Aşk İlişkileri Neden bana hep evli erkekler yazıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Neredeyse İstisnasız hepsi evli oluyor 😏 yazan ya da ilgi duyan100 kişiden 93 ü evli... neden? 🥲 Güncellemeler+1 yıl ✨Bu durumdan hiç memnun değilim onu da belirtiyim ✨ Neden bana hep evli erkekler yazıyor? Cevapla Evlilik Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Hayatta ki şansın ya da sosyal ortamın buna yol açıyor :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bir sosyal ortam olabilir buna yol açabilecek 😅 Yorumla Gökay90 +1 yıl Bende onu düşünüyorum. Bu evli yazanlar sana nerden ulaşıyorsa sen oradan uzaklaş :D Yorumla
poyrazz3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Bnde ciddi anlamda evlenip yuva kurmak istiyorum ama ciddi dürüst kimse çıkmıyor ya evli ya yalancı çıkıyor ciddi anlamda evlenip mutlu olmak sevmek sevilmek istiyor insan 1 0 Yorumla
dreamweaver45 Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl 😂😂😂😂ne yani sen prenses Diana mısın 😂😂😂😂gülesim yoktu 0 2 Yorumla dreamweaver45 +1 yıl Allaha şükür evli değilim düşünöüyorımda mesela evli olsam bile neden yazayım bekarlara, akıl var mantık var Yorumla dreamweaver45 +1 yıl zihniyet meselesi tamamen Yorumla
alminaevaa Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Acaba o@ruspu olduğunuz için olabilirmi? 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle olsaydım bu durumdan rahatsız olmazdım diye düşünüyorum Yorumla
Alarasmin Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 67% +1 yıl Evlenilecek değil eglenilecek kızsın demekki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla
derinnnn1880 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sıkılmışlar yeni heyecan arıyolar aptallar 0 0 Yorumla
gencbilge2834 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Çekiyorsun demekki :) Eminim gülüşün güzeldir. 0 0 Yorumla
saffet446 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Ben yazayım istersen bacım değişiklik olsun 0 0 Yorumla
whatkindof Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evsiz mi yazsın istiyosun fakir fetişin mi var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Farklı heyecan arayışları 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bendeki sorun ne onu sordum 🥲 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sende sorun yok millet sapık :D Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Demekki evli erkekler mıtsız 1 0 Yorumla
PötişMötiş Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Çünkü sitenin tamamı evli aslinda 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu siteden değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hayatta ki şansın ya da sosyal ortamın buna yol açıyor :D
Nasıl bir sosyal ortam olabilir buna yol açabilecek 😅
Bende onu düşünüyorum. Bu evli yazanlar sana nerden ulaşıyorsa sen oradan uzaklaş :D
Bnde ciddi anlamda evlenip yuva kurmak istiyorum ama ciddi dürüst kimse çıkmıyor ya evli ya yalancı çıkıyor ciddi anlamda evlenip mutlu olmak sevmek sevilmek istiyor insan
😂😂😂😂ne yani sen prenses Diana mısın 😂😂😂😂gülesim yoktu
Allaha şükür evli değilim düşünöüyorımda mesela evli olsam bile neden yazayım bekarlara, akıl var mantık var
zihniyet meselesi tamamen
Acaba o@ruspu olduğunuz için olabilirmi?
Öyle olsaydım bu durumdan rahatsız olmazdım diye düşünüyorum
Evlenilecek değil eglenilecek kızsın demekki
Ne alaka
Ben evli değilim bak :D :D :D
Sıkılmışlar yeni heyecan arıyolar aptallar
Gözü dışarıda ne olacak
Çekiyorsun demekki :) Eminim gülüşün güzeldir.
Ben yazayım istersen bacım değişiklik olsun
demekkı cazıp gelıyorlardır
Seviyolar bu hayatı ondandır.
Evsiz mi yazsın istiyosun fakir fetişin mi var
Farklı heyecan arayışları
Bendeki sorun ne onu sordum 🥲
sende sorun yok millet sapık :D
Demekki evli erkekler mıtsız
Çünkü sitenin tamamı evli aslinda
Bu siteden değil
Hayat işte
evliler doyyumsuz olur