Erkeksiz yapamıyorum.
İlla ya erkek knkam olacak ya da erkek arkadaşım. Genelde bu yüzden aldatıyorum.
Psikolojik bir durum mu?
Çapkınlık mı?
İlla ya erkek knkam olacak ya da erkek arkadaşım. Genelde bu yüzden aldatıyorum.
Psikolojik bir durum mu?
Çapkınlık mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
git tedavi ol kafayı yersin böyle gidersen itici olursun yalnızlaşırsın psikoloğa ve psikiyatriste git.
Karakterim ve görünüşüm ise tam tersi asla böyle biri değilim
normal bir durum değil herkesin senin olmasını mı istiyorsun? yoksa yalnızlık mı istemiyorsun psikoloğa git önce sonra da psikiyatrsite gidersin eğer düzelme olmazsa
Herkes benim olsjn beni sevsin ama beni serbest bıraksın ve bendne duygusla ve cinsel anlaöda hiç birşey istemesin. Ama ben tüm duygusallığı ve ilgiyi sömürebilirim. Her yalnız anımda yanımda olmalılar gibi. Tabii bebeklikten olan erkek arkadaşlarım istisna onlara karşı merhametliyim
öyle bir şey yoh çıkar onu aklından :D git tedavi ol kafayı yersin yoksa bu yaşa kadar nasıl yaşadın anlamak zor
Napacağım ya ben... artık kendimi tanıyamıyorum, ve çok garip hiç aslında günlük yaşantımda böyle biri değilim.
21 im daha
Şu anda nasıl idare ediyorsun ki? öyle ütopik hayallerden vazgeç kimse eşini başkasıyla paylaşmak istemez bunu istiyorsa zaten normal biri değildir yanlış zamanda böyle bir hastalığın var bu zamanda herkes birbirini aldatıyor ayrılıyor böyle şeyler mümkün değil zaten zihin yapını değiştir bir kişiye sadık olmaya çalış
Sanırım bağlanmak istemiyorum.. asıl sorun burada başlıyor.
serbest birisin o zaman ciddi şeyleri sevmiyorsundur
Aslında serbest biri giç değilim katı kurallarım var kendime bile insanların ilişkilerindeki zayıflığı görürüm ve söylerim destek veririm ama ben kendi ilişkilerimde öyle değilim bu duruma çıldırıyorum yetti
başkasına laf söylemek kolaydır önemli olan kendin yapman sen de seni gerçekten sevecek birileri bul bence yeterince seni sevecek biri yok bunu iyi hissettirememişlerdir o sebeple böylesindir yani gerçekten seni seven biri olursa buna gerek kalmaz diye düşünüyorum.
Belki de büyümem gerekiyordur bilmiyorum.
Hala çocuk gibiyim
olabilir kendini değiştirmek senin elinde alıştır kendini yoksa hep yalnız kalırsın İnsanlar senden uzaklaşır obje olarak görürler seni başka türlü olmazsın yani
Hiç kimse yalnız kalmak istemez aldatılmanın sebebi ise yanlış insanlarla yola çıkman iyi gözlemle tip iyi tart alı acele karar vermemelisin
Aynı durumdayım yasim25 ve tek olmuyor üniversite den sonra oldu abnada senin yaş kac
21 yalnız kalmamak için mi diyorsunuz
Evet yalnızlık basıyor bni bı kız olsun istiyorum ve ona iltifat edip sürekli onla konuşmak beni rahatlatıyor bende25 Nevşehir liyim
Doyumsuzluk 😂
Öyle değil bence
Ney peki
Bence piskolojik ve 1 kişi ile yetinmemek
Psikolojim bir bozukluk bence
Capkinsin
Psikolojik bir sebep değil yani
Sanmam
M@llık
Ama durmuyor bence psikolojik bir durum... nasıl durulur
Fikrim yok geçmiş olsun knk
hemen bulalım erkekleri knka :D :D
İncinmişsin
vay vay ateş gibi
Gel hırcın
Psikolojik
Ne yapmak gerek
Önce psikologa git sonra evlen
... evlenmekte istemiyom
O zaman böyle devam et kendini tatmin etmeye devam et
Şöyle tatminden ziyadr bu artık bana zarar veriyor hayatımda erkek istemiyorum
Tamam işte psikolojik destek al, tatmin derken cinsel olarak demedim kendi duygu ve düşüncelerini tatmin et anlamında dedim
Bende bunu kastetmiştim. Artık bu bana zarar veriyor. Duygusal ruhsal
Dediğim gibi ancak psikolojik destek ile çözersin
Teşekkür ederim bu dönemde iyi bir psikolog bulabilirim inş.
Rica ederim, bulamazsan yakın bir arkadaşınla dertleşebilirsin de bu da zihnini boşaltır seni uzaklaştırır
Onların bu durumdan haberi yok
Anladım kolay gelsin o zaman sana
Azgınlık bu 🙄🙊🤦🏻♂️
cinsellik oluyor mu
Oluyor.
Ama çok çok az kısmı ile daha öok ilgi ve sevgi
ilgi olursa seks olur mu
Hayır. Çok az kişiyle bu oldu uzun ilişkilerim zaten ondan sonra bu çapkınlık başladı hayatıma o yönde kimseye el sürdürmüyorum
sanırım seninle aynı durumda yız
Nasıl yani
sürekli bir kişiye bağlı değilim
Ben sevdiğimide hissettiremiyorum isteğimde yok cinsell anlamda da kendime el sürdürmiyorum sadece hayatımda olsunlar düşüncesi var. Aynı durum değil...
Güzel mevzu kanka.
Yazmak ister misin?