Bir erkek sevdiği kızla dalga geçer mi?

İkimiz görüntülü konuşurken (başta 5 dakika konuşabilirim daha fazla olmaz herhalde demişti 43 dakika konusmuşuz onda da annesi geldiği için mecburen kapattık) bana "yıkılsın, bitmişsin, havalanmışsın"gibi laflar söyledi yani o bunları söylerken gülüyor ben de şaşırıp gülüyordum. Ama birazda kırıldım ona da gülerekte olsa bunu belli ettim. Ben o böyle konuşunca kamerayı kapatırım"yüzümü görmeyi hak etmiyorsun"gibisinden laf ederek😅O da dediki"erkekler konusunda başarılı olamazsın başka biri olsa kamerayı kapatınca görüşmeyi sonlandırırdı. Üzülmemi mı bekliyorsun hala senle konuşuyorum"falan dedi.
Birde defalarca uyarmama rağmen bana bazen "oğlum, bilader"li konuşuyor. Nasil hissediyorsam öyle konuşurum dedi. Kardeşim falan da diyebililiyor.


Şimdi şöyle bir durum var biz arkadaşız ama aramızda o kadar çok engel varki ne o sevdiğini belli eder ne de ben şu an resmi bir ilanıaşk yapabiliyorum. Yani biraz öküz gibi davranıyor ama seviyor olsa bile bu şekilde davranacağını düşünüyorum çünkü özellikle onun açısından (benim için önemli olan kalplerimiz birleştiyse gerisini salla gitsindir ama onda öyle değil) durdurucu engeller var aramızda
Bir erkek sevdiği kızla dalga geçer mi?
Cevapla