Bu kızla Beraber olmak istiyorum. Ben yazınca bana canım filan diyor hatta geçen öpüyorum görüşürüz filan dedi normal mi bu konuşmalar onunda bana karşı ilgisi var mı? Ben bu kızla beraber olmak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim. Tavsiyelerinizi bekliyorum ikimizde bekarız. Düşüncelerinizi bekliyorum
Eski yaşadığımız yerden bir komşu kızı var 33 yaşında filan bekar bende 25 yaşındayım kızla muhabbet olsun diye arada yazıyorum?
Mesele kandil mi? kadir gecesi mi? Yürüme veya koşma eylemi mi? Ablamı? Yemin ederim şaştım, kaldım ve de afalladım, şu an... Lütfen ben siz den korktum...:) Sizin öyle demenize karşılık kimi kadın lar canım der, emoji atar, kalp yapar, duygusal canlılardır... Ne biliyim böyle seks meraklısı olmadığım için... Farklı tuhaf ve tedavi edilesi bir bakış açısı sizin ki bana kalırsa... :)
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sen türkiyede yaşamıyorsun sanırım. Boş yapmışsın direkt gidip kadına asılayım mı? Sonrada terslesin beni nabzını yokluyorum.
Ya sen niye kıza ablacığım diyorsun. Madem bu kızla birlikte olmak istiyorsun ablacığım denilir mi birlikte olmak istediğin kıza. Az aklını çalıştır. Yaşıtı gibi konuş. Ilgileniyorsan ilgilendiğini hissettir ondan sonra bak bakalım davranışları nasıl. Sen hissettirince ilgini ya kendini geri çekecektir ya da oltaya gelecektir
Bence tam anlamıyla sana sıcak davranana kadar ona bir şey söyleme. Benim tanıdığım sırf birbirine samimiyet gösterdiği belli olsun diye canım diye hitap eden kızlar var. Yaş da önemli değil benim düşünceme göre. Ama tedbirli olmakta fayda var.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama yani eşşek kadar adamım kalp filan da atıyor canım diyor bide yani bekar azmış olamaz mı onunda ihtiyaçları vardır diye düşünüyorum
Sırf cinsellik için istiyorsan yorum yapamam çünkü çok uzağım bu konulara ama sadece canım falan demekle de niyet belli edilmez. Mesajlaşmadan çok yüzyüze konuşmadaki yaptığı hareketlere dikkat etmelisin bence.
ablacim ne laa kizla beraber olmak istiyon bide ablacin degil hanimefendi canim kizim boyle isde. off derilmezmi o seftali tamda33de ham yap seftalisini ye bitir kizi kacirma.
Yürü sende ama ufak ufak iltifatlar et günlük konuşmaya geç sonra napıyosun de falan sohbet her gün ilerlesin arada iltifat de et doluysa sana yüz verir zaten
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski yaşadığımız yerden bir komşu kızı var 33 yaşında filan bekar bende 25 yaşındayım kızla muhabbet olsun diye arada yazıyorum?