Eski sevgilimin amaci ne lütfen yardin edin delircem?

Ayni binada oturduğum bi eski sevgilim var karsilastigimizda sadece selamlaşırız okadar 1 sene once ayrildik ve beni whatsapptan instagramdan engelledi yicem sanki onu annesi yüzünden ayrıldık o istemedi çünkü ben evlenip boşanıyordum neyse o da ana kuzusu annesini dinledi ayrıldık bosanma davamın sonuçlandığı gün tesadüfen karşılaştık ve şansa bakin ki davanin durumunu sordu kendiside avukat bu arada bende bugün sonuçlandığını söyledim baya sevindi böyle yani benim sevindiğim kadar sevinmiştir eve çıktım sonra aradan biraz zaman geçince whatsapptan engelimi kaldırdığını gördüm ama hic yazmadı tabikide bende yazmam kusura bakmasin cekip giden ben değilim daha öncedende arkadaşlığımız var terkedildiğimde beni ayağa kaldıran oydu ama kendisi beni terketti nedense yani bu whatsapptan engel kaldırma sebebi nedir ya amac ne yani yazmayacaksin neden kaldirdin birak oyle dursun hem ozel hayatimi merak ediyosun soruyosun ben onun hayatini hic merak etmedim sormadım napti diye engeli kaldirip bide yazmiyosun arkadas kalmak istese baslarda engellemezdi yine arkadas kalabilirdik belki hos eski sevgilimlerimle arkadas kalma huyum yoktur bunu o da biliyor ama amaci ne olabilir bana bi akil verin ya delircem
Eski sevgilimin amaci ne lütfen yardin edin delircem?