Sevgilim ve ailesi evlilik için baskı uyguluyor?

Yaklaşık 11 aydır sevgiliyiz internette tanıştık mesafe ilişkisiydi askerde olduğu içinde baya bi görüşemedik. Ciddi olup olmadığını öğrenmek için Ailene beni anlat dedim görüşelim herşey ciddiye binsin sonra diyordu, bi kere görüştük ailesine anlattı fotoğraf gösterdi felan derken herşey çok hızlı ilerlemeye başladı ailene anlat dediğime pişman oldum resmen. ailesi bi yandan kurban sonu düğün yapalım diyor kendisi bi yandan evlenmek istiyor ama ben 20 yaşındayım ve kendimi evliliğe hazır hissetmiyorum bunu ona söyledim hazır hissetmiyorum diye herşey senin keyfine göre olmayacak diyor şakayla karışık. Birde onun ailesi beni ne kadar istiyor sa benim ailemde o kadar gönülsüz aramızda 600 km var ve ailem şehir dışına evlenmemi istemiyor. bide sevgilim şu an işsiz asker olmaya çalışıyor olamazsa hatayda çiftlik işlerine bakacak. ailem de şehirden köye mi gidilir alışamazsın yapamazsın felan diyor. napacağımı bilmiyorum çok seviyorum ama her kafadan ayrı ses çıkıyor kendimi bunalıma sokucam az kaldı. Benim düşüncem sevgilim işini eline aldıktan sonra evlilik konusunu konuşmak ama oda en erken seneye bu zamanlar olur. Bunu ona söylediğimde morali bozuluyor ben evlenmek istiyorum diyor 😒
Sevgilim ve ailesi evlilik için baskı uyguluyor?