O kadar tipsizim ki hiç arkadaşım yok. Bir ortama girdiğimde tüm kızlar arama mesafe koyuyor benden kaçıyor öcüymüşüm gibi. Ağlıyorum intiharı bile düşündüm ne yapıcam ben yaşım 19
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Allah'ın verdiği canı Allah alır Öncelikle intihar gibi girişimlerde bulunmanı saçma buluyorum ki Allah'ın yarattığı kullar için bunları yapman bilemedim yani değişik
Neyse soruna Gelecek olursak önceliğin kendini Sevmek Olsun kendini sevmediğin sürece insanların seni sevmesini bekleme bir ortama girdiğinde bir duruşun olsun bir havan olsun
Her şey tip değil tipi olmayıp sempatik olan çok insan tanıdım gerçekten kendine aşık edecek derecede çok tatlı oluyorlardı
Her şey tip değil karakterin güzel olsun önceliğin insanlari içinle etkilemek olsun Zaten dışına bakanlar Seni bu hayatta mutlu edemezler emin ol buna
Eğer ki gerçekten için güzelse elbet bir gün kazanacaksın çevrende onca insan olacağına bir tane tek olsun o da en iyisi olsun
Çok arkadaş iyi bir şey değil Evet hiç arkadaş olmamasi da iyi değil ama önceliğin kendini Sevmek Olsun birilerini seni sevmesini gerçekten istiyorsan Öncelikle kendin kendini sevmelisin bakımlar yap kendine bak yeni kıyafetler al bir gün güne başlarken Ben başaracağım de ve onun için çabala Onun için emek ver eminim bir gün sende kazanacaksın Ama intihar hiçbir şekilde çözüm değil bunu Öncelikle aklından çıkar18 Yorumla
Soran+1 yılİntihar etmeyi hiç düşünmezdim ilk defa kafamdan öyle bir şey esti. Dün KADİR GECESİNDE.
Haklısın her şey tip değil insanlar eğlenceli huyu suyu güzel olan insanlarada bakıyorlar. Tip DEĞİŞMEZ. Karakter değişmez. Huy değişmez. Beni tipim için sevmemişler karakterim huyum için sevebililrlerdi değil mi? Ama bunun için bile sevmediler. Çünkü sıkıcı biriyim. Ve her zaman sıkıcı eğlenceden uzak zevksiz bir insan olarak onların gözünde gözükeceğim. Çünkü huy karakter tip hiçbir şey değişmiyor. Zeka desen o da yok. Ortalamanın altında bir zekam var. Aptal gözüyle bakıyorlar sürekli bu sözlere maruz kaldım ve bende farkındayım artık davranışlarım konuşmalarım verdiğim cevaplar çok aptalca. Zeki insan böyle konuşmaz diyorum ama o an öyle cevap veriyorum hızlı düşünemiyorum. Hiçbri özelliğim iyi değil tam bir bok çuvalıyım
- +1 yıl
Öncelikle kendine hakaret ederek kendini ezikleyerek insanların gözünde Kendi kendini düşürüyorsun bunu yapmamalısın en büyük eksiğin bu ne olursa olsun sana ne denirse densin eksiğinle hatalarınla yanlışlarınla kusurlarınla dik durmalısın tepkini koymalısın ne olursa olsun Cevabını vermelisin ve duruşunu her zaman koymalısın ortaya insanların ağzı çuval değil ki büzesin herkes konuşur benim hakkımda da konuşuyorlar Bir başkası hakkında da konuşuyorlar herkes hakkında konuşuyorlar ama İnsanoğlu Öncelikle kendisine bakmalı sen kendinde eksiğini görebiliyorsan bunları kendin için düzelt birileri seni sevsin seni görsün etsin diye değil Senin önceliğin kendini değiştirmen olsun sıkıcıysan Eğlenceli bir şeyler yap sosyal olmaya bak aktiviteler edin kendine bir şeyler için çabala uğraş bu şekilde kendini yıpratarak hayat geçmez daha 19 yaşında gerçekten en güzel dönemlerimizde bu şekilde düşünerek hayatını mahvetme 3 5 gereksiz insanın dediği şeyler için kendini kötü hissetme onlar için değil Kendin için gelişmeye bak ne olursa olsun Mutlu olmaya bak ama önceliğin kendine bir duruş edin ve kimin sana ne derse karşılığını vermeye bak çünkü sen sustukça insanlar daha çok üstüne gelir seni daha çok yıpratır ve İyice kendini Asosyal biri olarak tanımlarsın bunu yapma
Soran+1 yılKeşke senin gibi güzel biri olsaydım maşallah nazar değmesin. Eminim yüzlerce mesaj alıyorsundur. Çirkin biri olsaydın kimse sana yazmayacaktı kimse seni umursamayacaktı.
Burada biri geliyor aaaa ne kadar güzel bir kız şuna yazayım belki güzel bir hayatımız olur diyor. Ama çirkin olsaydın ıyy bune ya geç bunu hiç tanımama gerek yok böyle birini. Sabah uyandığımda çirkin birisinin yüzüne bakmak istemiyorum diyip senle konuşmak bile istemezlerdi. Anladın mı şimdi beni. Çirkini merak bile etmiyor insanlar. Güzel ise hep baştacı- +1 yıl
Emin ol ki kusursuz hiçbir insan yoktur Herkesin bir kusuru vardır Ben de kusursuz bir insan değilim Benim de kusurlarım var ama en azından hiç kimsenin kusursuz olmadığını biliyorum biri beni bir yerden vuruyorsa kendisinin dört dörtlük olması lazım ki vursun Bunun farkındayım Kimse dört dörtlük değil o yüzden herkes kendi kusuruna baksın diyorum bana biri bir şey diyebiliyorsa karşılığını veriyorum ve devamı olmuyor zaten Çünkü tepkimi Biliyorlar ben kendim Kendimi seviyorum öncelikle birinin beni sevmesi için değil Ben kendimi seviyorum ve hayatıma alacağım bir kişi olacak diğer insanlar değil hayatımda olan insanın ne düşündüğü önemli ve beni de zaten dış görünüşüme göre seviyorsa zaten o ilişkide olmaz Benim karakterimi sevsin benim hareketlerimi sevsin benim mesela gülüşümü sevsin ama beni sırf güzel olduğum için sevmesin
Soran+1 yılKarşına yüzlerce seçenek çıkıyor bunlar arasından seçim yapıyosun. Yakışıklı bir erkek yazıyor aa ne kadar yakışıklıymış biraz sohbet edeyim tanıyayım diyosun. Çirkin bir erkek yazıyor görüldü bile atmıyorsun direk görmezden geliyorsun. Yani bu durumda çirkin erkek ne yapabilir? Zaten hiçbir kız ona yanaşmıyor kendisi çabalaması gerek. Çabalasa bile ya hiç cevap alamıyor ya da bacım kardeşim gözüyle bakıyorlar.
Soran+1 yılTıkandı demi 🙂
- 3 ay
Yaşıyor musun
En İyi Cevaplar
+1 yılBelli şeyleri değiştirebilirsin kiloluysan hatta değilsen de spor yap saç kesimini sana uygun bir hale getir çene yapıdan rahatsızsan sakal bırakmayı dene. İnsanlar çok değişebiliyor böyle şeylere dikkat ettikleri zaman önemli olan çok yakışıklı olmak değil kendinin sana göre en iyi versiyonu olabilmen çünkü insanlar dünyaya eşit olarak gelmiyor. Çaba sarfederek birçok engeli aşabilirsin.
07 Yorumla
Soran+1 yılBu dediklerin benim için geçerli değil bu kadar tipsizliğin hiçbir çözümü yok
- +1 yıl
Kendine ne kadar özen gösterdiğin de önemli insanlar sana baktığında bunu görebilir. Kendini daha mutlu hissetmek istiyorsan kendin için bir şeyler yap. Hem arkadaş bulmak istiyorsan eğer fiziksel özellikler çoğu zaman bunun için bir kriter değil
Soran+1 yılFiziksel özellik olmayınca insanlar iç güzelliği merak edip yanaşmıyor bile
- +1 yıl
Onlar yanaşmıyorsa sen kendini göstermeyi dene ilgi alanının ortak olduğu insanlarla konuşabilirsin
Soran+1 yılKızlar kaçıyor abi anlamıyor musun ya. Yakışıklı bir erkek sohbet başlatınca hahahahhihihihi diye gülüyor kızlar. Çirkin bi erkek sohbet başlatmaya çalışınca hı hı hıhı evet haklısın tamam ok. diye cevaplar alınıyor. Nasıl olacak bu iş. Daha en baştan kaybediyoruz içimizi bile merak etmiyorlar
- +1 yıl
Sen kimse benim kapağımı açmaya içime bakmaya istekli değil diyorsun doğru bu böyle olabilir. İnsanlar ilk tanışmada tipine ve verdiğin imaja bakarlar. İlki sende olmayabilir ama ikincisi konusunda hala şansın var. Ancak bu tarz bir durum sokakta tanıştığın biriyle konuşmanda olur. İnsanları asıl yakınlaştıran şey onları birbirine maruz bırakan bir durum olduğunda olur mesela aynı okula gidersin ortak bir amacınız vardır bunu gerçekleştirmek için bir grup olursunuz bu şekilde seni de tanımış olur. Genelde arkadaşlıklar da bu ortak amaçlardan meydana gelir bana kalırsa.
Soran+1 yılAnca o şekilde olabilir. Sokakta gören kız benle göz teması bile kurmuyor
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa sadece ve sadece dış görünüşe bakarak hayatlarına alıyorlarsa asıl sen yol ver knk boşversene.
023 Yorumla
Soran+1 yılHayatına almak mı. 12 senelik okul hayatımda kızlar benle göz teması bile kurmadı. Bırak arkadaş olmayı... Mamuta benzediğim için kimse bana yaklaşmıyor
Cevap sahibi+1 yılBunu mu çıkardın yazdıklarımdan cidden?
Soran+1 yılZekam ortalamanın altında olduğu için anlama kıtlığı var bende
Cevap sahibi+1 yılYok onu anladım da önemli olan zeka zaten dış görünüşten ziyade. Önce onu hallet derim ben
Soran+1 yılZeka doğuştan gelen bi şey. Değişmiyor. Tipte değişmiyor. Karakter huyda değişmiyor. Ben böyle kaldım. Ya ölene kadar yalnızım ya da ...
Cevap sahibi+1 yılZeka doğustan geliyo ama sonradan geliştirebilme yetisi vardır insanoğlunda bunun farkına varmalısın. sendeki aptallıktan çok özgüvensizlik kendine inanmiyorsun.
Soran+1 yılBeni görüp tanısaydın tek çözümün intihar oldğunu söylerdin eminim
Cevap sahibi+1 yılYaw ne intihari yaa sacmalama intihar edecek olsam ilk ben ederdim sen de beni tanimiyosun
Cevap sahibi+1 yılIntihar edince ne geçecek eline bir tane kız için hayatindan vazgececek kadar kendini değersiz gormeyi birak
Soran+1 yılHep yalnız olacağım böyle yaşanır mı değersizim zaten öyle görmüyorumki
Cevap sahibi+1 yılYa körler topallar evleniyo yanlış anlaşilma olmasin kimseyi küçumsemiyorum ama bu kadar umutsuz vaka görme kendini yaa
Soran+1 yılMasal gibi hayattaki canavar gibiyim. Neden bana hala umut besliyosun anlamıyorum Sende beni görsen aynı şeyleri düşünürdün. Beni görmeden böyle söyleyenler görünce uzaklaşıyor
Cevap sahibi+1 yılTamam at fotoğraf bırak ben karar vereyim istersen tabi
Soran+1 yılNasıl atıcam
Cevap sahibi+1 yılBenim mesaj kutum açık internete hızlı resim yaz fotoğrafı yükle kopyala ve benim mesaja yapiştır bu kadar
Soran+1 yılFake hesaptan yazıyorum oda xper1 🙂
Cevap sahibi+1 yılOlmuyo mu yani anlamadim
Cevap sahibi+1 yılTamam sen bi sekilde at da
Soran+1 yılBugün arkadaş olarak wpden konuştuğum kıza fotoğrafımı attım. Attıktan sonra bana dediki beni ablan olarak gör ben hep senin yanındayım başkalarını takma vs vs... Sonra dedimki bana 10 üzerinden puan ver. Dediki hayır olmaz bu soruyu yanıtlayamam puan veremem dedi. Sence ne düşünmeliyim? Çirkin olduğum gayet bariz. Bu ilk sorduğum kız değildi
Cevap sahibi+1 yılYani beğenmemiş belli ki. Abla olarak gör dediğine göre senden de yaşça büyük daha önce ne olarak görmeni istiyormuş merak konusu. Ya neyse sen yaptın mı dediğimi atmak istemiyosan direk atmayacağım de oyalama
Soran+1 yılMerakını gidermek için istiyosun tavrından belli. Oyaladığım falan yok gidebilirsin ablacım
Cevap sahibi+1 yılYav merakımı giderecek olsam niye sabahtan beri sana uzun uzun laf anlatmaya calışayım ablacım at diyorum yorumlayayim diyorum yapmiyosun ben ne yapayim
Soran+1 yılTamam takip atıcam bana yaz ismim random
+1 yılÖzgüvensiz yaklaşma insanlara ve tipin için seni yargılayacaklarını düşünüyorsan onlarla ilişki kurmanın pek de gereği yok diye düşünüyorum
021 Yorumla
Soran+1 yılBen yaklaşmıyorum onlarda bana yaklaşmıyor. Tipsiz insana bakan yok göz teması bile kurmuyorlar benimle
- +1 yıl
Böyle bir düşünce yapısına sahip olan insanların kimsenin hayatında yer olmamalı zaten eğer bu durum seni üzüyorsa imaj değişikliği yapabilirsin ya da başka şeylerde kendini geliştirerek insanların dikkatini böyle çekebilirsin
Soran+1 yılİmaj değişikliği ne ya yüz nakli mi yapayım kendime. Kar maskesiyle gezmediğim sürece hiçbir şey değişmez. Kıyafetimi saçımı değiştirmişim beni sevmeye mi başlayacaklar
- +1 yıl
Seni sevmeleri neden bu kadar önemli ki mutlaka karşına doğru insanlar çıkar
Soran+1 yılBıktım bunu duymaktan. 19 senedir yalnızım. Erkek arkadaşım bile olmuyor aptal görüyor hepsi beni. Anca avutuyorsnuuz ya cidden bıktım yeter nefret ediyoru7m hayattan
- +1 yıl
Avutma değil bunlar gerçekler eğer isterseniz arkadaşınız olabilirim ayrıca hayatınızı yaşayın insanları çok önemsemeyin lütfen
Soran+1 yılBeni bi zavallı olarak görüp acıyarak bana arkadaşlık teklif ediyosun. Ben burdan bir çok arkadaşlık edinmeyi denedim hepside hüsran. 3-5 tavsiye verip sonra unutup gidiyorlar. Arkadaşlık böyle değil
- +1 yıl
Zavallı olarak gördüğüm için değil. Sizin için ne kadar önemli olduğunu gördüğüm için
Soran+1 yılBenim için asıl önemli olan arkadaş değil veya sevgili değil. Yakışıklı güzel insanlarda yalnız olabiliyor. Asıl şey benim gerçekten dış görünüşümü beğendikleri için yakışıklı buldukları için istemeleri. Çirkin bir insana herkes bacım gözüyle bakıyor. Sende biraz tavsiye vermek için arkadaş olmak istiyosun. Sonra bana hiç yazmayacaksın. Çirkin biri olduğum için ilgi çekmiyorum. Kızlar ah bi yakışıklı beni bulsun diye ölürler. Çirkin bi erkek yazıncada ıy şuna bak sapık taciz etmeye çalışıyor engelliyim der geçerler. Veya bacım kardeşim gözüyle bakarlar. Her zaman onların gözünde şaklaban ezik biri olarak kalıyorsun. Sende arkadaş olduğumuzda bana aynı tavrı sergilersin eminim. Bak bu siteden 10 tane kızla tanıştım aşağı yukarı. Kimisi benle sohbeti devam ettirmedi bende iletişimi kestim. Kimisi arkadaş olmak istedi sonra cinsel şeyler teklif etti sürekli konuyu oraya getirdi iletişimi kestim. Kimisi dalga geçti iletişimi kestim. Kimisi çok samimi davrandı sonra umursamamaya başladı iletişimi kestim. Hiçbiri bana özel bir duygu beslemedi mesela neden? Sen tahmin edebilirsin bence bunu.
- +1 yıl
İnsanlar böyle yaptı diye ön yargılı yaklaşmak zorunda değilsin eğer anlaşabileceğim biriysen arkadaşlığımı sürdürmemek için bir neden yok her şey tip değil insanları bunun için suçluyorsun ama sen de aynı düşünce yapısındasın
Soran+1 yılYoo ben buradan çirkin bakımsız bir kızla bile sohbetimi ilerletip whatsappa geçtik. Daha sonra beni umursamamaya başladı. Ben sadece arkadaş olmak istemiştim. Beni umursamadığını anlayınca iletişimi kestim. Ama belki sadece tipten dolayı değildir. Dediğim gibi eğlenceli biri değilim zekamda ortalamanın altında. Beni sıkıcı buluyorlar demekki ayrıcada tipsizim zaten bütün kötü özellikler bende mevcut niye beni istesin ki bi insan. Sen ve senin gibi iyi insanlarda arkadaştan öteye gitmez. Hep bacım kardeşim gibi bakarlar. Hiç bana özel duygular besleyen olmaz. Kötü insanlar arkadaş olmayı bile reddediyorlar zaten
- +1 yıl
Ben ne desem de düşünceniz değişmeyecek sanırım :)
Soran+1 yılSizi ve sizin gibi düşünenleri anlamayı denedim ama hiç mantıklı değil. Çirkin insan bu hayatta şanssızdır. Yaşamadan ölmüştür. Bunu anlamıyorsunuz
- +1 yıl
O zaman mantıklı gördüğünüz şekilde yaşamaya devam edin ve kendinizi mutsuz umutsuz bir hayata sürükleyin kendi elinizle
Soran+1 yılBaşka çarem yok
- +1 yıl
Var her insana böyle yaklaşmayabilirsiniz size yaklaşanı da siz itiyorsunuz
Soran+1 yılSanada şans vermek istedim ama sürekli bana karşı -sız -siz gibi resmi ve mesafeli dille konuştun. Samimi bi şekilde yaklaşsaydın keşke ama şu anda diğerleri gibi terk edecek havası sezdim
- +1 yıl
Bu samimiyetsizlik değil tanımadığım için böyle yaklaşmam gayet normal neyse siz bilirsiniz yardımcı olabilmeyi isterdim ama olmuyor
Soran+1 yılBen bildiğimden dolayı şu an böyle önyargıyla yaklaşıyorum beni kötü görmeyin. Ama biliyorum huylarımda karakterimde hiç çekilecek cinsten değil. Kendimden nefret ediyorum. Ne olacak mesela sana söyleyim mi? Senle arkadaş olduğumuz için seni kıskanıcam başka erkeklerle konuştuğun için vs. Sonra aramız açılacak ve iletişimimiz kopacak
- +1 yıl
Kötü görmüyorum sorun yok
Soran+1 yıl🌸
+1 yıltipsiz olduğuna nasıl karar verdin
03 Yorumla
Soran+1 yılKendim aynaya bakınca görüyorum zaten ayrıca okuldaki kızlar her zaman benden uzak durdu yaklaşmamaya gayret gösterdi hiç onlarla sohbet edemedim. Ayrıca sanal ortamdan tanıştığım kişilerede sordum hepsi ya çirkinsin dedi ya da bakım yap dedi
- +1 yıl
Bence kişi kendisiyle barışık olmalı, konuşabileceğin insanlar sadece okulunla sınırlı değil başka ortamlarda da bulabilirsin yeni arkadaşlar.
Soran+1 yılKokarcanın arkadaşı olur mu? Parfüm sıksan o üzerindeki koku gider mi? Yıkansan gider mi? Hayır değişmiyor. Kokarcadan kaçıyorlar her zaman
Bende öyleyim
02 Yorumla
Soran+1 yılÇözüm lazım
+1 yılesnetik?
04 Yorumla
Soran+1 yılBi sen akıllısın diyeceğimde
- +1 yıl
Paran yok demi
Soran+1 yılPara yok tip yok zeka yok
- +1 yıl
ilerde kazanırsan yaparsın
+1 yılBende öyleyim