Kaba saygısız küfürlü konuşmayan bi sevgilim olsun istiyorum Nasıl anlıcam onun Dürüst düzgün erkek olduğunu da sevgili olucam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBazı tip olayları hep yaşıyorsak, bazı tip insanlar hep hayatımıza giriyorsa yani herhangi bir konuda sorunlu döngüler yaşıyorsak bu kendimizle ilgilidir. Aslında çevrende her türden erkek var ama sen özellikle o türü seçiyorsun bilmeden. Bu psikolojik destek almayı gerektirir ancak sana kendimce bir tavsiyede bulunacaksam bu şu olur: Hayatına aldığın insanları önce uzun bir süre gözlemle. Çevreye karşı duyarlılar mı, hayvanlara saygılılar mı, altların ya da üslerine davranışları nasıl iyice gözlemle bu şekilde bu döngüye bir son verebilirsin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbu erkeklerle değil seninle ilgili olan bir durum. daha çok sen neden böyle erkek seçiyorsun ona bakmalısın. ben kendime saygımın düşük olduğu bir dönem, bana kaba ve kötü davranan biri ile sevgili oldum. ne zaman ki kendime saygımı kazandım kendimi sevmeye başladım. o zaman hayatıma çok saygı ve sevgili bir sevgili girdi. bana bu hayatın bir hediyesi o diyebilirim.
bu arada olay aynaya baktım kendimi beğendim değil.00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 672 cevap paylaştı. Problem karşındaki insanı tam anlamıyla tanımadan onunla sevgili olman hiçbir saygısızlığa taviz vermemelisin 1.2 tane küfür etti bir şey olmaz yerine benimle böyle konuşamazsın diyerek uyarmalısın ben bu tür şeyleri flört döneminde direk uyardığım için sorun yaşamadım kimlerle konuşacağınıda iyi seçmelisin
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Kaba, saygısız, küfürlü konuşmayan bir sevgili istiyorsan, flört sürecinde karşı tarafı iyi tanıman gerekiyor. Muhtemelen flört sürecinde öyle olmadığını söyleyeceksin, buna istinaden cevap ise; sevgili odluktan sonra taviz vermediğin sürece kabalık etmez, küfürlü konuşmaz. Bence bir insan çizgilerini açık ve net şekilde karşı tarafa belli edebilmeli.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
84Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. iyice tanımadan sevgili olma..
10 Yorumla
+1 yılİyi akşamlar maalesef senin elinde olan bir şey değil, yetiştirilme tarzı şöyle hamuru bozuksa bunu sen düzeltemezsin ki insanlar yok değil
Tesadüf bu işler, herkes iyi davranmıyor eşine sevgilisine bu çok berbat bir durum insan sevdiği insana ne kadar nazik olabilirse o kadar değerlidir gözünde
Şu nokta da var çoğu algı bu şekilde cebinde çakı taşıyan, sağa sola küfür eden, baskıcı, orta cağ düşünce yapısı ile kafasına ket vurmuş, ufak saygısızlıkları sineye çektiğiniz için bundan yüz bulan ve daha da kötü davranış sergileyen, sırf siz haksız çıkın diye elinden geleni yapan, tespih sallayıp kabadayılık yapan şehir magandası, nokta kadar çevresi olup artislik yapan, mahalle abisi kro tipli
Sadece dışardan görününce bile ne denli saygısız olduğu gözüken tiplere koştuğunuz için insanlar iyi olunca bir şey olmuyor gibi düşünüyor, siz küstürdünüz iyi huylu, nazik adamları kendinize iyi akşamlar20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılataerkil toplumun toksik getirileri hepsiii böyle küfür etmeyen şiddet sevmeyen sevdiğine değer veren erkeği kılıbık görüyorlarrr halbuki maço erkekler beyinlerini kullanamaz erkekliği kabalık ve şiddet zannederlerrr karşısındaki insana da değersiz davranırlarrr böylelerinin bu toplum içinde denk gelme oranı oldukça yüksekkk 2 yıldır beraber olduğum erkek arkadaşım küfür etmiyor bana kibar davranıyor kendi hayatında da kibar ve saygılııı kadın erkek eşitliğini savunuyorr biliyor musun arkadaşlarım onu eleştiriyor kendi sevgilileri küfürbaz hanzo maço olduğu içinn benim erkek arkadaşım güçsüzmüş demeye getiriyorlarr kabalığı saygısızlığı erkeklik görüyor bazılarıı erkeğin yumuşak ve duygusal davranabileceğini nezaketli olabileceğini idrak edemiyorlarr flört evresinde insanları tanımaya çalışşş çevresine nasıl davranıyor konularda nasıl tepki veriyorr bunlar sana fikir olurrr
10 Yorumla Hemen sevgili olma mesela, tanı biraz ''flört'' denen kavram bunun için var.
70 Yorumla
+1 yılBence o sevgiden baya uzak sevse kiyamaz tatlım 😄, aradığı şey aslında , ilgi, sevgi, değil. Büyük ihtimal sende verici potansiyeli görmemiştir ve kaba davranmaya baslamis
21 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılCogu oyle çünkü. Sende bir sorun yok. Cogu kaba tipler. Biriyle tanışmıştım. Ne kadar nazik ve kibardı. Hayatimda oyle biriyle tanismamistim daha da oyle birine denk gelmedim. Sonradan babasinin yabanci annesinin turk oldugunu söylemişti. 22 yasina kadar da yurtdışında oldugunu, orda okuyup egitim gördüğünü soylemisti. Bu kadar kendinden emin, nazik, konusmasini bilen birini bu ulkede daha görmedim. Yani bu ulkede turk erkegi olupta kibar, nazik adam bulamazsiniz. Ha vardir ama hic karsilasmadiginiz icin size cok kibar gelir. Ama o kotunun iyisidir. Bu ulkenin karsi cinsinden boyle seyler cok beklemeyin. Cogu ne kadar kaba olurum, ne kadar kadini ezerim, ne kadar insanliktan cikabilirimin pesindeler. Kibar olmanin ya da insan olmanin pesinde degiller. Umurlarinda da degil bu arada. Oyle kibar olayim, nazik olayim dusunceleri yok. Oyle bir duyguyu bilmiyorlar. Bir insandan da bilmedigi bir şeyi yapmasini bekleyemezsiniz.(gelsin eksiler)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüzgün kibar biriyim ama bi çekiciliğim yok saygılı olmak efendi olmak ilgi görmüyor maalesef genel olarak saygısız ‘şerefsiz’ erkekler ön planda oluyor gençken değil ama evlilikte degerlencegimiz kaçınılmaz
36 Yorumla
Soran+1 yılHer insan aynı değil
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur aynı şeyleri sürekli duyuyorum genelde hayırlısı 😊
Cevap sahibi+1 yıl@Fionasan genelde kızların aklı havada olduğu için gençken zeki olanı henüz rastlayamadım
Cevap sahibi+1 yıl@Fionasan insanlar artık filmlerde sosyal medyada gördüğü insanlar gibi sanıyor herkesi onlar gibi olmaya çalışıyo ama gerçek dünya dışarı çıktığımızda çok farklı bazı sosyal medya uygulamaları kapatılmalı
+1 yılpsikolojik olarak erken çocuklukla maruz kaldığımız projeksiyonlar bize hep aynı seçimleri sunar ve kişi bana neden hep böyleleri geliyor der. Bu aslında senin bilinçdışı olarak tercihin çocuklukta baban tarafından kaba davranılmış ve saygı görmemiş olabilirsin
12 Yorumla
Soran+1 yılBabam bana kaba ve sayısız davranmadı Kültürlü memlekette değilim diye sanırım
- +1 yıl
olabilir çevre insana birçok şeyi atfeder.
+1 yılBabandan sevgi görmedin mi? Babasından sevgi görmemiş kızlar ilişkilerinde yanlış kişileri bulur
22 Yorumla
Soran+1 yılGördüm
- +1 yıl
Neden peki böyle o halde
+1 yılBelki de düzgün erkekler sana çekici gelmiyordur birini tanımadan önce flört döneminde hareketlerine dikkat et sizin hoşunuza giymiyordur belki ama sakin bilgili öküz olmayan insan ilişkilerine önem veren erkekler de var bu kriterlere uygun birini bulana kadsr devam et derim ben 👍
00 Yorumla
+1 yılOnun için seninde karakterinin düzgün olması gerekiyor. erkekler de küfür etmeyen, kültürlü, sigarayı vb kullanmayan ve anlayışlı kızlar istiyor. Onlarda çoook nadir var.
12 Yorumla- +1 yıl
👍👍
Böyle bir konuda şans olmaz kendinde araman lazım sıkıntıyı belki de küfürbaz saygısız insan kendini kolay belli eder
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Çok efendi, saygılı birisiyim. Yok denecek kadar az küfür ederim; ama küfür etmekten hoşlanmam. En nadir erkeklerden birisiyim. Sevgilim yok.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVallahi çok garip, şu an flörtleştiğim bir kız var. 21 yaşındayım daha önce kimseden hoşlanmadım da... Bu kıza çok iyi davranıyorum hiç kaba sözlerim yok. Gerektiği yerde ilgileniyorum çok sıkmıyorum ana bunu yapmam kızın ilgisini çekmiyor... Hatta yavaştan geç geç mesajlar atmaya başladı. Bu sefer ben kırılmaya başladım
04 Yorumla- +1 yıl
sal o zaman bütün kızlar kibar erkek sevmiyor badboy seven mallar da var.
Cevap sahibi+1 yıl@İsmibulamadım sal diyince de salamıyor ki be reis insan... Hoşlandım bu kızdan
Cevap sahibi+1 yılBende malım galiba
- +1 yıl
keşke herkes senin gibi kibar olsa. 2021 deyiz hala mağarasından çıkmamış barzolarla karşılaşmak ne üzücü oysaki.
+1 yılBizim Gibi İyi Niyetli, Temiz Kalplilerin Sevgilisi, Arkadaşı, Dostu Olmaz. Anca Kötü Kalpli, Çar, Çakal, Sürekli Sevişmek, Öpüşmek İsteyen, Birden Fazla Kız Arkadaşı Edinen, İlgi Göstermeyen, Azı Küfür Dolu, Madde Kullanan, Suç İşleyen, Cezaevine Giren, Alkol Ve Sigara Bağımlısı Olan, Aldatan, Sürekli Cinsellik Fotoğrafları, Videoları İsteyen, Sürekli Yalan Söyleyen, Abaza Olanların Sevgilisi, Arkadaşı, Dostu Oluyor.
00 Yorumla
+1 yılTamamda bu sana baglı birsey tanırken ona göre bakarsın hoşlanmadığın bir tipse beraber olmazsın
30 YorumlaOlmadı sanayiye götür sevgilini. Bakımlarını yaptır düzelir.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Öylelerini çeken bir karaktersindir. Kendini bir gözden geçir.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Başlığa göre yorum yapıyorum. Demek ki sorun sende. Hepsi bu şekilde demek ki onlar doğru sen yanlışsın. Yani bu zamana kadar bu tiplere kişiliklere denk geldiysen bundan sonrada aradığın karekterlere kimseye denk gelemezsin
06 Yorumla- +1 yıl
Kimsenin hayatını, karakterini bilmeden yargılamak moda olmuş.
- +1 yıl
adam sakatsa kadının suçu ne be adam sürekli nude istiyor siz alışmışsınız sürekli suçu kızlara atmaya
- +1 yıl
yoo uyumam gerekmiyor aklınız fikriniz cinsellikte zaten sevgi adına ne arayabiliriz sizde
Önce sana saygı duyan biri olmalı. Bunu flört döneminde sevgili olmadan önce anlayabilirsin
20 Yorumla
+1 yılKızlar ya babası gibi erkekleri ya da babasının tam tersi olan erkekleri hayatlarına sokarlar. Ortası yoktur. Genelde ne muamele görüyorsan ona alıştırılmanla, ona göre davranmanla şekillendirirsin hayatını. Bence bunun cevabı kimlere/nelere ne şekilde taviz verdiğinle alakalı. Taviz verme arkadaşım, alıştırıldığın kalıplardan çık. Sen biriciksin.
10 YorumlaNasıl bir ayakkabıyı ve ya bir elbiseyi deneyerek alıyorsan sevgili dediğin şahısı da tanıman lazım. 2 gün takıldık 3. gün sevgili olduk dersen başını çok taşlara vurarsın onun için insanlar dışarıdan göründüğü gibi değil içine bakmak lazım onun için de zaman lazım :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı. E sen seçiyorsun bir tanem 🤷♀️ Kriterlerini tekrar gözden geçir derim
10 YorumlaBana da öyle denk geliyor vallaha nerde hödük nerde saygısız eğitimsiz insan var beni buluyor
10 Yorumla
+1 yılSaygı önemli bir konu boşuna dememisler saygı verilmez alınır. Herşeyin hayrlısı✂️
10 Yorumla
+1 yılBaban gibi tipleri buluyorsundur kızlar babasını örnek alırlar.
10 YorumlaŞimdi gelir centilmen erkekler bu postun altına sjjdjd
10 Yorumla
+1 yılsen öylesini çekiyorsun demekki.
ben asla küfürlü konuşmam10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEntelektüel seviyesi yüksek kişiler daha az küfür ederler. Ve Kadınlara karşı kaba davranmazlar. Sadece seninle olan değil başkaları ile olan iletişimine de dikkat et. Anlarsın böylece nasıl birisi olduğunu.
10 Yorumla
+1 yılaffedersiniz de dışını beğenip sevgili oluyorsunuz, içini ya değiştirmek istiyorsunuz ya da sizin istediğiniz gibi olmayınca bu durumlar ortaya çıkıyor...
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 900 cevap paylaştı.
+1 yılBüyük olasılıkla onların kabalığı ve sert görünüşleri size çekici geliyor. Sonrasında ise aradığınızın bela olmadığını anlıyorsunuz. Amma velakin bu kısır döngünden sıyrılamıyorsunuz.
00 Yorumla Ne demiş müslüm baba
Bakma bana öyle bakma
Bir bakışta tanıyamazsın beni
Göremezsin ruhumun gizli
Derin derin köşelerini
Göremezsin göremezsin00 Yorumla
+1 yılYaklaşımlarına dikkat etmelisin. Sadece sana değil, tüm canlılara karşı. Bu da zaman alır tabi ama hemen hayatına dahil etmeden gözlemlemekte fayda var hayal kırıklığı yaşamamak adına.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBirazda hatayı kendinde mi arasan ben niye hep aynı tip erkekleri kendime çekiyorum diye kendinde neleri değiştirmen lazım bunlar üzerine biraz kafa yorsan nasıl olur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMerhaba, ilk önce erkekleri tanı, hemen sevgili olma, karakterini, huyunu, suyunu,öğren ondan sonra sevgili ol baktın yine küfür ediyo düzgün bir şekilde uyarırsın hala böyle devam ederse zaten ayrılırsın birini görünce yakışıklı diye hemen çıkma
10 Yorumla
+1 yılBelki öyle erkekleri daha ilgi çekici bulduğun için istemediğin ot dibinde bitiyordur.
Efendi erkeklerde pek olmaz bu durum.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı.
+1 yılhemen ilk andan belli olmaz o flört döneminde zaman geçirirken anlarsın anca yoksa sevgili olduktan sonra anlasan ne fayda
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılSaygılı ince düşünceli biri kendini belli eder.. Sana hep narsist egolular denk gelmiş.. Kesin bebe gibi pubgde oynuyodur halen..
00 Yorumla
+1 yılBana da hep salaklar denk geliyor. Biraz daha iyi gözlem yapmamız gerekiyor sanırım.
10 Yorumla
+1 yılefendi erkeklerle takıl yılışıklardan uzak dur çevre en önemlisi
00 YorumlaÇünkü sen gelmelerine izin veriyosun neden bildiğim halde sevgilisin
00 YorumlaDenk gelmiyor, sen öyle istiyorsun ve oluyor. Kimse zorla olalım demiyor.
00 YorumlaDemekki dikkatini kaba erkekler çekiyor senin de 😂
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılAcaba sen mi Bunun için Onlara müsaade ediyorsun alan bırakıyorsun
00 Yorumla
+1 yılÖnce biraz konuş konuşmasından, jest ve mimiklerinden hemen anlaşılır.
00 Yorumla
+1 yılKibar olsun ama adam gibi adam da olsun. Haklısın genelde insanlar kaba
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen böyle seçiyorsun önce normal ortamda tanış sonra bakarsın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Bakış açını değiştir bir şeyleri öğren diye hayat sınıyor.
00 Yorumla
+1 yılKendini belli ediyor aradaki farkı zaten anlıyorsun başka olduğunu.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılDaha önce senle flört ettik mi sksmsosmsokd aynı beni anlattı
00 Yorumla
+1 yılCoğu kez üslubundan ele verir kendisini insan bence
00 Yorumla
+1 yılOda senin bahtsızlığın. Umarım istediğin gibi birisi çıkar karşına.
00 Yorumla
+1 yılDemek ki kaliteli bir çevren yok, ortamını değiştir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSiz seversiniz öyle adamları niye dert yakınıyorsun ki 🙂 tencere kapak misali birbirinizi buluyorsunuz işte fena mı.
00 Yorumla
+1 yılBak bir erkeği tanıman icin 1 en iyi gününde 2 en kötü gününde yanında ol o zmn tanırsın
20 YorumlaKonuşarak anlarsın ya en kotu maç izle birlikte direkt anlarsın 😂😂
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılEfendi erkek kendini giyiminden sacından sakalından gösterir zaten Tipe baktın mı ortaya cıkar
00 Yorumla Beynin olaydı da ayırt edebileydin, erkeksizliğe dayanamıyorsun heralde erkek olsun yeter.
10 YorumlaNerde aradığın da çok önemlidir. bence tanisitrken kolay bir kız olmadığını ona farkettim ve biraz mesafeli davran oda ayağını denk alıp karşısındaki sana saygı duyar
00 Yorumla
+1 yılBen denk geldiğini düşünmüyorum. Sonuçta zorla sevgili olmuyorsunuz. Burada hatayı biraz kendinde ara. Mutsuz hissedeceğin bir ilişkiye başlama... :)
Kendine saygısı olmayan sana hiç saygı duymaz00 Yorumla- Devamını Gör (77)
Devamını Gör(122)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgili olduğum erkekler hep kaba, saygısız. Neden böyleleri denk geliyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler