Microsoft'un kurucularından Bill Gates milyarderler listesinde yıllarca ilk sırada yer aldı ve Bill Gates 27 yıl eşini aldattı! Çok parası olan insanlar için aldatmak bir seçenek haline mi geliyor? Yüksek gelirli adamımızı paylaşmaya hazır mı olmalıyız?
Çok paraya sahip olmak size ihanet hakkı verir mi?
Bir laf vardır Ben sana her zaman için İnanıyorum Ama tabi üzülerek inanıyorum ara derler Evet insanı yoldan çıkartır Çok doğru İnsanoğlu az bir şey eline zaten para geçtiği zaman hemen farklı şeyler de harcama yapmaya başlar ondan ziyade eşini dostunu çok rahat satar ki şu an günümüzün devrine baktığın zaman Artık insanlar parayı öyle bir tapar olmuş ki elini az bir şey para geçti zaman dediğim gibi eşini dostunu Hatta çocuğunu bile satan insanlar var biz hangi ara bu hale geldik zaten bilmiyorum ama çok kötü bir zamanın içindeyiz çok para sahibi olmak ne ihanet hakkı verir ne de başka bir şey verir
Aldatma fikrinde olan parası olsa da olmasa da aldatır. Paranın olması mevcut koşulları kolay hale getirir evet ama fakir biri de bu düşüncede biri olsa yine bir yolunu bulur aldatır. Haklılık davasına hiç girmiyorum. Bunu bir hak olarak görmek çok çirkince.
Bu meseleyi Bill Burr müthiş bir samimiyetle irdelemişti. Neden böyle yapıyorlar diye. Şu videoyu 55:40 bölümünden itibaren izlerseniz konu hakkında bir fikir edinirsiniz. Çok da komik zaten bu herif.
Adam kısaca ''Hayatı boyunca imkansız olan her şeyi başaran biri, niye hizmetçisine çakıp da bundan bir zarar görmeyeceğini düşünsün ki?'' cümlesinde özetlemiş olayı
Bi de bu tür olaylarda hemen adamlara sallayanların sümsük olduğunu falan söyleyişine hala gülüyorum. ''Aaabsolutely reprehensive behaivour!!'''
Do it 24/7, do it, f*ck it, do it... bir tür olarak böyle hayatta kaldık , piyangoyu kazanır kazanmaz do it do it f*ck it do it... Bence bu kısmı ve sonrası fazlasıyla özetliyor daha çok 😄
Asıl vurucu kısım erkeklerin toplum tarafından hedef tahtasına koyulurken gerçek anlamda linç edilmesini eleştirişi.
''Makale gördüm, kadının teki Neden Bütün Zengin ve Güçlü Erkekler Domuzluk Yapıyor diye bir metin yazmış. Ben size hamileliğin üçüncü ayında ne olur diye anlatıyor muyum? Ben ne anlarım hamilelikten, ama bu kadın da insanını bir zik sahibi olması hakkında hiçbir şey bilmiyor''
Bu arada Cem Yılmaz'ın o fundementals şovunda buradan mutlak bir aparma vardır.
Dünyada genel olarak erkeklere tanınan bir rahatlık var , kadına ise hep bir baskı hep bir tabu dayatma var.. Bu yüzden erkekler daha rahat. Yoksa biyolojik olarak bakarsan kadın çok daha önde. Bir de erkekleri bu konuda iradesiz yapan şey kadının fiziksel olarak çok güzel yaratılması.. yani görse uyarılmaya yenik düşüyorlar. Bu konuda hak verebilirim
Kültürel bir nedene nerde baglamışım? Ve nerde tartıştık? Sadece fikirlerimizi yazıyoruz ortada bir tartışma yok. Öyle olsa eig seçmezdim. Anlayamadınız bence. Neyse.
Adam dünyanın en zengin insanlarindan biri etrafındaki her dışı hatta erkek bile ona meyil etmiş ve kendini sunmuştur çünkü bir hediye bile alsa o kişiye çok fazla maddi kazanç sağlayacak bir şey olur muhtemelen çünku ebesinin orekesine kadar parası var ve hiç bir erkek veya kadın etrafında bu kadar kendini sunmaya hazır insan varken evdekine sadık kalmaz seçeneklerin çokluğu ve güzel genç vs olmalari aklı karıştırır bir hak olmasa bile bu yaşanması kaçınılmaz bir durum bu hanfendide eminim ki her ilişkisinden haberdardı ses etmiyordu yaşadığı lüKS ten olmamak için haberi ona uçuracak çok inşa var
Ne para ne pul ne de herhangi başka bir şey kimseye aldatma hakkını vermez.. Çok klişe olacak biliyorum ama paranın satın alamayacağı şeyler vardır. Haysiyet, onur, edep vesaire gibi.. Bu gibi insanlar dünyanın en varlıklı kişileri olabilirler ama ihanet eden bir insan dünyanın sahibi olsa bile çul kadar ederi yoktur.. Keyifli geceler..
İnsanlar da şöyle bir nokta artık zengin olunca değil herşeyi elde edince artık ne yapcani bilmiyor surekli yeni bir şey olsun istiyor önce şirket kurmam gerekiyor kuruyor şirket büyümesi gerekiyor büyüyor çok para kazanmasi gerekiyor kazanıyor ve adımlari ilerlerken yanında olanlarla zamanla uzaklaşıp egoist yapıya dönüşüyor ve eskiden yanında olanlari hor görme küçümsüyor ve bunlarin biri de bizim turkiye de zenginlerin çoğunlukla olan şey aldatma aldatmanin hiç bir hos tarafı yok ki en büyük yanlışlardan biri malsef kimsenin buna da hakkı yok
Bu bir soru değildir. Net cevabı tabii ki de "hayır". Parası olana böyle bir hakk mı veriliyor? İhanet paraya bakmaz , kişinin karektersizliği meselesidir. Şimdi ki zamanda en çok maddi açıdan zayıf olan insanlar daha fazla ihanet ediyor. Esra Erol izleyin anlarsınız.
Tabi ki hayır. Ama şu da bir gerçek ki paranın bozamayacağı erkek de, paraya tav olmayacak kadın da çok az. Öte yandan ailesine güzel bir yaşam standardı sunulan Türk kadınlarının genelinde kocalarının zamanlarını nasıl geçirdikleriyle daha az ilgilendiklerini de gözlemliyorum.
İhanet hakkı vermez ama şeytanla parada insanı yoldan kolay çıkarabilir Çok zengin olunca herkesin etrafındaki insanlar degişiyor Kadınlar seninle birlikte olmak için herşeyi yapıyor Seni elde etmek istiyor Paraya ulaşmak için senin cinsel zaaflarını kullanabiliyor Aynı şey kadınlar içinde gecerli Zengin olan kadında daha cabuk aldatabiliyor Durum böyle olunca aldatmak secenek halini alabiliyor
aldatmalarda esas sorunun, koymuş olduğumuz toplumsal kuralların hatalı olmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. İnsanlara sınır koymak merak özelliğine sınır koymak yeni hazların keşfi sanırım doğasına aykırı geliyor.
Yok artık! 27 yıldır aldatmak nedir ya? Kimseye ihanet etmek hakkı vermez tabi de. 27 yıldır nasıl farkına varamamış? Kimse aldatılmayı haketmez. Şimdi bu kadın kim ile aldattı ise yüzüne bile bakmaz. Kıyamet cidden yakın.
Vermez tabi ki. Boşanıp başkasıyla evlenmek de bir seçim. Lakin bu denli zengin bir erkeğin kaçamaklarını eşi bilse de göz yumuyor olabilir. Angelina Jolie bile aldatılıyor diyerekten erkeklerin aldatması meşrulaştırmaya çalışılıyor sanki.
Bu adam bu tiple bu kadını hemde 27 yıl aldatmışsa ve bunu kadın bile bile kabul edip, bu adamla yaşamaya devam etmişse, bu kadın adamdan daha kalitesizdir...
ihanet değil de, kendine güveni artar yani parasına güvenir.. param bol biri gider başkası gelir.. parasıyla degil mi düşüncesi.. ihanet eden kişi ya kendine güveni tamdır kaybedecek olan seyi ya umursamaz ya da elindekine olan şeye güvenir yani paraya, kendi fiziğine, tecrübesine gibi..
Aldatmanin parayla bir ilgisi yok.. herkes kanında ne varsa onu yapar.. ilginç olan aldatildigi halde parası var diye ayrılmayan taraf.. demek onlarında kanı bozuk 😄
65 adet yılın hangi 27sinde ve ne sıklıkta aldattığı bence önemli bir detay... Bu bilgiye bağlı olarak gelir - aldatma ilişkisi konusunda belki bir çıkarım yapabiliriz @pilly_bhebek :)
hayır tabiki.. eskilerin güzel bir sözü var aklıma o geldi nedense.. erkeğin karakteri paranın artmasında, kadının karakteri ise azaldığında belli olur diye..
Parayla ilgili değil. Hiç yakıştıramadım. BİDE mutlu bi evliliğin formülünü anlatıyordu.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Tabiki hayir Tarkani dusunun o kadar unlu varken hayraniyla evlendi karakter meselesi aldatmak parayi güç olarak görmek vs. Hepsi ayni yere varıyor paranın bozmadiğı insanlar da var Tarkan gibi 💛