Kız arkadaşımla 7 yıldır beraberdik şimdi benden soğudu ve uzaklaştı burnu çok dik biri ve Şu an çok kibirli , ne yapmam lazım senelerdir aynı durumu yaşıyoruz hep üzülen ve bekleyen taraf oluyorum, Şu an beni engelledi Not 2 haftaya doğum günü birsey yapmam gerekir mi
Güncellemeler
+1 yıl
Not:: ailemle arasında sorunlar vardı yakın davranmıyor gibisinden cozmustuk ve bu pazar ailemle konuşup tum defterleri kapatacaktı , ilaveten çeyize başlamıştı bile
Evet ilk günden beri , zaten babası dayımın şirketinde çalışıyor ve aile dostuyuz , her gün 2-3 kere görüşüyorduk ikimizinde ilk sevgilileri ve , ilkleri beraber yaşadık
gorusuyosan o engellese de arada mesafe yoksa evine uğrayabilirsin aileler de tanisiyomuş sorun olmaz, annesiyle babasıyla konuş bu kızın derdi ne falan ulaşamıyorum de aracı olsunlar, sevgilin en çok neyi seviyorsa onu yap doğumgününde onu en iyi sen tanırsın...
Kanka aynısını yaşattı bana ne yaparsan yapıyım toparlanmadik hatta ben uğraşırken dahada gitti en son terketti ikizler böyle abi yaa inanmassin yaptgna o yüzden gider yani ne yaptıklarını bilmiyorlar
Peki onun yerinde sen olsan , 7 yılın ve evliliğe adım atmanın ardından , Şu an benden uzak ve soguksun , üstüne düşersem mi yaklaşırsın , uzaklaşırsam mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Zaman tanı biraz özlemesini sağla, ikizler burcunun huyu çabuk değişir. 7 yıl dile kolay bırakma ufak sebeplerden...
Mesela doğum günü yaklaşıyor ne yapmam lazım , gerçi engelledi heryerden
realde görüşüyor musunuz
Evet ilk günden beri , zaten babası dayımın şirketinde çalışıyor ve aile dostuyuz , her gün 2-3 kere görüşüyorduk ikimizinde ilk sevgilileri ve , ilkleri beraber yaşadık
Her manada
gorusuyosan o engellese de arada mesafe yoksa evine uğrayabilirsin aileler de tanisiyomuş sorun olmaz, annesiyle babasıyla konuş bu kızın derdi ne falan ulaşamıyorum de aracı olsunlar, sevgilin en çok neyi seviyorsa onu yap doğumgününde onu en iyi sen tanırsın...
Sorun su ki uğraştıkça dibe cekiyor
İyice kibirleniyor
böyle davranırsan ilişkiyi kurtaramayız de, sorunlar mı var çözmeye calisalim de yumuşak davran gülle beraber kapısına git yanağından öp
ikizler burcu kadın mı olm git canını kurtar la kaç
Silmek dışında , su durumu nasıl toparlarım peki?
senin yapabileceğin tek şey gururuna yediriyorsan her zaman yaptığın gibi peşinde koşmak gönlünü almak
İkizler burcu kadın görünce yapman gereken şey
- direkt topuk
İkizlerin genel hali öyle bana çok tanıdık geldi bu ikizler kadını çünkü aynısını yaşadım o yüzden ikizlerden uzak durmak gerekir
Silmek dışında , su durumu nasıl toparlarım peki?
Kanka aynısını yaşattı bana ne yaparsan yapıyım toparlanmadik hatta ben uğraşırken dahada gitti en son terketti ikizler böyle abi yaa inanmassin yaptgna o yüzden gider yani ne yaptıklarını bilmiyorlar
Ben içkiler burcuyum sjshsb
İkizler**
Sende boylemisin
Hayır
Peki onun yerinde sen olsan , 7 yılın ve evliliğe adım atmanın ardından , Şu an benden uzak ve soguksun , üstüne düşersem mi yaklaşırsın , uzaklaşırsam mi
Yani bilmiyorum aranızda ne yaşandı her kız farkli
Senin burcun ne?
Aslan
ikizler kadını dengesizdir meslekleriniz ne?
O öğrenci ben işletme sahibiyim
Nerede öğrenci, bunları sormaktan kastım ileride senden çok mu kazanır?
Hacim hacettepeden mezun olucak temmuzda benim 3/1 maaşımı alır ancak 6-7 civarı memur olucak
Eğer senden çok kazansaydı ilk fırsatta sana tekmeyi basardı hipergamik kadınlar ikizler burçları bunu da bil