1 hafta önce kişisel sebeplerden sevgilimden ayrıldım çok pişmanım onu çok merak ediyorum ve çok özledim barışmasakta olur ama iyi olduğunu bilmek istiyorum aramalı mıyım bu onu üzer mi beni unutmasına izin mi vereyim ya da aramam onu mutlu mu eder geçerli sebeplerim olmasaydı zorunda kalmasaydım ayrılmazdım zaten
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merak edeceksen niye ayrıldın kardeşim. Ben olsam açmam beni bırakan kişinin telefonunu arama bence rahatsız etme insanları. Hem ayrılmışın hem daha merak ediyon.
İsteyerek ayrılmadımki zorundaydım
Ayrildiysan işi zorlaştirma daha fazla
Bırak unutsun canı yanmasın çocuğun
Teşekkür ederim görüşün için
Hayırlı olsun iki taraf içinde
asker öyle bi yer ki çocuk seviyorsa o günler zehir olur askerliğinin bitmesini bekleseydin keşke
Başka seçeneğim yoktu
sevmiyorsan yazıp bidaha ümitlendirme bari bir şekilde gelir üstesinden
Çok zor olur mu üstesinden gelmesi
seviyor muydu çok
Evet seviyodu
benim askerde bi arkadaşım hiç görmediği buluşmadığı sadece pubg den tanıştığı bi kızla sevgili olmuştu her nöbette sayfalarca şiir yazıyordu kıza düşün oradaki psikolojiyi bu çocuk seviyorsa işi zor
Böyle söyleyince çok kötü hissettim üzülmesini istemiyorum
nerde yapıyor askerliğini
Kütahyada ama çok zor geçiyo askerliği nöbetçi orda uyku düzeni falan hiç yok günde 8 saat nöbette kalan zamanın çoğunda eğitimde
iyi batıda en azından hudutta her gün 12 saat nöbet tuttuk biz karakolda da eğitim cabası sen yazmak mı istiyorsun şimdi çocuğa yoksa ayrıldın diye vicdan mı yapıyorsun
Ben onu seviyorum vicdandan değil sadece problemlerim var bunu o da biliyo ben onun iyi olduğunu bilmek istiyorum amacım onu üzmek değil aksine üzülmesin istiyorum
dediğim gibi oranın psikolojisi insana mantıklı düşündüremiyor senin icin bi seyler yapmak istiyor ama orda eli kolu bağlı olduğundan kendini yiyip bitiriyor da olabilir yani
Onu anlıyorum zaten Bi kaç kez bu tarz bişeyi dile getirmişti bana destek veremediğini elinden fazla bişeyin gelmediğini falan
birbirinize yardımcı olucaksınız seviyorsanız halden anlayacaksınız sen onun o senin ufacık bi kafa atmasında ayrıldım demek kolay
Kafa atması değil kavga ederek ayrılmadık
anlaşarak mı ayrıldınız
Evet uzun hikaye aslında babam biraz sıkıntılı biri özellikle bu sevgili konusunda öğrendi sürekli kavga çıkardı evde annemi de kaybettim ben yakın zamanda sürekli kavga edip başka anlamlara getiriyordu benimde Bi kardeşim var küçük o çok etkilendi bende düşündüm en mantıklısı bitirmek dedim ona söyledim o da tamam dedi
başın sağolsun senin durumun onunkinden daha güç eğer evdeki huzurunuzu etkiliyorsa böylesi daha iyi gibi yine de yazmak geliyorsa içinden gelince yüz yüze konuşup kararlar alabilirsiniz
Temmuzda bitiyo askerliği ve zor geçiyo ben zaten zor geçtiği için merak ediyorum biz severek ayrıldık onunla ama işte durumlar ortada
bi şey kalmamış dediğim gibi yaptığı yerde zorluk çekeceği bi yer değil batıda eğitim yaparlar bol bol sen dert etme sevgi olduğu sürece bi yol bulunur
Aslında yer konusunda sıkıntısı yok ama onun görevi sıkıntı biraz sabah 4te kalkıyor nöbete günde 8 saat nöbet tutuyor eğitimleri hariç günde toplasan 4 saat zor uyuyo normalde her nöbetinde konuşurduk sıkılıp uykusu gelmezdi ama işte mesala şimdi nöbette 6 ya kadar sonra yemek yiyip eğitime gitcek o yüzden endişeliyim biraz
endişelenme uyusa bile uzamaz askerliği koronada askeri mahkemeler falan çok ağır işliyor ;)
Bi de dün rüyamda gördüm onu çok üzgündü kızgındı Bi kez sesini duysam rahatlarımda işte onu daha çok üzmekten korkuyorum belkide unutmasına izin vermek doğrudur ama askerdeyken içim rahat etmiyo kendi anlattı intihar edenler falan varmış
intiharı gerektiren bi durum yok askerde zorlukları var ama öyle intihar firar olayları binde bir zaten 2 ayı kalmış çıkmak icin can atıyordur o
Can atıyo bir an önce evine gitmek istiyo 1 hafta yataktan çıkmıycakmış uyuycakmış hep bu tarz şeyler söylüyodu
:) öyledir hep günlük hayatta rutin olan seyler orada kıymete biner
Neyse ya saol dinlediğin için daha fazla seni tutmıyım ben 🙂
Ama hala daha tam karar veremedim arama konusunda
rica ederim ne zaman içini dökmek istersen dinlerim
sen istersen önce beni ara konuşalım enine boyuna :)
Teşekkür ederim aramıyım mı yani
ben değil sen ver bunun kararını son kez arayıp hem iyi olduğundan emin olup hem diyeceklerini daha derli toplu anlatmak istiyorsan ara ama onun da iyi hissedeceğinden emin değilsen bırak zaten bittiğini düşünüp belki unutma çabasına girmiştir bile
Çok teşekkür ederim sabah son kez arayıp iyi olduğuna emin olayım hem yarın anneler günü onu hatırlatayım hemde sesini duyayım sende çok saol 🙂
Aslında iyi olur enine boyuna konuşmak burda tam anlatamıyorum
nerden verebilirim numaramı
Özelden yazabilirsin
ben yeni açtım mesaj atamıyorum henüz
Askerdeyken mi ayrıldın
Evet maalesef mecburdum ayrılmaya