yok, kendisi geçmiş geçmişte kaldı düşünce yapısında bir insan ama daha net bir şey yok aramızda fakat nasıl anlaşılır bu
Gözlerinin içine baktığında anlaman gerekir bence ya. Sen mesela hiç birini delice sevmedin mi ya da sana birisi aşık olmadı mı ordan pay biç. Kadın hisseder ya bazen sana dmeek ki yara bandı gibi hissettirmiş.. Ya da sen kafanda kuruyorsun
Evlilik düşünmez değil mi bu kişiler
Yani huyu suyu nasıl bilmiyorum. Nişanı neden attığını biliyorsan ordan mantık yürüt
Entrika diye duydum. Evlilikten sonra mutlu olmayacaklarını düşünmüş ve ayrılmış hem de düğüne yakın bri zamanda
Nişanı atalı çok uzun olmamış onun kafası şu an çok karışıktır. Bence zamana bırak ve hislerine güven derim ben. İyi hissettirmiyorsa bırak gitsin yeni insanlara yer aç hayatında.
Bir olay yaşadığı zaman tamamen geçmişte bırakan bir kişiymiş. Gelecek odaklıymış. Arkadaşımız öyle dedi. Şahsen, ondaki bir şey beni çok etkiliyor. Şu an daha ciddi bir şeyimiz yok hatta sevgili falan değiliz asla. Beni çok etkiliyor, bilmiyorum ilk başlarda hiç böyle hissetmemiştim ama şu an çok farklı hissediyorum ona karşı. İlk tanıştığımız zaman, durakta ayrılırken telefon numarasını falan gelip vermişti. Konuşuyoruz arada onunla ama sevgili değiliz. Sanırım bende hoşlantı var. Veya aşık mı oldum anlayamıyorum
O zaman biraz daha zaman tanı. Zamanla anlarsın şimdiden karar verip pişmanlık duyma payın çok yüksek.
Neyini görürsem emin olabilirim peki kusura bakmayın çok soru soruyorsam
Yok hiç önemli değil. Eğer sana karşı ilgili sözünü dinleyen sana kendini önemli ve özel hissettiren birisi olursa değer veriyordur sana. Ama tam tersi bi yazıp bi yazmıyorsa. Dengesiz hareketleri olursa kaç kurtul derim
Tamamdır çok teşekkür ederim çok ama çok sağ olun hayırlı geceler dilerim 💞
Sadece sorunları olunca konuşuyorsa yara bandısındır
Bunlar evlilik düşünür mü
Hiç sanma
anlayamazsın bazı insanlar çok profesyonel
Ne gibi
rol yapabiliyorlar hatta kendileri de inanıyorlar öyle olmadığına
Ciddi düşünmezler o zaman
niye düşünmesin ki belki eski sevgilisine inat olsun diye evlenme kararı verir
Kısa bir sürede mi karar verir buna peki? Uzatır mı ilişkiyi
kişinin karakterine bağlıdır ama kısa sürede de karar verebilir tabi
ve eğer öyle bi sezin varsa seni yara bandı olarak kullandığına dair, kadınlar hep doğruyu hisseder
Yok şu anlık zaten çıkmıyoruz ama genel bir sormak istedim. Kendisi 1 yıl önce nişan atmış ve ayrılan taraf o. Evlendikten sonra mutlu olacağını düşünmemiş ve ayrılmış. Karakteri geçmiş geçmişte kaldı düşünce yapısındaymış. Yani olan oldu anlamında.
1 yıl uzun bi süre unutmustur bence
Peki mesela şey olsa bu durum geçerli midir? Böyle nişan atmasının üzerinden 4 yıl gibi süre geçmiş olsun, bizde atıyorum 3 yıldır çıkıyor olalım. O süreç içinde öyle takıntılı biri değil ise unutma olasılığı yüksek miö
takıntılı değilse dediğin gibi unutmuştur yani
Bence de bir kişi o süre içinde unutur yüzünü görmeye görmeye. Haydi bir yıl neyse ama 4 yıl bence hiç görmese duymasa insanın duyguları körelir gibi geliyor
tabi muhakkak
Hep ayrılan o diye vurgu yapmışsın ya ayrılan karşı taraf olsa ne düşünecektin? Ben de benzer bir durum yaşadım ondan soruyorum
Ayrıca tam tersi, ciddi düşünür bu kişiler ve ilişkiyi aceleye getirip evlenirler. Hem geçmiştekinden kurtulmak için kaçmak için hem de eski sevgilisini pişman etmek için. Diğer arkadaşın dedikleri doğru yani
Yeni ilişkiden çıktıysa bilki yara bandı sın
Ne kadar süre geçmesi gerekiyor
Bir yıl
yarabandı ne ya beni ped olarak kullanıyorlar
Ayrıldıktan sonra acısını dindirme, bastırma adına başka birisini bulmaya deniyor