23 yaşındayım hemşireyim aslen muş ama istanbuldayım bana göre insan bulamıyorum bahtım kara. Hanım hanımcık bir aile kızıyım. Fiziğimin çok güzel olduğunu söyler herkes boy pos desen güzel giyim kuşam da güzel yüzüm güzel hiçbişe yapmana gerek yok doğal güzelsin derler ne bileyim işte buğday tenli kahve uzun saçlı kara kaş kara göz gayet hoş biriyim iyi niyetliyim insanlara yardım ederim hep mizah seviyemin süper olduğunu söylerler herkesle anlaşan bi ortamda yerini belli eden kendini sevdiren biriyim. Uyumlu biriyim hayatın içinden biriyim dolu dolu yaşarım çevremdeki insanlarda beni çok sever ama niyeyse sevgilim yok. 1 KERE BİLE OLMADI. Bunun sebebi ne sizce? Ne yani neeee? beni isteyenleride ben istemedim ama onun dışınds yok yani neden böyle?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeciciyim diyorsun beni begeneni beğenmiyorum diyorsun sonra bahtım kara mı diyorsun. Bahtım nasıl kara olsun. Güzelsin çirkin olsan bahtım kara derdin. Mesleğin var okumamış olanları düşün. Bahtım kara diyip burda dikkat çekmeye çalışıyon. Senin bahtım karaysa daha beter olanları var. Haline şükret biraz doyumsuzsunuz, snaa gelen talipleri reddetmiş sin onların bahtı kara sen değil
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu işler biraz sabretmek lazım aceleye geleceğe hayatımızın geleceğimizin en önemli kararıdır dua et Allah'tan hayrlisini işte yanlış bı insanla tanışma ya da yanlış bı evlilik bütün hayatını hayallerini yakar aceleye gelmez birde lütfen kendini insanlarla kıyaslama kendinin altındaki insanlara bakıp haline şukret bu arada herşeye rağmen Muş'ta güzel bı yerdir bende uzaktayım memleketten
05 Yorumla
Soran+1 yılmuş benim memleketimdir tabi güzeldir🥰
Cevap sahibi+1 yılBende oraya yakınım memleket ama şu an çok uzaklarda yım memleket başkadır uzakta olunca başka oluyor
Soran+1 yılşu an neredesin
Cevap sahibi+1 yılBen yurt disindayim ama insan ozluyor
Cevap sahibi+1 yılSiz nerde İstanbul'da mi yaşıyorsunuz İstanbul calisack yer değil gezilecek yer tayin yazın başka yerde yaşıyan oraya gezmeye gidin
Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Senin bahtın karaysa benim ne renk acaba 32 yaşındayım işsizim bekarım asosyalim gençliğim tamamen eve kapalı işsiz asosyal işsiz geçti hayatımda hiç sevgilim de olmadı
10 Yorumla
+1 yılHayat bazen insanı öyle durumlarla karşı karşıya getiriyor ki, bazen unutmak bile yetersiz kalıyor, ben de bulamıyorum bi aen değil kıtlık geldi insanlara.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
52Cevap
Çok Seçersen olmaz Seni İsteyen olmuş istememişsin Daha Ne Bekliyorsun ki
قَالَ رَسُولُ اللهِ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ: مَنْ يَقُمْ لَيْلَةَ الْقَدْرِ إِيمَانًا وَاحْتِسَابًا غُفِرَ لَهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِهِ. (ق)
Bu Gece Çok ibadet ve çok Duâ Ediniz
Resûlullah Efendimiz sallallâhü aleyhi ve sellem buyurdular: *“Kim faziletine inanarak ve mükâfâtını sadece Allah’tan ümit ederek Kadir Gecesi’ni (dua etmek, nâfile namaz kılmak ve Kur’ân-ı Kerîm okumak gibi ibadetlerle) ihya ederse geçmiş günahları bağışlanır.”* (Müttefekun Aleyh)
Mübarek Ramazan-ı Şerif'in ve Kadir Gecemizin Hayrı ve Bereketi Üzerimize Olsun
Selam ve Dua ile
Kandiliniz Mübarek Olsun12 Yorumla
Soran+1 yılseninde kandilin mübarek olsun allah tuttuğumuz oruçları kabul etsinn
+1 yılBunun yaşla alakası yok bu ülke senin gibi olup 30 lu 40 lı kadınlarla dolu... bu sitede bile yüzlerce var... bizim türk kadının genel sorunu bu kimseyi beğenmemek... kendini ulaşılmaz görmek. Basit kadın olmamak.. vs vs bir sürü böyle saçma sapan takıntıları var.
03 Yorumla- +1 yıl
Böyle olan erkekler daha çok kimseyi beğenmemek ile alakası yok
- +1 yıl
@YalvarBarışalım kullandigin nik bile ne kadar kendini ulaşılmaz gördüğünü haykırıyor... kalkmış böyle olan erkekler diyerek alakası olmayan bir cevap veriyorsun bir de eksiliyorsun... her tarafından kibir akıyor.
- +1 yıl
Ah benim güzel nickim sen olmasan nerden saldırıcaklardı 😃
Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı. Sen simdi diceksin ki bu yazdiklarim ile ne alakasi var ama yazdiklarindan apacik belli ki kimsyi kendine layik gormuyorsun cevremde ki insanların çoğu hemsire onlar da senin gibi yakınıyor donup bakıyorum neden boyle diye hemsire oldugu için herkes tarafindan bir sayginligi oldugu icin icten ice belli etmeseler de en iyisini bulayim mantigi var. Her ne kadar inkar etsende ince eleyip sık dokumayi birakmalisin yoksa zor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılYani daha 23 yaşında bu neyin acelesi. Millet bulayım diye ölüyor ya. Adamlara bak, beni al diyeceğinize önce görünün ki kadın beğenir ya da uygun görürse yazsın. Bu kafayla daha çoook beklersiniz beyler...😅
12 Yorumla- +1 yıl
Ahahha aynen gizliden yazmis adam evlenelim kadinda belasini ariyor ya evet diyecek abaza bunlar abaza😂😂
Soran+1 yıl😅😅kızlar aslında sorma amacım burdan talip aramak falan değildi ama evet var böyle diyenler ilginç 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılya öyle bi anlatmışsın ki. gençlik uçmuş gitmişte sen öyle kalakalmışsın. şu yaşta ne karamsarlık ne acelecilik. sanki herkesin hayatı mükemmel hekes seviyor seviliyor bir sen öyle kukumav gibi kalmışsın düşünüyorsun. bulamadın mı bir dr neyim
22 Yorumla
Soran+1 yılyok öyle değil aceleye getirmek gibi değil de işte ne bileyim artık kurmaya başladım yavaş yavaş kafamda çevremde herkeisn sevgilisi var benim yok ondsn etkileniyorum😂 dr lar var ya😂😂gözüm onlarda
Cevap sahibi+1 yıliyi de çevrende sadece sevgili olanları kıstas almışsın. olmayanları da gör. böyle de yaşanılabildiğini gör. vardır bir zmnın kısmetin. mesela aşırı seçicisindir mükemmeliyetçi. hmn bahtım kara bahtım suçlu. gelir birgün bulur seni umarım denk biri
+1 yılNe olur eşim olsan. Bende istiyorum bir kadınla birleşmek. Birisinin kolunda uyumak öpüşmek düşünsene ne olur ya? Evet aba. zayim bu ise. Hemşiresin değil mi? Erkekliği bitiren iğne ne var? Araştırdım depo provera var onu olmayı düşünüyorum. Allah riza için evlenelim. Beni tanı sonrasına karar ver istersen
09 Yorumla
Soran+1 yıl😂sen ne iş yapıyorsun adın ne
- +1 yıl
İsmim vermek burada doğru değil. Ama matematik bölümü mezunuyum ve güvenlk görevlisi
Soran+1 yılçok güzell
- +1 yıl
Allah şahidim olsun ki evlenmek isterim. Babam annem öldü. Tek yaşıyorum. Düşünüyorum ama nasıl yapacağım. Tek şartım ne olursan ol sigara icmemeni isterim. İstediğin kadar kotu ol. Ama sigara icmemen benim en önemli isteğim. Keşke nasibim olsan. Allah'ım heyecanı bile deli ediyor beni.
Soran+1 yılhayır sigara içmiyorum😂 hatta kokusuna bile tahammülüm yok
- +1 yıl
Bana mesaj yazsana tanımak istersen. Ciddiyim. İnsallah başımın tatlı belası olursun.
- +1 yıl
Kadir gecesi birisi mi olacak ne?
- +1 yıl
Master de yapıyorum.
- +1 yıl
Ne olur be hadi eşim ol. Akşam olunca sana sarilim uyuyalım. Kokunu özledim deyim. Yatakta birisi olacak düşünsene. hemsiresin hastalansam bakarsın. Kalbimi tamir edersin. İstersen dul bile olsan olur. Yeter ki yuvamı kur eşim ol. Düşünsene yaşım 33 oluş. Kimi bulacağım. Düşünsene seninle bir can var. Evim var lan diyeceğim. Bir de karnına can gelirse Allahim ne yaşanır be... İse gittim mi aman diyorum. Herkes bir meyve suyu alır oğluma diye cebine koya ben ise boş ver derim.
+1 yılÖncelikle bana kara kaşli kara gözlü ve esmer kizlar Allahın VİP kullaridir. Şu da var ki bu görünüşü sırf başkaları beğensin diye karakterinin dişina çikmaman daha iyi. Bu işler aceleye gelmez. Bak benim de sevgilim olmadı hatta beni isteyenleri de ben istemedim. Kafam uyuşmadı. Elbet bi gün mutlu olucaz. Çokta kafaya takma böyle şeyleri
01 Yorumla
Soran+1 yılevet yani sevgilim yok diye başka yollardan denemem hiç benlik değil sadece olsun isterdim yani sıkıldım bu aralar fazla monoton bir hayatım var
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla bana da çok derler 😄 yakışıklısın boyun posun iyi ama işte olmadı. Şans diyip yaşamaya devam
122 Yorumla
Soran+1 yılbişey sorucam 7xper den sonra ne oluyorum😂 alakasız şimdi ama sormak için seni seçtim
Cevap sahibi+1 yılSeçilmiş özel kişiyim vaay😂 yoda
Soran+1 yılaaaaa yoda mı oluyoruz😂😂peki yodadan sonra ne olucam yodanın özelliği ne ki?
Cevap sahibi+1 yılHiç bir özelliği yok ki 😂 boş sitee bura o puana ulaşınca şekil olsun diye yapmışlar işte
Soran+1 yılyodadan sonra ne oluyoruz
Cevap sahibi+1 yılGuru
Soran+1 yılgurudan sonra
Cevap sahibi+1 yılLike at diyim 🤪
Soran+1 yıl😂😂😂😂söyle
Cevap sahibi+1 yılSabah sabah enerjine hayran kaldım 😄👻 benim orda ne yazıyorsa o
Soran+1 yılteşekkür ederimm😂😂❤️ peki master dan sonra noluuodu ya onuda bi söylesen😂
Cevap sahibi+1 yılHizmetimiz burada sona erdi daha çok bilgi için abone olmayı unutmayın kanalımıza 😂😂
Soran+1 yılallah katına kadar çıkıyoruz herhalde anlamadım ki ahahahhahah
Cevap sahibi+1 yılAnaaa dur bı yanlış oldu 7 den sonra bilge, Yoda, guru, master 🤪 atladık onu bak uykum var da ondan
Soran+1 yılya ben hemen king olabilir miyim of
Cevap sahibi+1 yılNapcan beya onu sen önemi yok ki
Soran+1 yılamaan benimki de merak iişte
Cevap sahibi+1 yılŞaka maka bu dünyada iyi ve saf olmak üzüyor
İyi gözüküp sinsi iki yüzlüler gülüyor.
Kötüler hayatı yaşıyor
Soran+1 yılevet zaten hep öyle ki.. Maalesef bu böyle
Cevap sahibi+1 yılBöyle hayatın ta...
Soran+1 yılbende bende😂
Cevap sahibi+1 yılVaaay😄
+1 yılSizi Nihat Hatipoğlu’nun programından mı gönderiyorlar ya daha yaşınız kaç 30 a kadar daha kaç sevgilin olcak biliyon mu bir sürü olur şimdiden bunu takma kafana zamana bırak o zaten gelir
00 Yorumla
+1 yıl23 yasında hemşiresin ful hastanedesin asistan doktor bulamadin mi yasina uygun kendini sayfa sayfa övmekle olmuyomus demek ki. Pasifsin.
03 Yorumla- +1 yıl
Emin ol ben hemsire olsam calişsam (atiyorum) daha 2. Haftadan bi asistan doktor ya da uzman doktoru kendime tavlardim çok pasif kaldigini dusunuyorum az aç gözlerini.
Soran+1 yılolsaydın o zaman😂 kendimden bahsettim övmedim. doktorlar tabiki var ama herkes arkadaşım
- +1 yıl
Hic hemsire olmak istemedim bölümümden memnunum.
+1 yılProfilimde fotoğraflarim bana aittir. Tanışmak konuşmak istersen yazabilirsin. Şimdi bunu buraya yazdım diye sapik azaba ilan etmezsin heralde sevgilim yok olsa burada sürünmez kimse değil mi
00 Yorumla
+1 yılBu dünya için fazla mükemmel olabilirsin. Genelde böyledir boşuna Allah çirkin şansı versin demiyorlar. Guzellerin bahtı kara...
04 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten olabilir mi😂 haklısın sanırım ama neden ya çok sıkıldım bu durumdan artık
- +1 yıl
Gerçekten de oyle bende senin gibiyim. Hayatin içindemin her ortama ayak uydurabilen birisiyim küçükle küçük büyükle büyük eğlenen eğlenmeyi bilen espirili ayni zamanda hem fizik hem yüz olarak kara kaş kara göz guzel birisiyim yardım etmeyi sosyalleşmeyi severim. Etrafımdakiler benimle vakit geçirmeyi sever. Herkesle anlaşırım ama ask deyince olmuyor bi türlü beni isteyenleri ben istemem falan bu boyle akip gidio ne zmna kadar gider bilmem
Soran+1 yılharbiden sen bensin peki ne yapıcaz böyle sende üzülüyor musun benim gibi ben üzülüyorum bazen böyle işte ya çevremde bunun bile sevgilisi var diyorum bu bile evlenmiş😂😂😂 herkes teker teker sıralanmış resme bide bize vak kim istemez ki düzenli düzgüm bir ilişki hem sevmek sevilmek değer vermek güzeldir ama yok olmıyor bend
- +1 yıl
Valla üzüldüğüm zamanlar oluyor. Vay be bu bile evlenmiş. Ya inanmıyorum bunun bile sevgilisi var dediğim millletin sevgilisiyle resimlerine kedinin ciğere baktığı gibi baktığım anlar oluyor 😂 Ama elden ne gelir bilmem. Bende red ediyorum çünkü ısınamıyorum uyusmuo enerjimiz bi ömür aynı hayatı paylaşabileceğim ciddi birisi olsun isterim ama olmuyor eğlenebileceğim çocukluğuma götürecek herseyi beraber paylaşacağım deli saçması akla gelir ne varsa hadi kalk yapalım diyebilen birisi olsun isterim ortamda espiriler patlasin herkesle anlayasan birisi olsu falan ama genelde kendi kabuğunda sırf takılmak için yâda evlenmek için evlenen hayatı paylaşmayı bilmeyen insanlar denk geliyor ne hayat bana benim istediğimi veriyor nede verdiğini ben istiyorum o kadar zor bir durum ki 😂😂😂
+1 yılKusura bakma ama bir insan bu kadar mükemmelse sıkıntı var bence😂
02 Yorumla
Soran+1 yılmükemmel değilim olamam ama kötü hiç değilim
- +1 yıl
Mutlu ve tamamlanmış hissetmek için bir erkeğe ihtiyacın yok😅
+1 yılVartolu musun?
Hemşire hanım eğer gözün yükseklerdeyse kimseyi beğenmiyorsan kolay beğenmiyorsan daha doğrusu işim biraz yaş04 Yorumla
Soran+1 yılhayır gözüm yükseklerde falan hiç olması öyle evet vartoluyum
- +1 yıl
Sorun ne peki?
Soran+1 yılsorun bende değil
- +1 yıl
Peki kimde?
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/EdW4gsWsNH8Bi sen mi aşık oldun ha bahtımın karası?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi bi kıza hayır denmez ama sende kesin bişey vardır Yani begenmiyo olabilirsin Secici olabilirsin
Hemşirelerde güzel olur he 😜
İstanbul'da nerdesin? Aynı şehirdeyiz00 Yorumla Seni sen olduğun için seven birini bulamamışsın, tıpkı beni ben olduğum için seven birini bulamadığım gibi
00 Yorumla
+1 yılBen evlenirim seninle. Benim gibi biriyle evlendikten sonra da başka birine ihtiyacın yok zaten. Ben seni mutlu etmeye yeterim.
00 Yorumla
+1 yılKendini mükemmel biri olarak anlattın. Ama mesele kusurlarında gizli.
01 Yorumla
Soran+1 yılya kusur ne gibi bi kusur anlattığım gibiyim yani inssnların bende kötü bulduğu bişe yok
Aaa sen ben misin ya 😅
Sanırım zamanı olduğundan olmuyor takma kafana sonra çıldırıyorsun.10 Yorumla
+1 yılDüşünme böyle karşına uygun biri çıkmamış demekki kafaya takma ummadgn anda çıkar
10 YorumlaNe güzel başka şehirdesin, işin miss gibi kafana taktığın şeye bak.
02 Yorumla
Soran+1 yılşimdiye kadar takmıyordum ama olsun isterdim yani
+1 yılKanka sana bir tane polis arkadaş ayarliyim istersen
10 YorumlaBahtını sen yazarsın Allahı karıştırmayın böyle şeyler için.
00 Yorumla
+1 yılSenin mi bahtın kara benim gözaltlarım daha kara sinirlendim
00 YorumlaGüzel olmak yetmiyor bu işler nasip işi kiminin daha vakti değildir Allah bilir onu ancak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevenin vardır da, söylemeye çekiniyor lar.
ya da bu güzel kız, kesin sevgilisi vardır diye. bulamıyoruz00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende kendime göre bulamıyorum kısmetimiz bağlanmış
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAa biraz bwni anlattın sankinem ama sevgilimin olmaması benim tercihim 😀😅
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıldoğru birini bulamamış olablirsin,çıkar karşına birisi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz ne yapalım 25 yaşına kadar sevgilim olmamış bahtımız mı kara diyelim sabrın sonu selamettir
02 Yorumla- +1 yıl
Kemal sunalın bir repliği var sabreden dermiş sabretmekten gebermiş
Cevap sahibi+1 yıl@uomoitaliano agacım yapabilecek bir şey var mı?
karşına elbet biri çıkacak seni bekleyen biri hayatında tek kişi olması daha güzel en yakın zamanda o kişi çıkar karşına acele etme beklemenin bir sebebi vardır elbet mutlu olacağına eminim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeçici birisin çok güzel biriysen herkes gelip konuşamaz bu bana bakmaz derler. İşin zor
00 Yorumla
+1 yılinsanlar aşkı 35 40 da buluyor ama sen 23 yaşındasın bahtım kara diyorsun... Sadece seni içinle ve dışınla sevecek birini daha bulmamışsın
00 Yorumla
+1 yılHmm elbet çıkar biri kısmetin kapali harbi seninn büyü falannmi var acaba
01 Yorumla
Soran+1 yılyok canım büyüyle falan işim hiç olmaz bana yapıldığını da düşünmüyorum
+1 yılÇok iyisin umarım herşey istediğin gibi olur değerli hemşire hanım
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler beyefendii:))
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılKendini öyle bir anlatmışsın ki ego tavan önce onu yen sonra beni bul sevgili olalim
04 Yorumla
Soran+1 yılkendimden bahsettim bunun nesi ego😂sizde herşeyi egoya bağlıyorsunuz hiç kimse kendinden iyi bahsetmesin mi burda gömiyim mi şimdi kendimi bu mu
- +1 yıl
Yok kiz gömme buğday ten falan biraz fazla olmuş gibi hayalimizdeki kızı anlatmışsın resmen ondan soyledim
Soran+1 yıle buğday tenliysem ben napim😂 olanı söylüyorum
- +1 yıl
Bu akşam arada
Muhabbet edelim sabaha kadar nobetteyim
+1 yılYalnızlık en güzeli darbe yemekten iyidir. Dertsiz başına dert arama boşver
00 Yorumla
+1 yılSana. Yaklasan erkeklere nasil tepki veriyorsun? Mesela tanisabilirmiyiz seninle? Nedersin
00 Yorumla
+1 yılAkışına birakmalisin nasibinde kim varsa gelir zaten. Çok arama dua et bol bol.
00 Yorumla
+1 yılBu işler nasip kısmet
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Adres ver istemeye geliyoruz😀
00 Yorumla
+1 yılHer şeyin bir hayrı vardır
00 Yorumla
+1 yılBulursun birini sıkma canını daha gençsin
00 Yorumla
+1 yılFiziğin güzelse tadına bakmak lazım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. küçüksün daha olur..
00 YorumlaOlur ya takma kafana bu kadar
00 Yorumla
+1 yılSeçici olmak çok kötü birşey
02 Yorumla
Soran+1 yılyo insanlara hiçbit zaman şu gözüyle bakmadım diyorumya iyi kötü küçükten büyüğe herkesle iyi anlaşırım ama böyle bana göre hayırlı bi kısmet çıkmadı diyelim hayatıma almak istediklerimi tabiki seçerim herkeslede çok yakın olmak istemem
- +1 yıl
İşte bi nebze seçiciliğin bunda payı var diyorum ister istemez olan birşey bu
+1 yılseni tanımak isterim konuşalım uygunsa?
00 Yorumla
+1 yılBu kadar ovdun kendini bide foto koyaydin ya😂
00 Yorumla
+1 yılAga kara kaç kara gözlü kız 1-0 öndedir
03 Yorumla
Soran+1 yılöylemi dersinn:dd
- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
İstek atabilirsin
Haram zaten iyiki olmams
00 Yorumla
+1 yılDemek ki olay sadece dış görünüş değilmiş.
00 Yorumla
+1 yılHoş duruyorsun seni alayım ben dbshsb
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılAaa bu ben
03 Yorumla- +1 yıl
Ama ben işsizim çok iyi değilim farkımız çokmuş ben değil bu benim üst levelim aw
Soran+1 yılçalışmıyor musun
- +1 yıl
Hayır ya iş arıyorum ama bulamıyorum mesleğimi ofis elemanıyım deneyimsizim bide küçük yerde yaşıyorum
yok mu hasta larindan biri
01 Yorumla
Soran+1 yılyani var varda işte ne bileyim olmuyor ki
+1 yılSeciciligin başlamış.
02 Yorumla
Soran+1 yılnapıcam peki böyle
- +1 yıl
Zor durum bu sacının sarı olmasını beklersin sarı saclı bulursun gözlerine takılırsın Bu seferde.
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstanbullu sevgili ister misin
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSeni tanımak istiyorum 🙂
+1 yılBahtin kara
10 Yorumla
+1 yılDeğil
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi