Arkadaşlar özellikle pandeminin gelmesiyle mecburen online dating applere sardık. Ama ben 6-7 kişiyle konuşuyorum, kararsız kaldım. Buluşmadan önce seçim yapmam saçma olur değil mi? Düzenli bir ilişkim olsun istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İsmini vermeyeceğim. Bu tarz uygulamalardan birinde çok uzun yıllardır dolaşıyorum yaklaşık 7-8 yıldır telefonlarımda hep bulundururum. Çok fazla kızla tanıştım bazılarıyla buluştuk bazılarıyla yıllardır sohbet ediyoruz. İyi insanlara denk geliyorum ama tabi erkeklerle hiç iletişim kurmadığım için erkeklerin ne beklentileri var bilmiyorum.
Çok farklı karakterlere sahip insanlarla tanıştım ekseriyeti iyi insanlardı. Ama oradan insan bulmak zor gibi. Mesela Büyük çoğunluk ne istediğini bilmiyor %90 gibi bir oran bence. diğer %5 maddi destek diğer %5 ise ciddi bir ilişki arıyor. Erkeklerde çoğunluk cinsel sohbet arıyordur tahminimce hiç bilgim yok.06 Yorumla- +1 yıl
Ya kolpacı o ya
- +1 yıl
Para yatırmadan erkek isen kıza yazamıyorsun
- +1 yıl
Hiç ilişki yaşadıgın oldu mu ordan
En İyi Cevaplar
Uygulama değiş kızsan her yerden bulabilirsin ama bu uygulama özellikle bu iş için yapılmış ve pazarda seçilmeyen meyveleri toplayan evsizler gibi bir durum bu, uygulanaya ihtiyaç duyuyorsa illaki bir sorun vardır ya özgüveni yoktur ya çirkindir ya konuşamıyordur bir şey vardır illaha ki... Ben Minecrafttan sevgili yapmayı başardım 3 yıl konuştuk düşün artık ve bir erkeğim bulmak çok zordu sürekli konuştuk ettik falan çok çaba gösterdim ama kız tarafı için çocuk oyuncağı gir bir discord sunucusuna konuş, ciddiye bağlamasını bilirsen gerçeğe kayması da o kadar kolay olur. Ayrıca o ortamlarda bulduğun insanlar asla dediğin uygulamadakiler kadar cahil olamaz en azından bir oyun ortamına girmiştir çoğu şeyi kullanmasını bilir diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılSanal ortamda insanlar çok rahat olabilirler, istediği gibi konuşabilirler, istediği gibi davranabilirler, olmayan biriymiş gibi davranabilirler. Veya amaçlarına ulaşmak için, başka bir kişiye bürünebilir diyebiliriz. Demek istediğim şey, eğer her şey iyi gidiyorsa. Anla ki bu çok iyi anlaştığınız için değil, onun bir amacı olduğu ve bu amaca ulaşmak için, her şeye onay verdiğinden anlayabilirsin.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılTinder tarzında bir platformdan bulacağın kişi düzenli ilişkin olacağı yapıda birisi olmaz ki aynı şekilde seni seçenlerde bu yüzden seçmişse hayal kırıklığına uğrar.
Kim 6 7 erkekle aynı anda konuşan birisini ciddiye alır ki mesela yani ciddi ilişki istiyorum denilse güler karşıdaki kişi.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
124
Cevap
195Cevap
Fckbuddy ya da one night stand arayanların olduğu bir toplulukta düzenli ilişki isteği seni hayal kırıklığına uğratır. Ona göre karar ver.
727 Yorumla- +1 yıl
Vay arkadaş çok doğru.
- +1 yıl
Faqbadisiz hayat olmaz olsun a kü
- +1 yıl
katılıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Valla bnde duzenli bi iliskim olsun istedim tinder vs indirdim. ama masalah yillik ucreti 850 tl olunca almadm sildim atim baska yerlerde gold uyeliklerim oldu hatta tanistigim birebir gorustugumde oldu ama anlasamadk yani neyse soruna gelirsek madem evlilik hayalin var sen ne istiyosun buna karar ver ona gore secim yap mesela ben evlilik hayalim var ama cok guzel bi es aramiom ya da esimden prof bi cinsel yasam sosyal yasam beklemiom evi beni yoneticek kadinlik ruhu oturmus 10 uzerinde 4-5 lik guzellige sahip balik etli bole masum bi esim olsun istiyom
20 YorumlaDüzenli ilişki istiyorsun tamam bunu brn de istiyorum ama bu senin tercih ettiğin yol sanki buna pek uymuyor. 6-7 kişi ile konuşarak bir içlerinden birini bile tanıyamazsın. Ayrıca o sitede işin ne. Oraya üye olan erkekler kız düşüreyim sevişeyim zihniyeti ile üye oluyorlsr. Öyle uzun ilişki falan hayal yani. Sonradan üzülme diye dedim. Kolay gelsin.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Öğretmen olanı seç 😂😂😂
Temelin üç tane sevgilisi vardir. Biri ögretmen biri doktor biri de santral görevlisidir. Fakat ögretmenle evlenmeye karar verir. Bunu duyan arkadasi sorar “Niye ögretmen de digerleri degil?” diye. Temel de döner:”Ula derbilmez misin doktorlar “Bugün git yarin gel” der. Santral görevlisi de”Su an mesgul daha sonra tekrar deneyin” der. Ama ögretmen ne der? Haydi bir daha tekrarlayalim.”:))10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTinder'ı denemiş ve başıma bir sürü şey gelmiş biri olarak söylüyorum. Aşkım sakın bulaşma!! Kapat hesabını sil komple. Buluşayım falan deme 🤦🏻♀️ en tipi düzgünü bile s*çıp bırakır ağzına. Üzülmeni istemem ❤💋 bu aralar üzgün kadın görmek istemiyorum artık güçlü olun lütfen!! 😞
429 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz 🤦🏻♀️ Neler neler geldi hemde başıma. Bir daha tanımadığım hiçbir insanın yüzüne bile bakmıyorum, mecbur olmadıkça konuşmuyorum. 😞
- +1 yıl
Valla ne geldi diyeceğim anlat dertleşelim diye ama yazmak istemezsin burdan Haa özele falan gel tayfaısndan da değilim merak etme. Gerçekten dikkatimi çekti ve üzüldüm. O yüzden yazmak istedim. Böyle deidğin göre ciddi ciddi sıkıntı yaşamışsın belli ki ne olduğunu bilmesem de. Güvenin de ciddi olarak sarsılmış.
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz Ya şu yukarıdaki yorumu şikayet edebilir misiniz salak salak senaryo yazmış 🤦🏻♀️ Allahım. Ne grubu? İğrenç mizojinik fantazilerinize s**çayım
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz Birisiyle ilk ilişkimi yaşadım sadece ve bıraktı beni. Çok sinir oldum şu yukarıdakine yaa sinirimi zıplattı. İnşallah kızı olur da başına gelir 😒
- +1 yıl
Şimdi gördüm kusura bakma evet densizlik etmiş bariz şekilde. Takma kafana birilerinin atıp tutması kolaydır. Bu hep böyledir başına gelene kadar...
Tinder dan biri ile buluşup kısa zaman içinde sanırım ilişki yaşaman tabi biraz senin de hatan olmuş ama senin kafanda olan ile o kişinin kafasında olan çok başka şeyler iş buda belli sen belki ciddi bir ilişki peşindeydi oda sıradan canım birşeyler çekti bir kaç kişiyi beğeneyiö artık kim düşerse kafası ile yaşıyor olabilir ki bu snein suçun değil. - +1 yıl
Konuştugun kişi ilişki istedi mi senden
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz Bu ülkede o kadar çok kadın düşmanı var ki. İnşallah kızlarından bulurlar diyorum İnşallahh 🤲🏻 Başkalarının kızlarına atıp tutuyorlar bu kadar kolayca. Hiçbir halt olmaz bu ülkeden, asla gelişmez bu ülke. Yorumlar midemi bulandırdı 🤦🏻♀️ Elimde fırsat olsa kaçarım bu ülkeden ama iyi bir mesleğim yok. İnsanlardan nefret ediyorum iyice, kimseye en ufak acımam kalmadı. Yaşlılara bile acımıyorum artık, insan görünce yolumu değiştiriyorum böyleleri yüzünden.
Cevap sahibi+1 yıl@dünyadanuzakk3555 Benim daha önce hiç ilişkim olmamıştı, hiç sevgilim bile olmadı yani duygusal boşluktaydım 🤦🏻♀️ Hiç arkadaşım da yoktu, kimse halimi hatrımı bile sormuyordu çok yalnızdım. Ailemle de problemlerim var özellikle annemle, biraz bende macera aradım kabul ediyorum yalan değil. Hayatımda birisi olmasını çok istedim, bana ait olan bir insan olmasını istedim, konuşup ona kendimi açabileceğim. Bir gün annemle kavga ettik bana hakaretler edince ona inat gecenin bir vaktinde bu aptal uygulamayı indirip yakışıklı birisine onay mı tik mi ✅ ne ona tıkladım o da bana onay verdi bana ilgi göstermeye başladı salak bir kolay avmışım meğer ger*zekalıyım. Sonra bu epey yakışıklıydı ben kapıldım bana ilgi gösterince. 😞 Bir şeyler oldu sonrasında...
- +1 yıl
Sen kaç yaşındasın
- +1 yıl
Nerde yaşadınız ki
Cevap sahibi+1 yıl@dünyadanuzakk3555 O zaman 23 yaşındaydım şu an 25 oldum ama hala atamıyorum kafamdan. Beni bir otele götürdü 😞 nasıl böyle bir gerizekalılık yaptım hala inanamıyorum ve benden yaşça büyüktü. Göz göre göre böyle bir hatanın içine düştüm dış görünüşünden etkilendim 😞
- +1 yıl
Oral yaptın mı migden bulanmışmıydı
- +1 yıl
İlk tecrübemi yaşıcam kusarım diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz Biliyorum yaptığım hiçbir şeyi haklı çıkarmaz ama ne bileyim 😞 nasıl yaptım böyle bir salaklık hala inanamıyorum. Çok pişmanım. Ve ülkede kötü insanların o kadar çok olduğunu görüyorum ki. Erkek böyle bir hata yapınca hiçbir sorun yok ama kız yapınca o*spu, f*hşe. Kendi ülkemin insanından nefret ediyorum artık.
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz Sanırım bu şahıs erkek ve yine bir saflıkla her şeyi ağzımdan aldı neden böyleyim ben 🤦🏻♀️ çok sinirlendim şu an. Sanırım erkek değil, direk erkek. Normal bir kız veya ablalık yapacak zannedip anlatıyorum bende saftirik saftirik.
- +1 yıl
Valla bende erkeğim ama senin deidğin gibi düşünen bir tip değilim olmadım da aksine bunun kavgasını da çok yapmışımdır. Beni başkası ilgilendirmez kendime bakarım ve fikirlerim, düğünleri gayet de normal vwe art niyetli değil. Düşene de bir tekme atayım demem aksine elinden tutar kaldırırım. İnsanı anlamak, düşeni kaldırmaktır aslalon omnu o zaman kazanırsın aksi durumda kötü sistem devam eder. Bu yüzden fark yaratan olmalısın. Kötü bir tecrüben olmıul srgqbeinde hatan var bunda ama bunu büyü insanlığın üstüne atmak kendi yanlışından kaçıp kendine toz kondurmazsan asla doğruyu bulamazsın.
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz Maalesef bu hatamı bir kaç kişiye anlatma gafletinde bulundum ve hiçbiri benimle konuşmuyor. Düşene tekme atan daha çok maalesef. Güçsüzü kimse sevmiyor aksine daha da eziyorlar.
- +1 yıl
@dünyadanuzakk3555 izmirli misin
- +1 yıl
Eee olsun işte bak benim gibi insanlar da var ya da enayiler öyle diyor ya bazıları. İyi insnalar da var ve her zmaan olacaklar. Sayıları az ya da çok olacak dönem dönem ama iyi insnalar mutlaka olacaklar bunu unutma. Sende insansın hata yda yanlış yaa bilirisn bu çok anormal değil. Yaptıpın hata da jkimdeye sdeğil kendşne zarar veren birşey katil değilsin o yüzden sana öyle davranan dan sen direkt uzaklaş hemen başka biri ile konuş bbsaşka arkadaş edin. Kimse seni geçmişinle ezemez.
Cevap sahibi+1 yılSORU SAHİBİ LÜTFEN YORUMUMU SİLEBİLİR MİSİN? BU YORUMUN SİLİNMESİNİ İSTİYORUM
Cevap sahibi+1 yılBU YORUMUM NASIL SİLİNEBİLİR?
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz Bir moderatör bulabilsem keşke nereden bulunur ki
Yanlış yerde yanlış kişilerle ciddi düşünüyorsun bence. O platform ciddi düşünenlerin adresi değil. Ama yinede ben yoluma devam edeceğim diyorsan. Seçim yapma hepsi ile ayrı zamanlarda buluş ve yüz yüze görüşmede karar ver kimle devam edeceğini. Ama 6 kişiden beşi ya da hepsi ilk buluşmada seni yatağa götürmeyi deneyecektir dikkat etmeni öneririm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl7 kişinin 7 si de boştur ve bi cacık çıkmaz eminim. Tinder denilen yerden ya birkaç gün sadece mesajlasmalik sanalda kalacak biri bulursun ya da cinsellik amaciyla senle bulusacak birini bulursun.
Zannediyo musun ki tinder dan tanisacaksin ve sana asik olacak saygi duyacak falan... geç bu işleri31 YorumlaTinder'dan tanıştığın birinin kalitesini anlamak istiyorsan önce Mıyala tekniğini uygulamalısın. Bu teknik eşleştiğin kişiye mesaj yoluyla "Mıyala hakkında ne düşünüyorsun" yazmanı gerektirir. İlk başta çok saçma gelebilir, fakat güven bana ben 3 yıldır bu tekniği kullanıyorum, ve dünyalar tatlısı eşimle bu sayede tanıştık. Mıyalanın anlamına gelirsek yarramıyala ya abla git dışarıya birileriyle tanış manyak mısın tinderda uzun ilişki mi aranır.
52 Yorumla- +1 yıl
o nasıl oluyor?
- +1 yıl
Ciddi ciddi okudum takii o kelimeye kadar 😂😂😂🐚🐚😂🐚
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa burda da erkekler namuslu dürüst çıkmış lan palavracılar sokakta çevrenizde ne boook oldugunuzu her kes bılıyor zaten sümsükletrr ya slkları kızım sende hepsıyke bulus ona gore kararını vere bılırsın msjla kamerayla nasıl bılcen bulus bak got anlarsın zaten ne halt oldugunu karsındakının
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılSenin de işin zor ya 6 kişiden seçim yapacaksın da doğru kişiyi bulacaksın da ötekilere hakkınızı helal edin diyeceksin de... ooo zor iş allah kolaylık versin.
Bence bir kutuya altısının ismini yaz karıştırıp tombala çek ilk çıkan isimle yoluna devam et ok 😉00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. valla zaten o 6-7 kişiden 1 veya 2 tanesi düzenli ilişki arıyordur o yuzden sen hepsiyle gorus , nasılsa ne demek istediğimi anlayacaksın. yani senin seçim yapmana gerek yok daha onların niyetini tam bilmiyorsun zaten
24 Yorumla- +1 yıl
@07ATLAS07 ya doğru ama , ilk bulusmada sinyal verir karsıdaki. sonucta ordaki 6-7 kisi ciddi dusunmuyor ki, hatta en iyi ihtimal 3ü ciddi dusunuyordur. yani aslında ben secilmem secerim mantıgı kadınlar icin gecerli değil ne yazık ki ciddi iliski soz konusu oldugunda.
+1 yılTinder 'dan ciddi bir ilişki beklemek yanlış. Yurtdışında adamlar seks için kullanıyor bunu, ülkemizin kızları farklı düşünüyor 😅
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yıl Bence üçüncüyü seç... Yahu bu nasıl bir öneri alma tarzı :) Bir insanın karakterini onunla tanışmadan anlaman oldukça zor. Hele ki kendini olduğundan farklı göstermeye çalışanları.. Bu insanlar için de ayrı bir çaba göstermelisin.
00 YorumlaValla ben tinderi dusup kalkmak icin kullaniyorum... ordan tanisip bulustugum kizlarla en uzun olani 1 ay evimde kaldi 1 ay sonunda eski sevgilisiyle barismislar tekrar deneyeceklermis gitti geri... yani pek uzun iliskilerin yeri degil 😃
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tinderdan düzenli ilişki?
Kasaptan da pasta alırsın sen.
Zor hayat.50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı. işi ticarete dökmüşsün erkek yapsa demediğinizi bırakmazsınız emin ol onlarda sadece senle konuşmuyordur...
30 Yorumla
+1 yılYazismak ile yüz yüze görüşmek arasında dağlar kadar fark var mesajlasirken karşındaki kişi kendini nasıl tanitirsa öyle bilirsin ama görüştüğünde ise zaten sen çözersin nasıl biri olduğunu.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılBen o kadar kişiyle konuşsam isimlerini karıştırırım valla ama şöyle soyleyim sana Tinder para tuzağı tipin yoksa dünya kadar para ver kız çıkmaz karşına
11 Yorumla- +1 yıl
Ben tinder gibi platformları da doğru bulmuyorum belki ben fotoğrafta kötü çıkıyorum ama gerçekte yakışıklı biriyim ya da tam tersi fotoğrafta güzel çıkarım gerçekte leş olabilirim tamamen sans işi
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Hepsini tek, tek dene... Sorarlarsa deneme sureci dersin.
Sonuçta hangisinden memnun kalırsan onunla devam edersin. Diğerlerini de gerek duyarsan ararsin.10 Yorumla
+1 yılÖncelikle hepsini dene, de ki seninle konuşurken iyi hissediyorum, iltifat et falan eğer ters cevap verirse hadi ordan et. Çünkü ya hemcinsinin ona iltifat etmesini seviyodur senin değil, ya da önceliği sen değilsindir.
Ve bir bak bakalım hangisi çok açıklama yapma gereğinde bulunuyor, sana uzun mesaj atıyorsa sana değer veriyodur.10 YorumlaKusura bakmada 6 7 erkek ne ya, ayıp gerçekten 6 7 kişiyle konuşur aralarından birini seçerim, bu ne ya dolabına eşya mı alıyorsun ben kadınım ama asla doğru kişiyi bulacam diye aynı anda 6 7 kişiyle konuşmam ki intenrt üzerinden asla bir erkkeş ile konuşmam
10 Yorumla
+1 yılDüzenli ilişki istiyorsan ne kadar uyumlusun diye düşün ayrıca kişilerin özelliklerini iyi değerlendir. Örneğin kıskançlık sevmiyorsan kıskanç olmayan kişiyi seç.
10 YorumlaTinderden mi sşfmdöçdlfjdks
Sorry ciddiyw alamıyorum
Tinderden ciddi ilişki dökçdldlds40 YorumlaHer hesabı olan 7 kişi ile konuşsa sadece senin bu etkileşimin 50 kişilik bir organizasyon yapar.. . Vay ya... :)) )
20 Yorumla
+1 yılKafa dengin kimse onunla devam etmelisin diğerlerine engeli bas geç yok o uzülucek yok bu kırılicak yok ben kararsiz kaldim dersen işin baya zor söyliyim.
00 Yorumla
+1 yılBi kaç tane daha ekle bari.. ben biriyle konuşamıyorum bi problem çıkıyo millet 6-7 valla helal olsun bu zamana kadar hepsiyle konuşabildiysen bundan sonra da devam et bari idşgslşfslfşkeğrlwlfkwş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTinderda eskortlar var senin orda ne işin var orda düzenli bir ilişki yapamazsın anca kullanır atar oradaki insanlar
50 Yorumla
+1 yılDüzenli ilişkiyi bir yerlerde aramak bana mantıklı gelmiyor. Ben de öyle yerlere üyeyim fakat kafa dağıtmak, kısa süreli ilişkiler için. Kimseyle de konuşamadık daha o ayrı :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 907 cevap paylaştı. Tinder'dan düzenli ilişki?
Söyleyeceklerim bu kadar.40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılKanka hangisini seçersen seç çürük çıkacak bu yüzden ciddi düşünme bence hepsini kullan at😂😂
38 Yorumla- +1 yıl
Permatik mi bunlar😂😂
- +1 yıl
Kullan at diyince aklıma jilet geldi😂😂
- +1 yıl
Hahaha erkek problemi
- +1 yıl
Hindistanda sikhizm diye din var tıraş olmak ve seks yasak ama kutsal mekanları Amritsar olunca dinle ilgili şüphelerim var😂😂
- +1 yıl
Anlmdm..
- +1 yıl
Ilk harfleri cinselliği çağrıştırıyor ya
- +1 yıl
Amritsar pakistan sınırı
- +1 yıl
Kullan at deyince içim bir tuhaf oldu kullanılmak ne kadar güzel bir şey yaaa
- Aşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı.
+1 yılAzmış ya bir 10 tane daha bul seçenek çok olursa seçmek daha kolay olur olmadı o piti piti yaparsın
30 Yorumla
+1 yılDüzenli yatak ilişkisi oluyor orada ama yine de sen bilirsin
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılTinder kzısın demek. Doğru kişiler arasında en doğruyu seçeceksin de sen ne kadar doğu kişisin. Mesellleb bu yeğğen.
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYaşına işine nerde yaşadığına tipine huyuna suyuna göre karar ver işte. Kafana yatan kim olacak
33 Yorumla- +1 yıl
@07ATLAS07 😄 geleceğini rahatını düşünerek karar vermeli
Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Tinder öyle guvenilecek bir yer değil çoğu eğlence amaçlı konuşuyor. Mantıksız kalanları ele ve kendine dikkat et buluşmaya gittiğin de filan.
10 Yorumla
+1 yılAmacı fuckbody ya da tek gecelik ilişki olan sosyal ortamlardan düzenli ve düzeyli ilişki beklemek!!! Senin amacın gerçekten bumu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılToki kurasına ver hepsini onlar sizin yerinize çekiliş yapar sonucunu size bildirler 😂
61 Yorumla- +1 yıl
👍👍👍😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana saha yakın olanlar elbette vardır. Buna göre eleme yapıp geri kalanlarla görüş ve reelde hangisi sana daha çekici geliyor ise ilişkinize devam edebilirsin. Hiç kullanmadım ama Tinderden ciddi bir ilişki aramak kulağa saçma geliyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı. Kendine en yakın hangisini hissediyorsan onu seç biraz mantık biraz duygu 😂 çözüm yolu olur senim için
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence tinder ücretsiz seks arayan bomboş erkeklerin bulunduğu bi uygulama senin de niyetin bu yönde değilse hiç görüşme konuşma
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılOralarda ciddi insanlar yok yalnız onlarda senin gibi kaç kişiyle konuşuyordur
51 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTinder düzgün ilişki arayanlar için büyük bi hayalkırıklığıdır. Senin gibi düzgün beklentisi olabilen birileri vardır umuduyla girersin sonuçta adam yatağa atmak için türlü türlü yalanlar uydurduğunu görürsün. Her türlü date uygulamalarından beklentiyi minimuma indirip mümkünde uzak durmak gerekir. Online etkinlik gruplarına takılıp arkadaş edinip tanışmak daha iyidir.
20 YorumlaHey maşallah seçmece bunlar diye bağırasım geldi kız sjsjsj
20 Yorumla
+1 yılTinderda düzenli ilişki aramak genelevde bakire aramaya benzer.
20 Yorumla6-7 kışı ile konuşmaya devam et bence şu zor zamanda kimsenin gönlü kırılmasın
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen düzenli ilişkiyi hak etmiyorsun ki 6 7 kişiyle konuşurlar herkesle yatar kalklarlar milleti oynatırlar falan sonra ciddi ilişki isterler bende bunu anlamıyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Tarif ettiğin harika bir kadın keşke herkesle yatıp kalkan ama beni seven bir sevgilim olsa azgın çapkın doyumsuz ama beni seven öyle bir kadın yok malesef olsa bırakmam zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılDüzenli ilişki isteyip aynı anda 6-7 kişiyle konuşmak...
20 Yorumla
+1 yılben de diyorum bu kızlar niye eşleşir yazmıyor meğer sıra gelmiyormuş
20 Yorumla
+1 yılE yuh... insanlar nasıl bu hale geldi ya? Bir de soruyorsun utanmadan yazık sana kişiliksiz.
21 Yorumla
+1 yılsıkıcı olanları ele. görünülü konuş ve bak ne oluyor. olmayanı ele. yazı tura at ele. 3er gruplara ayır. hahaha
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılBuluş ama tek seferlik de zaman tanı de hepsiyle buluş sonra karar ver. Hayat kadınlara güzel, yığılı takip gelmiştir.
00 Yorumla Tinder ve ciddi ilişki? Tinder mutluluk? Bu kelimeleri yan yana yazarken garibime gitti. Orda bulsan bulsan fckbuddy bulursun
00 YorumlaVay be kızlarından erkeklerden bir farkı yokmuş. Önümüzdeki yıllarda herkes istediğine verecek büyük ihtimal.
00 Yorumla
+1 yılNiyetlerini çozerek ve tiplerine uygun olanı ayrıca kavga falan et hangisi cirkinlesmiyorsa onunla devam et vs
00 Yorumla
+1 yılbro hiç birisiyle ciddi olamazsın o yüzden hepsine birden yaz nasıl osla telefonu kapatınca hiç biri var olmıyacak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılUln ben geçen yaz 2 ay kullandım 1 like alamadım o kadar mı yakışıklılar varda beğenen olmamıştı beni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTinder hiç kullanmadım o yüzden sağlıklı bir yorum getirmem çok doğru olmaz ama konuştuğun kişi sayısı oldukça fazla, seçim yapmak istiyorsan eğer sana daha dürüst olan ve güven veren kişiyi seçmen daha iyi gibi.
00 YorumlaO 6-7 kiside sadece senle konusmuyordur?
Aralarindan secime tabisin diyecegim ama erkek kalbi iste her kadina yer vardir.00 Yorumla
+1 yılTinder düzenli ilişki platformu değil canım üzgünüm amaçları hep cinsellik
20 Yorumla- Devamını Gör (259)
Devamını Gör(304)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Tinder'da 6-7 kişiyle konuşuyorum, seçim yapamadım. Nasıl karar vereceğim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler