Erkek arkadaşım kız arkadaşlarıyla görüşmeyi istiyor?

Merhaba yaklaşık bir senelik bir ilişkim var. Oldukça kıskanç biriyim bunu biz çıkmadan önce de belirtmiştim bu yolda yürüyebileceksen beni kabul ediyorsan bu şekilde ollalım demiştim, gerçekten onu çok seviyorum ve çok bağlıyım ancak aşamadığımız bir sorun var, yaklaşık 2 senedir bir arkadaş grubu var 4 kız 1 erkek bulunan bir grup. Arkadaşları benimle çıkmaması konusunda dikkatli olması konusunda uyarıyordu halbuki beni zerre tanımıyorlar yani ortak tanıdığımız yok. Sevgilimin kız arkadaşı olmasını kıskanıyorlarmış. Sevgilim benim için çok şey yaptı biliyorum ancak gerçekten dayanamıyorum bana sürekli ben kafesteyim diyor beni hapsediyorsun boğuyorsun diyor, Ancak kız arkadaşları cidden iyi insanlar değil, tam tiki kızlar ve başkalarıyla dalga geçen tipler. Modern gözükmeyen çalışan ama tam medeniyetsiz olan insanlar. Onlarla konuşmasını istemedim rahatsız oluyorum dedim ama sevgilim çok üzüldü sürekli bana ima yapıyor beni onlardan uzaklaştırdın benden nefret ediyorlar vs. Ancak bilmiyor ki ben onu düzgün olmayan bir ortamdan kurtarmaya çalıştım. o kızlar ortamcı kızlar , cidden haz etmiyorum bazen tek buluşmak isteyen oluyor kıskandığımı bile bile. Sevgilim neden onları bu kadar seviyor ve özlüyor anlamıyorum. Bugün dedim madem kafeste hissediyorsun kapı açık zaten ben seni zorlamıyorum istediğini yapmakta zaten özgürdün dedim ancak yapacağım her hareket beni üzer dedim. O da bana sen de benim üzüldüğümü Bile bile onlarla görüşme dedin napayım dedi. Ve bunu dediğime çok mutlu oldu sizce ben yapmalıyım cidden kafayı yiyorum hem anksiyete hem de obsesif durumum var ben işim daha da zorlaşıyor o insanlara güvenmiyorum.
Erkek arkadaşım kız arkadaşlarıyla görüşmeyi istiyor?