Sevgilim bana yalan söyledi ve bana sormadan Instagram açmış ve engellemiş beni lütfen Detaya bakın çok zor durumdayım?

Çok uzun bir ilişkim vardı herşey çok iyi gidiyordu her gün mesaj atardi arar sorardi sevgisini hissetirirdi bende onu çok sevdim gerçekten çok sevdim öyle böyle değil çok güvendim ben Instagram açınca bile ona söyledim sonra açtım onun hesabı yok diye biliyordum o sadece bana demişti kardeşimin hesabı var benim adıma açmış gizlice geçen bir hesaptan şüphelendim fake hesaptan istek attım baktim onu takipleştigi erkekler var foto atmış baya ama onun hesabını kendi hesabımdan aratınca çıkmıyor diğer tum hesaplardan çıkıyor bu engel ama kız inkar ediyor yemin ediyor diyor seni engellemedim diye diyor bana yalancı diyorsun babam bile bana daha böyle dememiş sen nasıl dersin ben diyorum bak beni engellemedigini kanıtla şifreyi istedim onuda vermedi diyor kendimi kimseye kanıtlamak zorunda değilim falan sen çok saçmalıyorsun ayrılmak için bahane arıyon beni sevmemişsin falan diyo beni sevdiğini söylüyor özür bile dilemedi benden ben çok abartiyormusum pireyi deve etmişim hep kendisini savunuyor ben ona hakkımı helal etmedim beni ağlattı o kız ben ayrıldım direk her yerden engelledim o bana daha diyor git bitti herşey falan sonra geri adım atıyor bende engelledim heryerden ayrıldım bu arada kız kardeşi bizim iliskiyi bilmiyor baskıcı da değilim haklımıyım sizce?
Sevgilim bana yalan söyledi ve bana sormadan Instagram açmış ve engellemiş beni lütfen Detaya bakın çok zor durumdayım?