AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
Ayrıl doktorla evlen. Zaten mutsuz olacaksın içim rahatlar. Bi de kocana da söyle yediğin haltları😊
bende olmayan sevgilimi 50000 kişiyle aldattım yani boşver
50001. olmaya hazırım
@Tirtirlibiskuvi hdgagfagshha
😀
İçğnde var. Ve asla pişman degilsğn hergün yapıcak sın bu işi hep başkası ile. Pişmanım ayakları ile ne kocanı ne kendini ne milleti kandır. Kocana ben hastayım yapmadan duramam de
Kocasını aldatan fuhuş ihanet iftira dolandırma boşanma nafaka yapan soru süper soru seçilir tabii
Bir şey diyesim gelmiyor Allah bildiği gibi yapsın şu ramazan gününde okuduğum şey'e bak senin yardıma ihtiyacın yok adamın hayatından acilen çık daha fazla durup daha kötü sonuçlanmasın rezillik be..
😏😏
Adama üzüldüm ln tun gun eve gitmeek için gün sayar böyle aladatilanlar da
Gün demişim saat dkka
İnşallah başıma gelmez böyle bi olay
İnşallah gelmez vlla çok kötü bi durum
🙄
Tamam hoşlanmışsın yapmışsın ama Bi problem çıkmadan bence eşinden boşan istediğini yap ya da artık aldatma esinin cinsel performansı kötümü?
cocugu dna sonucuna göre komsusundan cıktıgı için sevinen kadınlar gördü bu ülke, o kadınlardan biri de sen ol bizi ilgilendirmez😏
Boşan, yalancının mumu yatsıya kadar elbet ortaya çıkacak karakterin. En azından kocanın adını daha fazla kirletme.
biliyorum genelleme yapıyorum ama böyle tipleri gördükce insanın kadınlara güveni azalıyor , be devirde evlenilmez artık
Aman kocan da aldatıyor sadece onlar dışarıda oldukları için fazla fark etmeyiz iyi yapmışsın hem boşasana herifi niye evlendın kı
Herkesi kendin zannettin heralde, bu kafayla memlekette düzgün erkek kadin kalmaz. Herkez aldatıyor demekki 😅😅
😀
yani bu bir kere olmamış sanırım devam ediyorum derken her gün yapıyorsun sanırım
Hala devam ediyor demek seni iyi tadmin ediyor yakalanma madem :)
çok büyük günah bu bence doktorla ilişkini kes bide tövbe et. Eşini sevmiyosan boşan
yaşınız kaç
Hani Kadın Hakları Yüce Savunucu pompacıları nerde. Bunu da savunun.
Hakkıdır deyin, kocasının yüzünden diyin.
Bu hamcığı aklayın
Sana bi soru sorayım evlenmeden önce birliktelik yaşıyormuydun kocan ilk mi
Devam et... niye pişmanım diyorsunki... hatta eşinize kat isin içine... hayallerin gelişsin..
Sen kocanı sevmiyormuşsun demek ki, o yüzden boşanmalısın.
6 ay’da böyle bişi olduysa bence yürütmenin manası yok
Tam bir güzelsin o doktorda senlen işi olmaz senin gibi bir kadınla hiç bir erkeğin işi olmaz utanmaz
belli olmaz o işler alan memnun veren memnun
@Tirtirlibiskuvi zaten karekter lazım midesi olan yapmaz
Durma ver devam et patlayınca kadar verb
Galiba öyle olacak
Tadının sonuna kadar yaşa
Haram ilişkinin tadı bir başka oluyor
Daha niye soruyorsun napıcam diye, yolunu izini çizmişsin zaten
Heyecan varsa keyif vardır
Cidden yazıklar olsun. Ayrılın. Eşinizle haksızlık yapiyorsunuz
Demekki kocanı sevmiyorsun yazık olmuş keske evlenmeseydin onunla
Çok kötü ya daha altı ay olmuş neden aldatıyor sana bişey sormak istiyorum
?
Ayrıl adamdan, yazık ya cidden.
Yapamam malesef
Neden?
Direkt olarak o apartmandan taşınıp eşinden özür dileyip onun eksikliklerini tatlı dille söyleyip yeni bir şehirde bi hayata başlamalısın
Abartma ya taşınma kolay mı? Zaten dr taşınır ileride, hatta evlenir.
Bir kere yapan gene yapar gene yapar çevrem de çok evli olupta kızın başka erkekle gizli konuştuğu var erkeğin de gizliden kızla konuştuğu var güvenilecek kimse yok
Sevmiyorsanız sadık kalamıcaksanız evlenmeyin daha ne denir ki
Birakip, kocana da soyleyip bitirmen lazim evliligi
Karakter olmayınca yapcak bişi yok
Tövbe et ve eşine söyle, belki affeder
Karakter mi
Şu an bir kız veya kadın gel diye çağırsa dörtnala koşar gidersin sizin ciğerinizi bilirim ben
Senin bir bok bildiğiin yok. Olsa kocandan başkasına vurdurmazdın. Ben evli bile değilim, zina mı yapıcam? 😂😂 Allah esirgesin. Sen ettiğini çekersin zaten. Olan kocana olmuş. Adam çalışıyor ama evde karısını başkası beceriyor 🥴🥴🥴🥴
Esin sen i orgzm edemiyoorsa bisey demiyuiorum ama yanls edmeyiosa ayrl yda sevdandan vazgec buigun sonun torak olmsn bi duyn olcktr bigun
Önce bir yazmayı öğrenin sonra akıl verin millete her şeyi cinselliğe bağlamayın bu soruyu soran kişi teollemis fakat çevrede fazlaca böyle karaktersiz it var orgazm edemiyorsa bilemem falan da filan dünyanın çivisi çıksa millet alıp bir tarafına sokacak tatmin olamıyorum diye aklınızı başınıza devşirin namusuzlugu serefsizligi karaktersizligi cinsel ihtiyaçlarını karsiliyamiyor diye normallestirmeyin
@Depresif__00 umarım nefsine hakim olursun da aldatmazsın büyük konuşma bence şu hayatta şunu gördüm nerde namustan karakterden şereften bahsedip namus ayaklarına yatan kim varsa her türlü halti yapıyor gizliden gizliden ve hiç kimse duymaz bilmez zannediyor oysaki bir şekilde duyuluyor biliniyor sen mesela bu yaşına kadar sütten cıkmış ak kaşık değilsin seninde nefsin rahat durmamıştır muhakkak
Ama bende herkes yapar nefsime hakim olamam diyip her türlü pisliği de yapmadım herkesin başına gelir kimse görmez duymaz diyipte bir şeyler yapmaya çalışmadım herkesin hatası olabilir ama burda eşini aldatan insana bana temizmis muamelesi yapmayın o eşine yazık değil mi ne suçu var aldatacagina boşa gitsin en azından aldatılmak kadar koymaz ve bende mükkemell bir insan oldugumu söylemiyorum ama bu kadar da iğrenç olmadım
@Depresif__00 nefs taşıyorsun ha nefsimi korelttim diyorsan bilemem
Nefsime hakim oluyorum bunun sonunu düşünerek yapıyorum o yüzden hayatım boyunca pişman olacak bir şey yapmadım tavsiye ederim
@Depresif__00 valla helal olsun senin gibi kadın evliyalar çoğalmalı
Cogalmaktan çok çocuklarınıza düşünmeden harekete gecmemeyi öğretin böylelikle bu tür aptalliklar ve vay efendim pişman oldum zirvaliklari da azalır bence yine de Allah ıslah etsin ne diyeyim
@Depresif__00 yani diyorsun ki sevgili yapın ve düşünerek hareket edin hemen de kabul etmeyin herşeyi mi diyorsun
Her gün başka bir sevgili yapmak olmuyor malesef ben uygun bulmuyorum ama bir başkasını bilemem sadakat önemli ilişkide sevgi ask yalan bana göre her gün biriyle de cikilmaz bence ama bir şeyi yaparken düşünmek lazım biraz nefsimize hakim olmayi denemkte fayda var sonra pişman olur muyum düşünmek hatalarımızı en aza indirir
@Depresif__00 sevgili flört haram değil miydi
Haram haramın ne olduğunu bilir mi sizin gibileri
@Depresif__00 flört ve sevgili olmayı normalleştiren bu düzene en çok muhafazakar kesim aldanıyor bence burda çok var muhafazakar olupta sevgilimle söyle yaptım böyle takildim diyip birde fotoğrafla kanıtlayan
Sjeueheuehd şimdi anladım sevgili flört de haram ama nefsinize yenik düşüp yapıyorsunuz diyeceksiniz sanırım sevmek ayrı edepsizlik aldatmak ayrı :))
@Depresif__00 sevmeninde adab-ı usulü şartı şurtu var
Onlarda nefsine yenik düşenler sevgilisiyle yapmış bu aptallığı muhafazakar bunu yaparken tesettürlü olmayan bir kadında benimle aynı düşünce de olabilir ama demek istediğini anlıyorum fazla da dışa aldanmamak gerek içinde ki karaktersizi bilmiyoruz sonuçta
Aynen öyle sevmenin de adabı vardır seviyorum diyipte başkasının koynuna girilmez 🤦
@Depresif__00 soru trol zaten ve milletin tepkisini olcmekti ciddi ciddi atlayanlar oluyor
Millet olarak elimizde cerezimizle klavye delikanlıgi yapıp sovmeyi çok seviyoruz djdhdbdbd soru troll de var böyle şeyler malesef
@Depresif__00 sen sen ol nefsine hakim ol sevgili yapma heleki flört hiç takılma evleneceğim diye harama bulaşma başının üstündeki örtüye layık ol örnek ol sevdiğin biri varsa da uzaktan görüş ama yakınlaşma taki nikah a kadar ve sabret muhakkak ki Allah ezze ve celle sabredenlerle beraberdir kal sağlıcakla 👋
Çocukluğumdan beri sevdiğim biri var ve o da öyle sadece uzaktan kaldı öyle başındaki örtüye layık olmak yerine beni yaradanin istediklerini yerine getirmeye çalışıyorum belki bir gün gerçekten evlenirim onunla bilemem sadece yanlış yapmak istemiyorum görüşmek üzere
@Depresif__00 👏👏👏👏👏
Sen ve senin gibiler asilmali inslalah duyarda sana yapacağını yaapr sonra erkek milleti neden böyle git Bosan ne yaparsan yap sonra namussuzluga ne gerek var
Söyle bence eşine bilsin
söylenir mi boşansın
Yuh bu ne hız hey maşallah!
Ne diyeceğimi bilemedim sözün bittiği yer...
Artık aldatmışsın ihanetin affı olmaz
Ya bu işi bitirip kocana anlat ya da boşan
İçinde varmiş ihanet etmek devam et boşan bence bir tek doktorla sınirli. kalma
S*k*sirken bize mı sordun da şimdi yol soruyorsun
Haklısın ama fikir alışverişi
ihanetin pişmanlığı olmaz adama yazık.
Ona söyle. Umarım kötü yerlere gitmez
Yazıklar olsun Allah ıslah etsin ne diyim
İnsan süper soru icnde kendini kullandirmaz ki tekrardan yazıklar olsun aw senin gibiler herşeyi hak eder
Pes artık eşine söyle ayrıl derhal
Kafayı yemişsin ve gayet de memnunsun
Eşinle birliktelik yaşayamıyon mu
Hahah klasik Türk kadınları şaşırmadık ki z😂
Rahim kanseri olursun inşallah
Sen olma insaalah
Helal olsun
auhauhauhu hll krdşm devamke geleceğini çok parlak görüyorum aydınlık yarınlara ahauauhuahua
Hiç bir şey yapmana gerek yok zaten Aldatırsan aldatılırsın kural böyle
Bosan esinden ona haksizlik etme
Seni oros*pu olarak görmüslerdir abazalar bosa havalanma 250 graminin pesindeler baska aciklamasi yok ahlaksiz kal*k
Kadınlar nafaka ve aldatmak için evleniyor
Sende bi kadınsın
@sevmistim064 bende öyle yapacam
Yazık sana çok yazık
@sevmistim064 evlimisin
Bekarım
Sen
@sevmistim064 bende ama nafaka için evlenirim
özele gelir misin
Vay be açık sözlüleri çok severim bu baya baya açık sözlü ama 😀
🤭🤔bulamadım 🤷♀️
Ohhh yakalanmazsan problem olmaz 😄😄 devammmm
Yakalanma olmaz sanırım
O zaman problem yok ki ama korunmayı unutmayın sonra işler karışır 😬😬
Korunuyoruz
O zaman ne âlâ memleket kıskandım şu an 😬😬
Insallah su soru troldur
Evlenmeden önce aktif cinsel hayatın var mıydı?
Yarı aktif var mıydı acaba yani sevişme safhası sadece.
Duygusal mi, ilişkiye mi girdin?
Ikisi de
Geçmiş olsun, bundan sonra alışkanlık olur heralde.
Çocuk falan yokken ayrıl.
inşallah öğrenir,
amin
Level 1 trole bukadar yorum gelirmi yaw
Yine böyle troller... modası da geçti aslında
Bence kınamak bize düşmez de derhal kendisine söylemelisin adama haksızlık etmişsin resmen çok yazık olmuş bilmeye hakkı var !
Trol ya
😒😒
Gerçek olamazsın dimi
yapmış bi de anlatiyo iki erkekle deneseydin ya eşine yazık degilmi ikisi birden yapsin