Aşk İlişkileri Sevgili yapınca soğuyorum ne yapmalıyım ya? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevgilim bana canım, aşkım falan diyince sinir oluyorum ne diyor bu mal falan🙄 Güncellemeler+1 yıl Sevgili olmadan önce aşığım çok seviyorum Sevgili yapınca soğuyorum ne yapmalıyım ya? Cevapla Fal Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
johesa Takip Et Master Yaş: 35 , eic 74% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Sureyle alakali olabilirmi 2 gunde diyenle 6 ayda diyen bir deildie heralde 0 0 Yorumla
TuranReisCevaplıyor Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl çünkü sevgili yapmak için yapıyorsun aşık olduğun için değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sulu aşkı bende sevmem canım cicim bebişim dürüst olsun samimi olsun sevsin sadakatli davransın zaten bebeğim olur 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Eşeğim derse hoşuna gider demi 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Sevgili olmadan önce aşığım çok seviyorum ama sevgili olunca böyle oluyorum Yorumla TayyarRA +1 yıl Demek ki ciddi ilişki sevmiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla
KimimBen48 Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl ya ne desin napıyon hacım falan mı desin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen çok haklısın🙄 Sevgili olmadan önce aşığım çok seviyorum Yorumla
viopiaylin Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Sevgili yapma a*k o zaman 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ama sorun şurda Sevgili olmadan önce aşığım çok seviyorum Yorumla viopiaylin +1 yıl O zaman kendin gibi birini bul. Sevgili olunca seni şikine bile takmasın ve kıskanmaya başla Yorumla Soran +1 yıl Onu da denedim o da olmuyor mk Yorumla
İtalyanKürtt Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Soğumayacağın birini bul kanks 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olmuyor be knkm Yorumla
Janke000 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Sende yapma 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Ama başlarda Sevgili olmadan önce aşığım çok seviyorum Yorumla Janke000 +1 yıl Sende benim gibisin birşeyi elde edene kadar deger veriyorsun ondan sonra hemen soguyor nefret ediyorsun heralde. Yorumla Soran +1 yıl Aynen ama. gidince özlüyorum yaa Yorumla Janke000 +1 yıl bizlere manyak diyorlar ;) Yorumla Soran +1 yıl Valla manyağım zaten çocuk yanımdayken bundan nasıl aýrilırım diyorum. Ayrılıncada özlüyorum Yorumla Janke000 +1 yıl Piskopat :D Yorumla Soran +1 yıl Knk normal bir insan böyle düşünmez de mi ya☹🥺 Yorumla Janke000 +1 yıl Sen ne yapıcan kimin ne düşündügünü senin içinden nasıl geliyorsa öyle yap boş ver Yorumla Soran +1 yıl Evet biliyorumda doğruyu söyle lütfen düşünür mu düşünmez mi ona göre doktora gideyim kendime çeki düzen vereyim Yorumla Janke000 +1 yıl Düşünür neden düşünmesin sevmiyor ola bilirsin bazı hareketleri hmen seni sogutur ayrılmak istersin sonra gidincede kendini yanlız hissedersin üzülürsün bunlar hayatta olan seyler ;) Yorumla Soran +1 yıl Haklısın ya teşekkür ederim ama ben biraz abartılı🤣🤣 Yorumla Janke000 +1 yıl Olur olur zamanla bunlarda değişir takma kafana rica ederim. Yorumla
M-B-B Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Yapma. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sorun şurda ki Sevgili olmadan önce aşığım çok seviyorum Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Yapma ozaman kanka 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sureyle alakali olabilirmi 2 gunde diyenle 6 ayda diyen bir deildie heralde
çünkü sevgili yapmak için yapıyorsun aşık olduğun için değil
Sulu aşkı bende sevmem canım cicim bebişim dürüst olsun samimi olsun sevsin sadakatli davransın zaten bebeğim olur
Eşeğim derse hoşuna gider demi
Sevgili olmadan önce aşığım çok seviyorum ama sevgili olunca böyle oluyorum
Demek ki ciddi ilişki sevmiyorsun
Olabilir
ya ne desin
napıyon hacım falan mı desin
Aynen çok haklısın🙄
Sevgili olmadan önce aşığım çok seviyorum
Sevgili yapma a*k o zaman
Ama sorun şurda Sevgili olmadan önce aşığım çok seviyorum
O zaman kendin gibi birini bul. Sevgili olunca seni şikine bile takmasın ve kıskanmaya başla
Onu da denedim o da olmuyor mk
Soğumayacağın birini bul kanks
Olmuyor be knkm
Hadım et kendini ardından da psikoloğa git aw ne bize soruyon
koy kapinin önüne ya onlar ne bicim kelimeler
Sende yapma
Ama başlarda Sevgili olmadan önce aşığım çok seviyorum
Sende benim gibisin birşeyi elde edene kadar deger veriyorsun ondan sonra hemen soguyor nefret ediyorsun heralde.
Aynen ama. gidince özlüyorum yaa
bizlere manyak diyorlar ;)
Valla manyağım zaten çocuk yanımdayken bundan nasıl aýrilırım diyorum. Ayrılıncada özlüyorum
Piskopat :D
Knk normal bir insan böyle düşünmez de mi ya☹🥺
Sen ne yapıcan kimin ne düşündügünü senin içinden nasıl geliyorsa öyle yap boş ver
Evet biliyorumda doğruyu söyle lütfen düşünür mu düşünmez mi ona göre doktora gideyim kendime çeki düzen vereyim
Düşünür neden düşünmesin sevmiyor ola bilirsin bazı hareketleri hmen seni sogutur ayrılmak istersin sonra gidincede kendini yanlız hissedersin üzülürsün bunlar hayatta olan seyler ;)
Haklısın ya teşekkür ederim ama ben biraz abartılı🤣🤣
Olur olur zamanla bunlarda değişir takma kafana
rica ederim.
Yapma.
Sorun şurda ki Sevgili olmadan önce aşığım çok seviyorum
Bilader mi desin
Yapma ozaman kanka
Garip