Dikkatinizi çekti mi çirkin kızlar genelde yakışıklı zengin erkeklerle evleniyor nedeni ne sizce?

Mesala benim çevremdede var böyle şeyler.Yada akrabam adamın eski sevgilisini biliyorum taş parçası gibi bir kızdı eski sevgilisi şimdi nişanlısı normal sıradan bir kız.Yada sokaklarda falanda öyle.Yada çok zengin erkeklerin eşlerine bakın geneli çok güzel değildir tamam bakımlıdırlar ama çok güzel değillerdir.Gelelim bu çirkin kızların lise ilk okulu yıllarına bu yıllarda kimse yüzlerine bakmaz otobüste yer bile vermezler onlara.Mağzalarda erkek tezgahtarlar çok ilgilenmez onlarla.Bazı çapkiin erkekerin güzel bayanlara yaptığı indirim veya bazı ayrıcalıklardan yararlanamazlar.Güzel kız masalarına 3-4 garson koşarken bunlarla okadar ilgilenmezler.Genelde kız gruplarına giremezler.Erkek arkadaşlarıda yoktur.Bunun için evde oturmak zorunda olur ve kendilerini derse vururlar bakımda yapmazlar.Üniverste sonrası güzel bir kariyere sahip olurlar hayatı öğrendikleri için artık daha bakımlı olmaya özen gösterirler.Erkekler zaten o yasa kadar o güzel kızlardan istediğini almıştır ve sıkılmıştır onlardan artık evlenme vakti gelmiştir.Bu kızlar artık bakımlı oldukları için orta gözükürler.Kariyerleri ile erkekeleri etkilerler.Eline erkek elide değmediği için bunlar bir numara olur bir anda.Ve en yakışıklısı en zenginiyle evlenirler.Diğer kızlara noluyor bilmiyorum sanki onlar 20-25 den sonra ortadan esrarengiz bi biçimde kayboluyorlar.Sizce ?
Dikkatinizi çekti mi çirkin kızlar genelde yakışıklı zengin erkeklerle evleniyor nedeni ne sizce?