Beni öpmeyecek kadar muhafazakar olan nişanlım beni arkadaşımla aldattı. Erkekler neden böyle?

5 yıllık erkek arkadaşım ve 1 senelik nişanlım beni çocukluk arkadaşımla aldattı ve bunu tamamen tesadüf olarak öğrendim. Eski nişanlım son derece muhafazakar biri 5 vakit olmasada neredeyse sürekli namaz kılar ağzından Allah lafı düşmezdi. Nişanlımla arkadaşım sayesinde tanıştım ben üniversite sınavına hazırlanırken onlar tıp fakültesinde okuyordu arkadaşımı ziyarete gittiğimde gördüm kısa sürede sevgili olduk. Çok muhafazakar biriydi benimle bir kez öpüşmedi bile ama onunla birlikte olmuş bunu da rastgele bir şekilde öğrendim şok oldum. Öğrenme şeklim biraz yanlış ama sadece merak ettiğim için nişanlımın instagram hesabının şifresini tahmin etmeye çalıştım. Şifresi benim adım ve tanışma senemizdi. Şifreyi tahmin edince şok oldum sevindim yalan yok. İlk başta mesajlarına bakmadım direk çıktım ama sonra merakım yenik düştüm ve mesajlarına baktım acaba benimle ilgili bir şey var mı diye şok oldum. Arkadaşımla tartışmışlar 2 ay kadar önce birlikte olmuşlar erkek arkadaşım düş yakamdan demiş o da o gece öyle demiyordun onu yaptık bunu yaptık sende sevdin itiraf et vs demiş şok oldum hesap sordum arkadaşım beni takmadı bile ama sevgilim çok pişman olduğunu ve bir anlık hata olduğunu söylüyor ne diyeceğimi bilemiyorum ki bu çocuk beni evine çağırdığında dahi 1 saatten fazla durmama karşıydı yan yana fazla durmayalım diyordu. Sürekli şeytana uydum affet beni diyor ki seneye evlenicez çok mutlu olucaz bir daha onunla konuşmam bile diyor. Annem ayrılmama karşı sen hemşiresin bir daha doktor çocuğu nereden bulacaksın diyor erkek bu beşer şaşar dedi. Bu günde nişanlım beni aradı istersen karantinadan sonra babamın bize aldığı ev için ufaktan eşya bakalım diyor ki çok erken. Ne düşüneceğimi bilmiyorum nişanlımı seviyorum ama hazmedemiyorum
Beni öpmeyecek kadar muhafazakar olan nişanlım beni arkadaşımla aldattı. Erkekler neden böyle?