Merhaba 9 aylik evliyim kocam 31 yasinda ben 28 , kayinvalidem tam bor ortalik karistirici, Eve surekli oturmaya gelmek istiyor ya diyorum almiyor oglun ben ne yapayim ama esim takintilidir 9 ayda bi kere gelebildiler almiyor eve babasiyla bile parkta disarda gorusuyor bu koronavirus dolayisiyla aradi anne gelmeyin ne olur ne olmaz dedi kendi agziyla ama eve almayan benmisim.
Neyse gitmis abisinin karisina demis ki beni 9 aydir evine almiyor oglumla arami acti aglamis beni rezil etmis kotu seyler soylemis falan. Kadin beni aradi boyle azarlar gibi konusuyor yazik degil mi kac yasinda kadin neden almiyorsun anlattim ben hala bagiriyor bende benimle bu tonda bu sekilde konusamazsiniz haddinizi asmayin dedim kapattim.. Neymis kizin annesi kardesi evden cikmiyormus biz giremiyoruz demis millete. Butun sinirlerimi tepeme cikardi kadin bununla ne yapacagim bilmiyorum uzaktanda yetiyor.
Neyse gitmis abisinin karisina demis ki beni 9 aydir evine almiyor oglumla arami acti aglamis beni rezil etmis kotu seyler soylemis falan. Kadin beni aradi boyle azarlar gibi konusuyor yazik degil mi kac yasinda kadin neden almiyorsun anlattim ben hala bagiriyor bende benimle bu tonda bu sekilde konusamazsiniz haddinizi asmayin dedim kapattim.. Neymis kizin annesi kardesi evden cikmiyormus biz giremiyoruz demis millete. Butun sinirlerimi tepeme cikardi kadin bununla ne yapacagim bilmiyorum uzaktanda yetiyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer