Yahu arkadaş git bir oku - iş bul çalış ekonomik özgürlüğünü kazan , kendi paran olsun sonra git hayalini mi yaşarsın ne yaparsan yap. Ulan arkadaş hayale bak ya.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yarın yaşayacağını nereden biliyorsun ömür boyu 5 bin TL kazananmak için neden çırpınıp hayallerimi erteleyeyim
eee hayalini gerçekleştirdiğinde seni 2 gün sonra sokağa atmayacağını nerden biliyorsun. Gerçi banane mq ne pok yersenye ya. KS şu na birini bulun da hayalini yaşasın mq.
Niye ben köpek miyim sokağa atılayım kimse öyle bir şey yapamaz anlaşamazsan da hak var hukuk var medeni şekilde bitirirsin ayrıca ekonomik olarak birine ihtiyacım yok kendi ayağımın üstünde şu an da durabiliyorum
Evet ailem nikahı bilmeyecek ama ben eş dost tanıdıktan onun çevresinden araştırırim gidip sabıkalı biriyle evlenmem mesela ya da çevrenin kötü dediği biriyle benim amacım sevgili yapmak değil iki günde bitsin istemiyorum önceden sevgilim de olmadı gerçekten biriyle her şeyimi her anımı yaşamak istiyorum acaba bu beni kullanıyor mu demeden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Tanımadığın biriyle neden evleniyorsun sevdiğin biriyle evlen
Sevdiğim biri yok
Yapma bence
Başımızda sanki yeterince manyak yok, git belanı başka biyerde ara! Yardımcı olalım diyoruz bizede dogru dürüst birisi cıkmaz ki arkadas
Evlenerek olabilirsin yardımcı
Yahu arkadaş git bir oku - iş bul çalış ekonomik özgürlüğünü kazan , kendi paran olsun sonra git hayalini mi yaşarsın ne yaparsan yap. Ulan arkadaş hayale bak ya.
Yarın yaşayacağını nereden biliyorsun ömür boyu 5 bin TL kazananmak için neden çırpınıp hayallerimi erteleyeyim
eee hayalini gerçekleştirdiğinde seni 2 gün sonra sokağa atmayacağını nerden biliyorsun. Gerçi banane mq ne pok yersenye ya. KS şu na birini bulun da hayalini yaşasın mq.
Niye ben köpek miyim sokağa atılayım kimse öyle bir şey yapamaz anlaşamazsan da hak var hukuk var medeni şekilde bitirirsin ayrıca ekonomik olarak birine ihtiyacım yok kendi ayağımın üstünde şu an da durabiliyorum
banane kızım. ne pok yersen ye. istersen öl banane.
Tanimadigin biri ne alaka korkmuyor musun
Yo
Buyuk cesaret sendeki ben bu yasta bile yapamam
Saçma değil her erkek bunu kabul eder.
Ben bulamadım edeni
Bende 19 um seninle aynı şeyi istiyorum. Gizliden çıksam fikir alıverişi yapsak olur mu
Olur
Tamam çıkıyorum gizliden ekle
Bu nasıl saçma bir hayal
Sen heycan duydugun herşeye atlarmıdın böylee
Bence bulursun ama cok saçma
Kimse böyle birşeyi kabul etmez.
Ohannesburg
Ne
Neden böyle bir şey yapmaya gerek duyuyorsun peki
Heyecan olsun
Bulmasına bulursun da pişman olma ihtimalin yüksek
Bulalım sana bi cocuk 😄
İstiyorsan biri yazarsın 😉
Buradan bulursun
Hayale bak be😂
Gel evlenelim😅😂
Geldim
Tkp at bana
E atmadın
Öyle bişey yapta ebenin ki ni gör
Neden
Bu devirde babana bile güvenme diye boşa dememisler hiç haber izlemiyonmu ne insanlar var öyle bı hata yapma bence
Araştırılır illa evlenmeden bende gözümü bağlayıp evlenmekten bahsetmiyorum zaten sadece uzun seneler tanışmadan evlenmek istiyorum
Ama burda ailemin haberi olmadan tanımadığım biriyle diyorsun
Evet ailem nikahı bilmeyecek ama ben eş dost tanıdıktan onun çevresinden araştırırim gidip sabıkalı biriyle evlenmem mesela ya da çevrenin kötü dediği biriyle benim amacım sevgili yapmak değil iki günde bitsin istemiyorum önceden sevgilim de olmadı gerçekten biriyle her şeyimi her anımı yaşamak istiyorum acaba bu beni kullanıyor mu demeden
Tapikide araştırma yapacaksın merak etme 2 şey şaşmaz bu hayata 1 ölüm günün 2 nikah günün şaşmaz
İnşallah Allah karşına iyi bı insan çıkarır
Amin
Amin
Tanımadan neye göre evleneceksin ki
Bilmem ki
Evlensen bile fazla sürmez. Ayrılırsınız.
20 yıllık evlilik de bitiyor bana göre şans bu tarz konular
Gel evlenek
Eklesene beni