Selam site ahalisi! Zalim korona en çok da aşıkları vurdu. Çeyrek, yarım, tam kapanma derken, çiftler de eskisi kadar sık buluşamaz, görüşemez oldu. Bu da ister istemez ilişkilerdeki tartışmaların dozunu arttırdı. Hatta bu yüzden ilişkisi bitenleri de tanıyorum. Geçen sene bu zamanlar ben de benzer bir olay yaşamıştım. Peki ya siz ne alemdesiniz? Korona, aşkınızı da vurdu mu?Bazen usulca bitmesi gerekir... Zalim korona 🥺🥺
Korona en cok bizim evi vurdu herhalde. En ufak bi kıvılcım tartismaya gidiyo, batiyo laflar, psikolojim bozuldu. Bosanma fikri bile aklima geliyor artik. Saalakmisin kizim dusunme oyle seyler diyorum. Ölüp bitiyordum ben ona ustelik, nasil boyle seyler dusunebildim ki.. Zalimsin korona..
Valla sozde yeni evliyiz.. korona dan sonra tartismalar cogalinca yastigini carsafini kucagina verip salona yolluyom adami.. neyse cok da saaapmamak lazim..🙄 kotu ornek olmiyim sitedekilere. Sustum😅
Tam konuda her ne kadar şu an sadece uykuyu değil Dünyayı tehdit etse bunda ölüm olsa bile çok zor zamanlardan geçiyor olsak bile Eğer bunu bahane edip de ayrılan bir insan benim gözümde geç ben hiçbir şekilde sevmemiş demektir hiç kimse kusura bakmasın bu önyargı değil ama böyledir yani aşk nedir zaten zor zamanlarda Beraber mücadele etmek demek diyeyim zor görüp de kaçan insan benim gözümde insan değildir bitti net
Uniler uzaktann olunca sehrime döndüm Mart gibi yazdı tanıştık boş zaman çok vardı çok fazla konuşmaya fırsatımız oldu konuştuk ettik sabahlara kadar beraber oyn oynadık 2 3 ay belki görüştük her sey güzeldi falan Şimdi canının sıkıldığını herşeyin üst üste geldiğini kisitlamalarin etkisiyle bunaldigini vs bana ayıracak zamanınin olmadığını soyleyerekte ayrıldı işte.
Her şey çok açık. Korona yüzünden evde sıkılmış. Canı heyecan istemiş belli ki.. Şimdi de seninle konuşmaktan sıkılınca bahanelerin de en kötüsünü seçip gitmeyi tercih etmiş. Ne sana ne de kendisine saygısı olmayan biri.. Üzüldüm senin adına..
O ayrılık gibi gözüken şey kendimi tanımayı, iradeli olmayı, kendimle mutlu olmayı, kendimi ezdirmemeyi öğretti. Şu an eski ilişkimdeki halimden eser yok. Hayatım çok daha güzel bir yöne doğru gitti ayrılıktan sonra