Edit:Kızda çok guzeldir
Ama birden fazla biriyle birlikte olan erkek tecrubelidir her seyi bilir sizce bu durum olumsuz mudur
Ama birden fazla biriyle birlikte olan erkek tecrubelidir her seyi bilir sizce bu durum olumsuz mudur
Yani açıkçası her bulduguyla yatan biri pek güven vermez en başta. Bir de ben tamamen kimseyle olmadıysam onun aşırı derecede bunun dışında olması insani daha çok geren bir şey. Suyunu çıkarmadıkça sorun etmem ama aşırıysa Hayır.
Yoo niye dezavantaj olsun ki
Aksine erkek için dezavantajdır. Kız için bu duruum avaantajdır.
Kızın ilki olacak ama erkeğin ilki olmayacak bunun manevi boyutunda erkek zor durumda kalır
Cevap
18Cevap
Güzel kız diye tabir ettiğin kişi olduğuna göre şöyle anlatayım.
Çok fazla kızla yattığın zaman o tip işler artık erkekler için sıradanlaşır.
Gerçekten ihtiyacı olduğunda yatar sadece.
Haftada 5 gün bana çaksın diyorsan hayal kırıklığına uğrarsın yani.
Ben hayatım boyunca bir kızla el ele bile tutuşmadım. Hemcinslerim grup keyfini yaşarken, ben evde oyun oynuyorum. Allah herkesi doğru insanlarla karşılaştırsın kanks
seninle de sadece cinsellik ister seveceğini düşünmüyorum çok zor iş
erkek tecrübeli her şeyi bilir. kadın neden bilemez?
Bence erkek tecrübeli olmalı, tecrübesiz erkek ömür törpüsüdür
Alışmış kudurmuştan beterdir diye bir söz vardır yaa o söz tam buna uygun işte.
Bir süreden sonra gözü yine dışarı kayar 👌
Sen beni anlatmışsın burda 😂
Çok güzelde boynuzlar evet avantaj tabi
Yok be güzelim en fazla s.. i biraz aşınmış olabilir gerisi sorun depil
Erkek yakışıklı olursa birden fazla kızla yatması normal eş olabilir tipsiz olursa hiçbişeyin önemi yok değil mi lafa gelince herkesle yatmış edepsiz ama yakışıklıysa yapabilir gibi bi durum kendine saygın kalmamış senin
Normal olduğunu savunmuyorum sorum tamamen farkli amacim sadece o kisiyi tanitmak bu kiz icin hangi olumsuzluklari doğurur bunu anlatmak yakışıklı ya da daha az yakisikli biri birdsn fazla kizla yatiyor universite ortamlarinda sahit oluyoruz karsilarina az tecrubeli belkide asik oldukları kız çıktığında kizlar bu durumda ne tür psikolojide kalirlar sorum tamamen bu yonde bu durumun içinde bile değilim yine de tesekkurler
Peki o psikolojiye giren kızları neden düşündüğünü sorabilirmiyim?
Bu durumda kalan bir arkadasim var boyle bir platformu bilmedigi için soru sormayi ben teklif ettim
Yani arkadaşına onunla ciddi düşünmemesi gerektiğini söyleyebilirsin
Hayir ben ayni kanida degilim bence alakasi yok cinsellik amacıyla yaklastigini kendi de anlayabilir aksine boyle erkek doymuş olur ama kizin da yeterli seviyelilikte olmasi gerekir
Doymuş kelimesini aklınızdan çıkarın artık ya yaşı yüksek yakışıklı bi erkekge hemen soymuştur gibi lafı takıyorsunuz ne alaka ciddi düşün erkek doymaz 10 kız getir hepsiyle birlikte olsun sonra 5 tane daha farklı kız getir diğer 5 inide merak eder öyle bişey yok doymuştur felan
Çok fazla ilişkiye giren erkekte artık bunu sever ve biriyle ciddi düşünse bile dışarda gözü kalacaktır burda soruyorlar kızlar evli adaya aşık oldum nişanlı çıktı adam bu adamın sonunda o şerefsizler gibi kızlara yazmak olucak
Bezer cinsellikten bikar buda senin için zor olur
Seks güzel şey ama makine gibi olmak gerekir
sen nasıl birşey istiyorsun peki?
Olumsuz senide mutlu edemez
Asla istemem çok kötü hersey beklenir ondan
Gayet olumlu
Evet olumsuzdur
Kadına bağlı
Değildir
Tecrübe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?