Bir hışımla engel atıp sonra da tükürüğünüzü yalayıp, engeli açıyorsunuz...
Acayip cepte gözüküyorsunuz.
Bunu yapanlar niye yapıyorsunuz? 😂😂
Acayip cepte gözüküyorsunuz.
Bunu yapanlar niye yapıyorsunuz? 😂😂
Merhaba 🙂
😂 Cidden onların mantığını bende anlamıyorum. Sanki engeli kaldırdılar diye hemen geri döneceğiz. 🙄
Bence buna karşılık cevap olarak en iyi şey bu sefer de bizim engellememiz olur. Kalırlar öyle. Cahiller.
Inanilmaz komikler ya. Engeli açtıkları an senin sinirin de bu kadar işte deyip Dalga geçiyoruz başka bir şeye yaramıyor 😂
Aynen öyle.😂
Cevap
3Cevap
Herkes ayrı triplerde ya. Cool olduklarını sanıyor sanırım böyle yapanlar..
Yok engel atilmasına lafım yok benim.. atabilirsin senin tercihin ama sonra nasıl tükürdüğünü yalayıp da ben senin cebindeyim bak engeli açtım mesajı veriyorlar yani 😂😂😂
İste o da istemem yan cebime koy modu oluyor 😀Engeli atıyor, sonra sen çıldırıyorsun ve ulaşmaya çalışıyorsun veya sen ulaşmaya çalışmayınca, engeli açıyor bu sefer yine yazmanı bekliyor.. En iyisi hiç yazmamak. 😀
Elbette yazmamak ama bir insan kendini niye bu duruma düşürür madem o kadar kararlısın ve bir hareket yaptım bari arkasında dur
Işte kendini hatırlatma çabası..
Öfkesi geçince fikir değişikliği olabilir bunda yadırganacak ne var ya da işi düşünce engel açan kızlar var
Yargılamak değil ve engel atilmasına da lafım yok benim.. atabilirsin senin tercihin ama insan yaptığı şeyin arkasında duracak duramayacağına şüpheli ise hiç yapmayacak cunku sonra nasıl tükürdüğünü yalayıp da ben senin cebindeyim bak engeli açtım mesajı veriyorlar yani 😂😂😂
Ustüne geri muhabbet edip engellenenlerden bahsetmiyorum ben engeli açip öyle bekleyenlerden bahsediyorum
Aynen öyle bu arada yani sen zaten engel atıp da geri kaldırıp muhabbet edecek bir durumdaysan birincisi hareketlerine anlam yüklenmemesi gereken olgunlaşmamış bir insansındır, İkincisi senin öfkene de sinirine de kararli olmadigin icin saygı duyulmaz
Engeli açtığımı görmüyorsa sıkıntı yok 😂
Yok engel actiginızı fark edecek insanlara yapanlardan bahsediyorum
Ha anladım. Birde WhatsAppta engelleyince engeli açtınız engelleyince Engellediniz yazıyor o karşı tarafa gitmiyordur herhalde?
Yok Hayır gitmiyor ama münasebetiniz olan bir insan... mutlaka farkediyor mesela engel açiyorsunuz
Biz şöyle diyoruz bunun kararliligi tribi de anca bu kadardır 😂😂😂
İlk defa böyle bir şey geliyor başıma ondan sordum 😂 karşı tarafta engelliyim zaten görmez herhalde 😂😂 bizdeki de böyle bi nefret
Engel listem kalabaliktir...
Engelleyip arkasında duran o lafım yok açıp Tükürdüğünü yalayanlara lafım 😂😂
Sadece engel atmak için gezindigimi bilirim sorularda
Hahaha bos vaktim bol harcamayı severim diyorsun iyi
Sayfa temiz kalıyor gereksiz insanlari görmeye gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?