Güncellemeler
+1 yıl
Koca iste kadin evde cocuk bakck böyle hayat iatiyorsanz hemene cocuk yapin ama hayatinizi farklilastirmak eglenceli hale getirmek her anlamda sizin elinizde
Sıkci hayag istiyorsanh yapin cocugu isten eve evden ise cocuk bakicisi
Sıkci hayag istiyorsanh yapin cocugu isten eve evden ise cocuk bakicisi
Güncellemeler
+1 yıl
Ztn böyle man kafali türkle evlenmek istemiyorum yabancu koca istiyorum türklern tek derdi kisir damgasi yememek
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Kadın nasıl anne olmak istiyorsa erkekte baba olmak istiyor ondan. Hem çocuk olunca neden ilgi azalsınki?
Şimdi şöyle 1. Kadin belki evde sexy gecelikle gezeck onu yapamaz 2. Cinsellige birbirlerne doyamazlar SÜREKLI cocuga bakcklar aglar eder anliyor musun
Yani hep cinsellik olarak düşünmüşsün. Benim için önemli değil bunlar sexy giyinmesin yani ne olacak. Onun yerine çocuğumuzla birlikte aktiviteler yaparız anılar biriktiririz.
Sen iyi misn hep cinselik dwgil daha ne diim ya kadn bakiyor ztn cocuga tatil falan da yapamaz o bu su üf ben mi anlatcam bunlari
Niye sürekli kadın bakıyorki benimde çocuğum bende bakıcam tüm işi onun üstünemi atayım yani. Tatile de gidersin çocukla ne olacak anlamadım yani sen hep bir zorluk görüyorsun ama çocuk hayatına engel olmaz bence. Kadın isterse yine çalışabilir. Hayatını eskisi gibi yaşar. Burada kocası destek çıkmalı ve her zorlukta yanında olmalı.
Üf he cocuga cok bakarsn calismiyor musn sabah git aksam gel hangi ara bakcn cocuga rüya aleminde mi yasiyorsn anca iki basini oksarsn yemegi evi toplamayiy da ben yaparim de tan olsun
Sexy giyinmesn mii jdkkd herkes kocasiyla bas basa vakit gecirmek ona güzel görnmek ister yazik
Yav he he. Beni yargılayana bak hele. Çokta umurumdasın sanki.
Kes bok
Yani çocuk her erkeğin hakkı ve her ailenin olmazsa olmazıdır
Yok knk bn istemiorm
Evlenme o zaman. Evlenmeden yaşa ne yaşayacaksan
Ben belki sadece koca iatiyorum?
kesinlikle öncelikle doymak lazım şeye ondan sonra çocuk daha tadı damağında iken olmaz
Ayn hepsi hemen cocuk diyor
başbaşa çocuk telaşı olmadan sınırıszca o zirvelere çıkmak varken çocuk diyorlar :D
Ayn sorma bunu diyenlerde cinselelik isteyn erkekler
işte şaşırılacak yer burası ya, sonra kadın ilgilenemeyince gözü dışarda oluyor, yapma çocuk doya doya kullan karını heryerini etini sütünü iliğini kurut gece gündüz rahat rahat yap, sonra çocuk olur zaten
Ayn disari bile cikamiyorsun basini kasiyack vaktin yok tatil de yapamazsin kadin sürekli evde oturck
halbuki tatile gir tadını çıkar deniz kum güneş se. KS varken
kimse çocuk yapmasın ozaman evlat sevmesin
Yav banane gidin sevin yapin cokta tin benm kocam olck yapmasn ya istemesin
onuda evleneceğin kişi ile konuş
Bi kac tane buldum hepsi cocuk istiyorum dedi
kaç yaşındasın
Napcn
Merak ettim bir şey yapmiyacagim
21
İyiymiş
bn ıstemıyorm
Çoğalma isteği