Türk erkeğiyle sevgili olamıyorum, iletişim kuramıyorum. Neden?

Uzun zamandır yabancı kisilerle beraberim. 6 ay biri sürdü. Biri 1 yil kadar surdu. Bir digeri de buyukannesi tarafindan turk geni taşiyan biriydi. Yani biraz turkluk vardi.2 yıl surdu. Hepsiyle de guzel gunler yasadim. Ayrilik sebepleri oldu tabi ki her cift gibi. Ama bu iliskilerimden sonra bizim turk erkekleriyle beraber olamiyorum. Karşı degilim ama karsi tarafta mi sıkıntı var bilmiyorum.

Konusuyorum mesela flört etmeye çalışıyorum. Konuyu cinsellige getiriyor hemen, rahatsiz oluyorum.(sevgililerimle cinsel bir sey yasamadim. Bunu dile getirdim anlayisla karşıladılar.) Baska biriyle konusuyorum eger vermeyeceksen ugrastirma beni dedi direkt. Baska biriyle konusuyorum zihniyetiyle beni sinir ediyor. Sen feminist misin, regl doneminde falan mısın diye tip tip seyler söylüyor mesela. Biriyle de duzgunce bir iletişim kuramadim.

Yani bir erkekle yani turk erkegiyle konusmak, sohbete girmek, iletisim saglamak ve bunu surdurmek icin cinsellik mi konusmam lazim? Fikirlerimi dile getirince hemen feminist damgasi neden yiyorum? Ya da yukselince, hafif sinirlenince insan olarak degilde illa regl oldugum icin mi sinirlenmem lazim? Bu mantiklari anlayamadim bir turlu. O kadar laubali ve kabalar ki. Iletisim kurmak o kadar zor ki.

Bir sey desem cok denedin galiba, nerden biliyorsun bunlari diyerek beni zan altinda birakanda oldu. E erkek ya da kadin vucudunu bilmem icin illa denemem mi gerekiyor? Okuyup arastirip bilemem mi? Yani biriyle bile duzgun bir iletisim kurup devam ettiremedim.

Ama yabancilarla oyle degilim. Rahatca konuşuyorum. Ne dedigimde bir anlam aramıyor. Konu cinsellige kaymiyor. Duzgunce bilimsel bir seyler bile konusabiliyorum. Sohbet akip gidiyor dilini anladigim surece. Ama yani turklerle neden boyle oluyor? Sorun bende mi onlarda mi?

Yani turk erkegiyle iliski kurmak istiyorum ama olmuyor. Istememin sebebi şu. Evlenecegim kişi buyuk ihtimalle turk erkegi olur diye dusunuyorum. Cunku benim milletimden, dilimi, kulturumu biliyor. Bircok sebep var yani. Ama daha arkadasca konusmayi bırakın konu ya cinsellige geliyor, dedigim şeyden baska anlamlar çıkarılıp denedin galiba denerek igrenc ithamlarda bulunuluyor.

Turk erkekleriyle duzgun konusulmuyor mu? Yoksa bana denk gelenlerde mi bir sorun vardı.3-4 yıldır turk erkeğiyle konusmuyordum pek. Yani flörtümsu olarak. Normal arkadaslarim var yillardir görüştüğüm. Onlarinda huyunu suyunu biliyorum. Uzun zamandir karsi cinsten yeni kisilerle konuşmuyordum. Gercekten duzgunce konusulacak, sohbetin baska yere kaymadigi bir iletisim kuramayacak miyim bizim erkeklerle? Ki yukarda dedigim sohbetler ilk 5 sohbetimizde yasandi. Oyle aylardir da görüşmüyoruz. Daha 2. konusmada konu cinsellige kayıyor mesela.
Türk erkeğiyle sevgili olamıyorum, iletişim kuramıyorum. Neden?