Tom Hardy kısa boylu ve karizma olarak ona yakınım ve bende kısa boylu bir erkeğim. Boyum 1.71 Rica ediyorum 1.65 den kısa kızlar cevaplasın
Güncellemeler
+1 yıl
Ne yapsam yani gizli üyelere görüş paylaşma hakkı mi vermesem? Ne zaman böyle bir soru sorsam mutlaka iki tane gizli üye gelip böyle gıcık yorum yapıyor artık çözdüm.
Adam olsun yeter karakterin duzgunse boy da çok önemli değil ilgi gösterin sevin aldatmayin daha da kızlar olarak ben kendi adıma konuşayım bu kadar bekliyoruz
Adam 175 kısa değil avrupa ortalamasının altında kalmıyor. Bunu yazan adam 170 boyuyla konuşuyor kısacası adam iyi hatta 165 birisi için uzun filmlerini izle veya galalrına bak bence kısa gözüküyor mu dikkat etmen gerek genllikle 180 oyuncular ile yanyana çünkü 3-4 cm çok farkedilmiyor ama bunu yazan hergele 170 kendini avutmak için adamı öne sürüyor.
@Zeynooommm bu devirde erkek olmakta zor. Kısaysan sevgililerin senden uzun oluyor. Çok garip dönem. Artık insanları boyuna göre de şeyapamıyorsun. Doğru düzgün karakterli insan az diye boyunu sallıyoruz
@Markeloff kanka olay şöyle atıyorum erkek 1. Lig adamı. Boyu olsa süper ligde oynayacak ama kısa diye o kadar oluyor. Bizim kızda 2. Ligde. Sıcayım boyuna diyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Adam olsun yeter karakterin duzgunse boy da çok önemli değil ilgi gösterin sevin aldatmayin daha da kızlar olarak ben kendi adıma konuşayım bu kadar bekliyoruz
Tom hardy nin bu boyda olduğun öğrendiğimde çok şaşırmıştım hollywood effects sayesinde hissedilmiyor bile
Aga sal ya milleti boşver ne yazarlarsa yazsınlar cevabı duymak için yazmadın mı sen bu soruyu alınmanında manası yok çık bu aşağılık psikolojisinden
Tom Hardy 1.71 miymiş ben onu 1.85 üstü sanıyodum :D
İstediği kadar karizma olsun hoşuma gitmez o boydaki biri
Boyun uzun olduğu için sana öyle geliyor
Neden?
Neden peki?
Yoo ben 163üm ama öyle seviyom napiyim zevk meselesi
1.90 erkek seviyorsun yani
190ları görünceben zaten çıldırıyom fgnhgd ama bu boyla gözüm o kadarda yüksekte değil 180 üstü falan olsun tamam
1.95 erkekle mi evlendirsek seni? 😃
eski sevgilim 186boyundydı şimdi hedef 190 bakalım inş fgnmhgf
1.90 erkek yazınca birşeyler olmuyor dimi sana
yazınca olmaz ama gerçekte görünce ben bayılcak gibi oluyorum çok iyiler ya
1.60 erkek görünce napıyorsun?
muhatap olmuyom gerekmedikçe 😂
Benim boyum 1.64 kankamın boyu 1.94 😃 bana yeni doğan bebek bile senden uzun boylu diyor.
banada diyolar onu 😂
Harbi ya yeni doğan bebekler nerdeyse bizim kadar uzun 😂 kucağımıza zar zor alıyoruz.
napalım kank böyle yaradılmışız ben barışığım boyumla kısalık da iyi 😂
Ama ben bile 1.94 adamın yanında bebek gibi kalıyorum sende kalırsın bak söyleyim
biliyom ya 190 arkadaşlarım var ben seviyom öyle kocaman erkeğin yanında olmayı hoşuma gidiyo heykel gibi durmaları
Ya ben 1.64 üm 😂 benide öv bari
boy konusunda övemem valla ama karakterin güzelse o boydan bile önemli kenk 😂
Kenk ne ya?😃
Adam 175 kısa değil avrupa ortalamasının altında kalmıyor. Bunu yazan adam 170 boyuyla konuşuyor kısacası adam iyi hatta 165 birisi için uzun filmlerini izle veya galalrına bak bence kısa gözüküyor mu dikkat etmen gerek genllikle 180 oyuncular ile yanyana çünkü 3-4 cm çok farkedilmiyor ama bunu yazan hergele 170 kendini avutmak için adamı öne sürüyor.
1.65'ten kısa kız bulmak artık çok zor bana mı denk gelmiyor bilmem de hepsi 1.70 üstü
Aynen ben 1.83
@Zeynooommm bu devirde erkek olmakta zor. Kısaysan sevgililerin senden uzun oluyor. Çok garip dönem. Artık insanları boyuna göre de şeyapamıyorsun. Doğru düzgün karakterli insan az diye boyunu sallıyoruz
Bende bu aralar orta boylu bir beye düştüm o da çok yakışıklı ama ben onun için knk
uzun boy hep daha cekici gelir ama sevdikten sonra bunlarin hicbir onemi yok
karakter iyiyse her boy cekici gelir
Külliyen yalan awq
@Markeloff kanka olay şöyle atıyorum erkek 1. Lig adamı. Boyu olsa süper ligde oynayacak ama kısa diye o kadar oluyor. Bizim kızda 2. Ligde. Sıcayım boyuna diyor.
Hiç birinin samimiyetine inanmıyorum işleri güçleri 190 erkek olmuş karakter falan umurlarında değil yeterki uzun olsun
@Markeloff yok be benim hep 165+ kız arkadaşım oldu. Kafası çalışan kızlar boya takmıyor genelde. Erkeğin giderine göre boy etkili oluyor
böyle tatlı ise sıkıntı yok
Tom hardy isen 150 ol knka ne fark edicek snsjjsjs
Tom hardy kısa mı 1.78
Tom Hardy'yi beğenemedim.
1 cm ile cevaplama hakkımı kaybettim
Tom hardy karizması diye birşey var..
1.71 Ortalama erkek boyudur
Normaldir.
1 70 im cvp verdim
Boya takılmam