Eski sevgiliyle arkadaşça konuşulur mu?

Arkadaslar merhaba ben eski sevgilime aylar sonra yazdım kendisi benden ayrılmak istemişti ciddi bir ilişkimiz vardı ama hep kafamın bir köşesinde bizi ayıran ailesi olduğu dusuncesi vardi bugün ona yazdım şansımı denedim hala ona karşı duygularım olduğunu söyledim net bir şey söylemiyor bana sadece aradan çok zaman geçtiğini ben çok şeyler yaşadım diyor. Mesaj tam böyle "Yani şimdilik bi şey diyemem aradan çok uzun zaman geçti ben seninle yine arkadaşça konuşmak isterim ama birbirimizi daha fazla üzmek istemem düşünmeden hareket etmek istemiyorum
Arkadaşca konusabiliriz" dedi ben de kabul ettim :( Sizce bana karşı Hic bir duygusu kalmamış mı yoksa o da zamanla tekrar başlamak istiyor benimle lütfen mantıklı cevaplar verin canım çok sıkkın niyetini belirtmedi tam olarak :(
Güncellemeler
+1 yıl
Konuşamadık zaten arkadaşlar denedik olmadı hep eski konular açılıyor o üzülüyor ben üzülüyorum. Dün gece yazdı bana baya bi konuştuk sonra anılarımız aklına gelmeye başlayınca uyucam ben sonra yazarım diyip yazmadı bi daha. O da bende yapamıyormuşuz ama ne kadar inkar etse de bana karşı birşeyler kalmış içinde
Eski sevgiliyle arkadaşça konuşulur mu?