Bu bir suç mudur?

Galiba artık evlenme vaadiyle kandırmak suçmuş beni de 1. 5 yıldır çıktığım sevgilim evlenicez bırakmıcam sensiz yapamam gibi sözlerle kandırdı ve maalesef özel birşey yaşadım ve bozuldu aradan 6 7 ay geçtikten sonra beni istemediğini benden başka çok kız olduğunu söyleyip her yerden engelledi terk etti bende son çare aileme ve ailesine söyledim onlarda evlendiririz ortada bırakmayız dedi şu an evlenmek falan umrumda değil ben bu kişiden şikayetçi olamazmışım ailesi öyle diyor 6 ay geçmiş olmazmış ben bu kişiyle 3 ay öncesi ayrılmadan önce yani yine özel birşeyler yaşadım 6 ay geçmedi gidip şikayetçi olabilir miyim ya da doktora gitsem bana nasıl bir rapor verir bununla ilgili çünkü tek onunla böyle birşey yaşadım şimdi benimle evlenmemek için iftira atıyor işte sen başkasıyla ilişkiye girdin hamile kaldın düşürdün işte bana yamıyosun kendini diye iftiralae atıyo dünde yalandan mesajlar atmış sanki ben atmışım gibi göstermeye çalışıyor ben bunu nasıl tuzağa çekerim bi de evlenme vaadiyle kandırmak suçmuş doğru mu
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada bende mesajlar falan duruyordu ama ailem görür diye hep siliyodum hatta o kişi benim mesajları sildiğimi gördükten sonra böyle bi iftira attı
Bu bir suç mudur?