Eski heyecan kalmadı monoton olduk zaten görüşemiyoruz düğün stresi ev stresi derken aşk falan kalmadı sürekli tartışıyoruz çok kötü davranıyoruz birbirimize. Benim kadar aşk insanı değil daha realist aşkla ilgili şeyleri çocukça falan buluyor. Bugün tartıştık bana bıktım s.. git dedi engelledim ben de 3 saattir engelli çok sogudum eskisi kadar sevmiyorum sanki. Ayrılırsam onun gibi iyi karakterli birini de bulabileceğimi zannetmiyorum. Napmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. neden bulamayasın? yasın kaç ki? ben bulduysam sende bulursun. aşk her yerde ve her yaşta. ayrıca mesele aşk değil doğru insanı bulmak. bak o doğru değilmiş, daha evlenmeden belli olmuş. sen yanlışta ısrar edersen sonun mutsuz bi evlilik ya da ayrılık olur. benim öyle oldu.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Her çift evlilik arifesinde bu tarz sorunları yaşıyor. Evlenmek, yuva kurmak kolay bir şey değil. Hele ki erkeklerin üstünde daha çok baskı oluyor. Belli ki ikinizde birbirinizi çok seviyorsunuz. Yoksa neden evlilik yoluna giresiniz değil mi? Bence birbirinizi daha çok dinlemeli, az konuşmalısınız. Yoksa orta yolu bulamaz daha çok tartışırsınız. İlişkine bir şans daha ver. Çünkü hala onu seviyorsun. Şu an sinirli olduğun için sevmediğini, soğuduğunu düşünüyorsun. Engeli kaldır, sessizce bekle. Eğer özür mesajı atarsa ve aynı şeyleri tekrarlamayacağına söz verirse ilişkine kaldığın yerden devam et. Sonuçta sinirli olduğu bir zamanda, stresten küfür etmiş. Herkesin ağzından sinirli olduğu zamanlarda küfür çıkabiliyor. Tekrarlanmadığı ve özür dilendiği sürece çok önemsenmemeli diye düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılBir kere soğuyunca bir daha asla eskisi gibi olamazsın olsan bile güvenin kalmaz yaptıkları aklına gelir ayrıca seni kendinden soğutabilen birisiyle evlenmemeni öneririm ileride çok üzüleceğin şeyler olur nacizane tavsiyem. Dünyada onun gibi bir sürü var elbet bulursun
00 Yorumla
+1 yıliyi de
artık soğuduğun sevmediğin birisiyle evlenmek daha kötü değil mi
evlendikten sonra sihirli bir değnek gelecek ve her şeyi düzeltecek mi duygularınız yeniden mi ateşlenecek. Sorun ne bilmiyorum. ancak kızınca küfür eden bir adam evlendiğinizde yine aynı cümleyi kurarsa ne yapacaksın whatsaptan engelleyerek sorun çözülmez o zaman..
Karakteri ayrı bir şey evlilik sadece karakter üzerine kurulmayacak kadar önemli bir kurum duygular hisler de var olacak bir ömür beraber yaşayacağın adam o soğukluk hiç geçmezse ne olacak
Evlenmek için evlenilmez..
sen soğuduysan şu dakikadan sonra evlenmek için evleneceksin..
bence buna gerek yok42 Yorumla
Soran+1 yılBaska birini bulamam herkes p*ö korkuyorum yalnız kalmaktan
- +1 yıl
iyi de evlenip boşanmak daha mı iyi?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
35Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılNişanlanıp bu aşamaya gelene kadar herşey normal olamazdı aslında değişen birşey yoktur sadece görmeye anlamaya yeni başlanmış olabilir çünkü artık birşeylere kesin gözü ile bakılıyor ne ayrılmak neden bir arada olmak zorlaşıyor.. sanki ondan ayrılırsan daha kötüsü karşına çıkıcak onun iyi yönlerini başkasında bulamazsam ne yaparim en iyisi benimle olanın kötü yanlarına alışayım diye daha da zorlaştırmayıniz hayati kendinize.
Hem kendin için hem karşı taraf için doğru kararlar almak gerekir soğudum diyorsun kızgınlık ayrı soğumak ayrı evlilikte aynı evde aynı yatakta olacaksınız soguduğun birinin koynuna girmek zor olucaktir herşeyi iyi düşün doğru kararı ver.. Mutluluklar 🌸🌸10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla canım o kadar haklisin ki anlatamam herşeyden önemli güzel anlaşmak karakter ben de kör kütük baglandım birisine salak gibi benim gibi değer veremez kimse ona ama bakalım hayırlısı diyorum böyle olmuyor gerçekten insan iyi düşünüp karar vermeli sevmek hiç birşeymiş kişi kıymet biliyorsa merak ediyosa kırmıyorsa gerçekten değer veriyorsa adamdır ben de pişman olmak istemiyorum artık böyle soruları görünce fikrim değişiyor ben gülemiyorum biliyor musun ona baktığımda ağlıyorum bu gerçek bir sevgi olamaz kendimi yiprattim durdum soğusam keşke senim düşündüğün gibi bende bıraksam
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence insan herşeyden önce ortamını çevresini değiştirmeli sonra hayatına başkasını almalı ama bu mümkün değil
+1 yılİyi karakter dediğin hadi ordan git demek mi? Evliliğinde mutsuz biri olarak yazıyorum nasıl başlarsa öyle gider. Şimdi düğün stresi sonra geçim derdi eee sonra çocuk olcak onun telaşı stresi. Hayatınızda hep stres olucak önemli olan üstesinden gelmek. Benim şimdiki aklım olsa en ufak şüphede ayrılırdım. Evlenince ayrılmak daha zor. Sen romantiklik seven birisin o değil. Sen üzülünce teselli beklicen o geccek ilerde televizyon izlicek. Sana kendini bir kere bile değersiz hiseettiriyosa asla düşünme. Yıllarca ağlıcağına bir kere ağla.
20 Yorumla
+1 yılİyide daha nisanliyken s*ktir git soğudum diyorsa saygiyida sevgiyide kaybetmissiniz demektir evlensende mutlu olamazsiniz bn 3. Nişanı takmış biri olarak söylüyorum Allah'ım neler çıkarıyor karşına kendini yormaya üzmeye değmez bn 2. Nişanı atacaktim etraf baskısından korktum atmasammi ki oldum babam kim ne derse desin mutlus olacaksan benim yanımda mutsuz ol dedi nişanı attım iyikide atmisim simdiki nişanlımın tırnağı olamaz digerleri
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrılırsan, adamı kurtarmış olursun kendinden.
Hem tartış, 'iyi karakterli, bu zamanda böylesi zor bulunur' dediğin adamın sinirleriyle oyna, sonr da soğudum de.
E sen hazırlamışsın bu noktayı.
Kavga edeceğine güzelce konuşsanız..215 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZaten korona, yasaklar, ekonomi... Bir sürü dertleri var.
Kavgaya değil, barışa sohbete muhabbete yol açman lazım
Cevap sahibi+1 yılYengem de böyle yapıyor..
Soran+1 yılÇok rahat biri o ben tam tersi detaylıyım mükemmelliyetcilik var o nasılsa yaprız kafasında her şeyi ben araştırıp bakıyorum o pek el atmıyor her şey benim üstümde psikolojik stres e bende bunalıyorum bunalıyorum patlıyorum yasaklardan vakalardan zaten isteme bile yapamadık aylardır 3 ay kaldı düğüne hiçbi şey hazır değil
Soran+1 yılDüğün dedigimde düğün yapmıyoruz zaten açık bi yerde nikah..
Cevap sahibi+1 yılAdam şu an baksa ne olacak.
Tam kapanma var.
Dükkan kapalı, dışarısı yasak.
Düşünce gücüyle mi kuracak evinizi.
Sen çok evhamlısın.
Stresli olmak bile, bir şeyleri hallediyoruz hissi veriyor galiba sana.
Ama bu stresin mükemmeliyetçiliğin anksiyete ve okb yapar. seni de çok yıpratır yanındakini de
Cevap sahibi+1 yılÜzüldüm.
Düğün tarihi belli.
Ama bu histe olmana.
Kendini sakinleştirmelisin.
Destek al, videolar izle.
Mükemmel değilsin, mükemmeliyetçisin.
Mükemmeliyetçiliğin altında çok eksiklikler yatıyor maalesef.
Bende de var çünkü.
Bunun bi hastalık olduğunu kabul ettiğimden beri düzeltmeye devam ediyorum.
Özgüven eksikliği, kendini yeteesiz hissetme, ... Vb kendi kendini de eleştirir, yaptıklarını tam beğenemez.
Nerdeyse hiçbir şeyi tam beğenemezler. Mutlu olmaları zor.
Kendini düzeltmeden, kaçsan ayrılsan bile, kendinden kaçamazsın.
Önce içsel mutluluk ve sükunetini sağlamalısın. 🌸❤️
Soran+1 yılHaklısın. Evet çok Zor beğeniyorum hayatı da Zorlaştırıyorum kendime maalesef ki
Cevap sahibi+1 yıl1 tanecik hayatın var.
Bu Dünyayı beğenmesen de çmrün bitecek ve mutsuz öleceksin.
Ama elindekine şükreder ve saygıyı hayatında sevgiyi kurmaya çalışırsan.
Ve mükemmeliyetçilik denen illetten kurtulmaya çalışırsan, yarım da olsa yapılan, emek verilmiş, düşünülmüş bir şeyden memnun olmayı öğrenirsen, o zaman da 1 tanecik hayatın bitecek ama mutlu öleceksin...
Cevap sahibi+1 yılÇevrendeki biri veya bir şey mükemmel sınırında olmuş olsaydı.
İnsan değil, tanrı olurdu.
Cevap sahibi+1 yılCiddi söylüyorum.
Önce kendi güzel huylarına iltifat et.
Sonra kusur gördüğün yanlarına tebessümle bak.
Ve 'olsun, düzeltebileceklerimi düzelticem, düzeltemediklerimi de böyle kabul ediyorum, hayatımdasınız madem, benim plan herşey değerlidir" de
Cevap sahibi+1 yılSonra da yakınlarını ve nişanlarına huzur ver.
Hep olumsuzlukla , kusur bulma veya eksik olan bir şeyi söylemek için gidersen, iyi huylu da bunalır, kötü huylu da
Soran+1 yılTamam deneyeceğim zaten rahatlamaya ihtiyacım var zor bir süreçteyiz bir de evlilik stresli bir süreç güzel olsa da pandemi kapanmayla birlikte negatif basıyor her şey :/ söylediklerini uygulamaya çalışacağım
Cevap sahibi+1 yılMükemmeliyetçiliğin de senin hatan değil. Ama düzeltmek senin sorumluluğunda.
Anne baba daha biz küçükken, bizi eleştirip, daha iyi yapalım diye yaptıklarımızda eksik bulmuştur. Mükemmeliyetçlerdir.
Ondan bizde de böyle oluyor.
Ama biz kendimizi düzeltelim ki bu genetik gibi çocuğumuza geçmesin bari.
İlerde babası kim olursa olsun, çocuğunu da beğenmezsin, onda kusur bulup durursun yoksa.
Ve o da bunu öğrenip, kendini sevemez.
Hayatı kendine ve hayatına girenlere zorlaştırır.
Henüz gençsin.
Döngüyü kır. 💪🏻 😌
Cevap sahibi+1 yılAynen. 👍🏻
Yalnız değilsin.
Pandemide nişanlanan, evlenecek olan çoğu böyle...
Dönem stresli.
Birbirinin kurdu değil, huzuru olmak lazım.
❤️
Cevap sahibi+1 yılBu arada pandemiden dolayı yemekli düğün yasak zaten.
Yemekli düğün yasak olduğu için de gördüğüm herkes nikah salonunda nikahla yapıyor düğünü...
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞu yazdıklarına bakarak şöyle bi'kehanette bulunucam. "Eyyy gadın eğer ki şu zor zamanların üstesinden gelemezseniz.. ilerde hiç kimseyle bu noktaya dahi gelemiceksin psikolojin izin vermicek. ve içinde hep "keşke bi'tık daha ılımlı olsaydım" nidaları yankılanıcak.. her yankılandığında vicdanın sızım sızım sızlıycak.." nasıl bilmem ama çözmeniz lazım 😶
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 672 cevap paylaştı. Çözmediğiniz sorunları görmezden gelip evlenirseniz ileride daha kötü olabilir mesele ilişkiyi sadece ileri taşımak değil sağlıklı olmasıdır düzgün bir şekilde konuşmayı deneyebilirsiniz önce sorunlarınızı çözün
10 Yorumla
+1 yılBulursun beeee neden bulamayacaksın sanki dünyada en iyi kişi o. Hem bulma sanki çok lazım değil sen kendi kendine de iyisin, güzelsin, mükemmelsin bir sevgiliye ihtiyaç duyma. Evlenme gerekirse çokta önemli bir şey değil dayım 50 yaşında hala bekar evde kaldı. Ama memnun.
20 Yorumla
+1 yılBak abla bir nişan daha bozulmuş. Bence evlenmek için çok erken kararlar veriyorsunuz
Nişanlım ailesinin tek bir sözü ile beni yarı yolda bıraktı?20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Fazla borca girmeden her şeyi yapma kararı alırsanız ilişkiniz düzelir. Engeli aç ve bir şey yazma, arama derim.
30 Yorumla
+1 yılbende senin gibiyim aniden soğuyorum sonra da mümkün değil ısınamam
ama seninkisi farklı işler ciddileşmiş artık kestirip atma buraya kadar gelmişsin10 YorumlaHer yorum ayrıl vb. Ama bu aşamaya kadar geldiyseniz elbet aşk vardır.
Kendimden biliyorum gelip geçici şeyler bence bu tartışmalar. Sadece sinirli ya da üzgğn olsufun için soğumuş hissediyorsun emin ol oturup konuşsanız birbirinize 2 güzel söz söyleseniz eskisi gibi olursunuz10 Yorumla
+1 yılBazen öyle oluyo gerçekten bi kaşık suda boğacak hale geliyosun. Ben bu adamla mı birlikteyim? Dediğim çok zaman oldu 😂 ama her ilişkide oluyo emin ol sakinleşince konuşur halledersiniz
10 Yorumla
+1 yılşu an sinirle düşünüyorsunuz. büyük ihtimalle o da sizinle aynı durumda. birbirinize kısa bir zaman tanıyın, sakinleşin. onu ne kadar sevdiğinizi, neden birlikte olmak istediğinize odaklanın ve kötü bir evlilik yapmak istemiyorsanız onunla paylaşın. eminim güzel şeyler olacaktır
10 Yorumla
+1 yılBu olayların elbet perde arkası vardır bunları en iyi sen biliyorsun, biraz beklemeni ve bu konuları düşünüp konuşmanızı tavsiye ederim.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilige yakin son duzlukte genelde cok fazla kavga olur. Cok streslisiniz normaldir. Affedin opusun barisin hadi
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı. Ara ver direk kestirip atma. Birbirinize saygıyı kaybederseniz zaten çok geç. Bu kısa süreçte kural koy. Sinir asilmasin
10 Yorumla
+1 yılStres öldürüyor bu dönemde ne hazıkkş. İşleri boş er stres atmaya bakın acilen
10 Yorumla
+1 yılEvlenme arifelerinde böyle şeylerin olduğunu duyuyordum sabret... sabrın sonu selamet
10 Yorumla
+1 yılsana küfür etmiş bu mu yani karakterli erkek, var ya nişanlım olacak ve bana küfür edecek saniyesin de ayrılırım
20 Yorumla
+1 yılS.. Git diyen adam nasıl karakterli olabiliyor sorabilir miyim
21 Yorumla
Soran+1 yılBenim de ona demisligim var daha önce sinirle. O yüzden sadece bunun yüzünden onu suçlayamıyorum ama söz vermiştik saygı kaybetmicez kötü söz söylemicez diye
Gizli Üye(18-24)+1 yılyol yakinken vazgeç dicem ama vazgecme şu an dugün stresi telaşı var üzerinide onlar geçsin rahatlarsiniz
20 YorumlaBir insan nişanlısına hadi ordan git diyebiliyoesa dahada bir bok olmaz o insandan. Evlenince döverde öldürürde. Karar senin tabi ama hayırlısı olsun hakkınızda
00 Yorumla
+1 yılO ne biçim iyi karaktermiş seni mutsuz ediyor sana küfür ediyor iyi karakteri hani? Yol yakinken ayrıl , alacagin en iyi karr bu olacak bunu sen de biliyorsun. Köprüler yıkılmış artık cok geç
00 Yorumla
+1 yılEvlenip boşanmak daha kötü olur. Kimse vazgeçilmez değildir. ondan önce kendini düşün. Daha evlenmeden kavgalara başlamışsıniz. Gerekirse düğünü ertele en azından düşünme fırsatın olur.
00 Yorumla
+1 yılYani kolay şeyler değil Türkiye'nin şu an ki ekonomik şartlarında karşılıklı beraber mücadele olması lazım. Yoksa sıkıntı
10 Yorumla
+1 yılEn buyuk korkum bu. Bende nisanliyim. Ailelerle kavgalar olur sogurum diye cok korkuyorum.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMerhaba, sevgilin zaten baştan karakterini belli etmiş, sen böyle biriyle sevgili olmakta hata yapmışsın, seni her türlü sevecek birisini bulmalıydın, kendi ruh sağlığın için ayrılman daha iyi olur, hayatında başarılar canım <3
00 YorumlaAyrıl senin için sizin için en hayırlısı evlenip boşanmaktansa, burda bitirmek alınacak en iyi karar beni dinle ve öyle yap 👍
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. evlilik öncesi böyle kavgalar illa oluyormuş, sanırım stresin de etkisi olabilir, sakince konuşarak halletmeye calısın bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana s. git demeyecek kadar iyi karakterden yiğidolar bulursun
10 Yorumla
+1 yılİnsanlar evlenip boşanıyor, erkenden farketmem daha iyi bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılBuna iyi karakterli diyosan sende de var bi sıkıntı cidden
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılbu dönemde normaldir efendim sabredin. iyi olucak tir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana s. g diyor ve sen karakteri iyi diyorsun... ilginç... anana babana sövse yere göğe koyamayacan o zaman sen bu adamı...
33 Yorumla
Soran+1 yılKarakteri iyiden kastım merhametli hayvanlara insanlara bana sadık gözü dılarda olmaz efendi biriydi
Cevap sahibi+1 yılHmmm tamam o zaman bu küfürlerini affettir kesinlikle. hatta bu yüksek sadakati ile sana sözlü şiddetten fiziksel şiddete bile geçebilir aslında neden olsa beyefendinin gözü dışarıda değil imiş.
Cok agir bir laf etmis bence bir sure ayri kalip ikinizde durumunuzu gozden gecirin derim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yıltartışmaların sebepleri nedir ona bakın eğer sevgi bittiyse sakın devam ettirmeyin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Allah yüzüne bakmış sana köprüden önceki son çıkışı göstermiş. Arkana bile bakma.
00 Yorumla
+1 yılAşk maşk kalmaz zaten onlar geçici kavga herzaman olur önemli olan sadakat
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kavga ederek birbirinizi tanıyorsunuz aslında güzel bişey engelini kaldır özür dile
00 Yorumla
+1 yılBir kadına bu ifadeyi kullanan erkeğin evliliği uzun sürmez
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDüğün yapmayın evde kira olsun maddi şeylere fazla girmeyin eşyaya falan kafanız rahat olsun
12 Yorumla
Soran+1 yılKirada oturucaz zaen düğün bile yapmıyoruz zengin değiliz
Cevap sahibi+1 yılYani gerek yok zengin olsanız bile bence
+1 yılgönlünü almasını bekle..
bu yaşadıklarını ona anlat..20 Yorumla
+1 yılBende seninle ayni durumdayım o kadar boş Ki İnan ki Hickimse için hicbirsey değmiyor
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüğün hep gereksiz stres yaptırıyor, düğün yapmayın nikah yeter.
01 Yorumla
Soran+1 yılDüğün yapmıyoruz zaten nikah açık havada
Gizli Üye(30-35)+1 yılgelen gideni aratır derler bilmiyorum çok iyi karar vermen gerek
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Bence yol yakinken bitir. olmuyor anlaşılan. ilerde daha da üzülürsün
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdiden böyleyse evlilik kararını gözden geçirmelisin
00 Yorumla
+1 yılayril cok karakterli biri olsa sovmez sana
20 Yorumla3 ay evli kalan kalmayı düşünen kafın kalmadı. Bol luktan herseyden sıkılır kafın 1 ya da birkaç bin erkege baglı kalamıyolar çag ın hastalıgı bu
00 Yorumla
+1 yılSana küfür eden insan mı karakterli? Bence şu çizginizden bir çıkın bacım
10 Yorumla
+1 yılKavgalar aşkı daha çok ateşlendirir derler ama bilemedim şimdi
00 YorumlaEvlenip sakin kendini yakma gormus oldun gercek yuzunu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Kesinlikle bitir. Evlenince çekilmez biri olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de cok stresliyim herseyle ben ilgileniyorum stres yapıp kavga cıkarıyorum ama o da benim kadar sinirli beni alttan almıyor ben eski heyecanımıza geri dönelim istiyorum. Sen eskisi gibi misin ki diyor bana
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadarda benim ayrılığıma benziyor
10 Yorumla Bu iyiye işaret. Yol yakınken ayrıl.
10 Yorumla
+1 yıl@huseyin_33 katılıyorum bu abimize..
00 Yorumla
+1 yılKafalar zıt sizin ayrıl acilen.
00 YorumlaBirde ondan dinlemek lazım seni
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. iyi olsa kufur etmez ayrilirken
00 Yorumla- Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 3 ay sonra evleniyorduk, inanılmaz soğudum kavgalardan. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler