Aşk İlişkileri İlk sevgiliniz kaç yaşındayken oldu? kimsinsenhaaa Takip Et Bilge Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Hellooğğ gece kuşları 🖤💐ilk sevgiliniz kaç yaşındayken oldu🖤🖤 İlk sevgiliniz kaç yaşındayken oldu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
jeonjkjeonsn Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. 10 yaşında yaklaşık 3 saatlik bir flörtüm oldu. Sonra lanetlendim ve hiç sevgilim olmadı ㅋㅋㅋ 0 18 Yorumla kimsinsenhaaa +1 yıl 3 saatlik hemde lânetlemişsin sen knk kdkkxz Yorumla kimsinsenhaaa +1 yıl Lanetlenmissin* Yorumla jeonjkjeonsn +1 yıl Evet biraz lanetlendim😅 Yorumla kimsinsenhaaa +1 yıl Boz hemen laneti kskskzm yoksa sevgilin olmaz haaa 😅 Yorumla Atarlıbey +1 yıl 😅artık naptıysan Yorumla jeonjkjeonsn +1 yıl Ben bir şey yapmadım. Çocuk “merhaba aşkım”diye mesaj attı. Abim gördü “vay sizi veletler.” Dedi.1 hafta dalga geçmişti. Yorumla jeonjkjeonsn +1 yıl Travma yarattı bende galiba😀 Yorumla Atarlıbey +1 yıl 😅😅 kıyamam Peki başka hic mi olmadı Yorumla jeonjkjeonsn +1 yıl Yok. Zaten istemiyorum. Yorumla Atarlıbey +1 yıl Neden aşka mı inancın kalmadı Yorumla jeonjkjeonsn +1 yıl Aşka inancım var da uzun zamandır aşık olmadım. Hayatımda bir kez aşık oldum o da beni reddetti. Peki neden reddetti biliyor musun? Yorumla Atarlıbey +1 yıl Neden Yorumla jeonjkjeonsn +1 yıl Çünkü 1.50 cm boyum var. Ben de onun yerinide olsam 1.65 boyundaki Ceren’i seçerdim. Yorumla Atarlıbey +1 yıl Ben olsam minnak boyu ile seni hersey boy değil Yorumla jeonjkjeonsn +1 yıl Teşekkürler kanka🙂 Yorumla Atarlıbey +1 yıl Rica ederim :) ne demek 1.50 boyda iyi unutma en azından kalbe yakınsn güzel sesi dinlersn Yorumla jeonjkjeonsn +1 yıl Aynen. Bye bye👋 Yorumla Atarlıbey +1 yıl By :) Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. 13 veya 14 yaşımda 1 günlüktü 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. olamadı daha 0 0 Yorumla
pehlivaan Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Orta sondaydı sanırım, yaşı çıkaramadım 0 0 Yorumla
HwangYeji Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl İlk sevgilim bi sene önce oldu 0 1 Yorumla HwangYeji +1 yıl 20 yani bu sene 21'e gircem Yorumla
furkan_yavuzyilmazz Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl 20-21 tam ayını hatırlamıyorum 0 0 Yorumla
1masalperisii Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 4. sıniftaydım 1 1 Yorumla EmirAdakul +1 yıl Düşündüm de 2 defa sevgilim olmuş ikisi de ilk okulda :D ikisi de beni seviyordu onlarla takılıyordum :D Yorumla
Joseph00 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı. 17 idi 0 0 Yorumla
Benzeyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 16 ... 0 1 Yorumla Atarlıbey +1 yıl İlk mi Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. 19 da 0 0 Yorumla
7óubb Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl 10.. 0 13 Yorumla Atarlıbey +1 yıl Way be üstünden 20 yıl geçmiş Yorumla 7óubb +1 yıl @Atarlıbey 35 yıl Yorumla Atarlıbey +1 yıl Hanfendilerin yaşı sorulmaz ama kaç yaşındasn ki Yorumla 7óubb +1 yıl @Atarlıbey 45 Yorumla Atarlıbey +1 yıl Hım iyimiş hangi burcsnuz hanfendi Yorumla 7óubb +1 yıl @Atarlıbey boğa Yorumla Atarlıbey +1 yıl Hımm iyimiş bende kova bu arada evli misiniz yoksa o çocukluk aşkını mı unutamadınız :) Yorumla 7óubb +1 yıl @Atarlıbey evliyim iki çocuğum var Yorumla Atarlıbey +1 yıl Hım iyimiş Peki sence aşkın yaşı olur mu bu arada ismim can senin nedir Yorumla Atarlıbey +1 yıl @7oubb sustunuZ Yorumla 7óubb +1 yıl @Atarlıbey Şu an konuştuğum flortum var ona saygısızlık yapmak istemem Yorumla Atarlıbey +1 yıl Anlıyorum da beni de görsen ona göre sohbet etsek en azından arkadaş gibi Yorumla Atarlıbey +1 yıl @7oubb en azından gör? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
10 yaşında yaklaşık 3 saatlik bir flörtüm oldu. Sonra lanetlendim ve hiç sevgilim olmadı ㅋㅋㅋ
3 saatlik hemde lânetlemişsin sen knk kdkkxz
Lanetlenmissin*
Evet biraz lanetlendim😅
Boz hemen laneti kskskzm yoksa sevgilin olmaz haaa 😅
😅artık naptıysan
Ben bir şey yapmadım. Çocuk “merhaba aşkım”diye mesaj attı. Abim gördü “vay sizi veletler.” Dedi.1 hafta dalga geçmişti.
Travma yarattı bende galiba😀
😅😅 kıyamam Peki başka hic mi olmadı
Yok. Zaten istemiyorum.
Neden aşka mı inancın kalmadı
Aşka inancım var da uzun zamandır aşık olmadım. Hayatımda bir kez aşık oldum o da beni reddetti. Peki neden reddetti biliyor musun?
Neden
Çünkü 1.50 cm boyum var. Ben de onun yerinide olsam 1.65 boyundaki Ceren’i seçerdim.
Ben olsam minnak boyu ile seni hersey boy değil
Teşekkürler kanka🙂
Rica ederim :) ne demek 1.50 boyda iyi unutma en azından kalbe yakınsn güzel sesi dinlersn
Aynen. Bye bye👋
By :)
13 veya 14 yaşımda 1 günlüktü
olamadı daha
Orta sondaydı sanırım, yaşı çıkaramadım
İlk sevgilim bi sene önce oldu
20 yani bu sene 21'e gircem
20-21 tam ayını hatırlamıyorum
Benim Hiç Sevgilim Olmadı
Henüz sevgilim olmadı abla
@kimsinsenhaaa
4. sıniftaydım
Düşündüm de 2 defa sevgilim olmuş ikisi de ilk okulda :D ikisi de beni seviyordu onlarla takılıyordum :D
4. sınıftayken oldu
17 de
17 idi
14 yaş
Hiç sevgilim olmadı
8. Sınıfta oldu
20 yaşında
14 yaşında
olmadi
9 buçuk 10
16 ...
İlk mi
on altı
21 😂
6...
8-9 yaşındaydım..
Sekiz senin
19 da
15...
14 yaşında
Henuz olmadi
10..
Way be üstünden 20 yıl geçmiş
@Atarlıbey 35 yıl
Hanfendilerin yaşı sorulmaz ama kaç yaşındasn ki
@Atarlıbey 45
Hım iyimiş hangi burcsnuz hanfendi
@Atarlıbey boğa
Hımm iyimiş bende kova bu arada evli misiniz yoksa o çocukluk aşkını mı unutamadınız :)
@Atarlıbey evliyim iki çocuğum var
Hım iyimiş Peki sence aşkın yaşı olur mu bu arada ismim can senin nedir
@7oubb sustunuZ
@Atarlıbey Şu an konuştuğum flortum var ona saygısızlık yapmak istemem
Anlıyorum da beni de görsen ona göre sohbet etsek en azından arkadaş gibi
@7oubb en azından gör?