+1 yılOldukça bencil duygulara mahkûm bir karakterin var. En başından normal olarak konuştuğum insanların auralarını hissedebildiğim için bir tarafın daha gölgede geliyordu.
Kısıtlama ne konularda? Misal elalem ne der, camdan dışarı bakma gibiysen yok valla geçinilmezsin ama normal olarak kıskanmak ne bileyim ilişkiler arasında olan normal kısıtlamalarsa bir şey diyemem.
Bunun dışında ağladığında yumuşaman kısmı, ağlatma raddesine getirmemeni tavsiye ederim. Ağlamak insanı yoran bir şey. Sana karşı ya sevgisini köreltir zamanla. Böyle devam edersen yani. Ya da uğraşmaz ayrılır. Ya da o kadar ciddi tutumun yoktur sandığın gibi.13 Yorumla
Soran+1 yılİyi bir arkadaş, dost, yoldaş, sırdaş olurum ama iyi bir sevgili, eş olmam. Bunun ben de farkındayım ve ona göre davranıyorum zaten. İlk cümlen biraz ağır oldu :/
- +1 yıl
Kırmak istemem. Kısıtlama değil ama dost konusunda ben de öyleyim. Dost olunca sanki hayat daha güzel
Özür dilerim kırdığım için🙏 - +1 yıl
Farketmeden eğlendirdik de bizim haberimiz mi yok😊
En İyi Cevaplar
+1 yılYaa dışarıdan hiçte öyle durmuyorsun, şaşırdım. 😯
Tam tersi sevgilisinin dediğini yapan, yumuşak kalpli, kırmaktan korkan ve duygusal gözüküyorsun.
Soruna gelirsem; bu seni kötü biri yapmaz, ama son ilişkimde ki sevgilimde, senin gibi baskındı bu da biraz yoruyordu.
Yani, sevdiğin kadını yorarsın, üzersin. Değiştirebiliyorsan bu özelliğini, değiştirmen daha güzel olur.😊16 Yorumla
Soran+1 yılSen bu görüşü yazarken tam o sırada ben de soru güncellemesini yazıyordum :D
- +1 yıl
Ahahah tahmin etmiştim, böyle biri olmadığını. 😄
Soran+1 yılBaskın karakterim var ama duygusal şiddet noktasına gelmiyor tabii sevdiğim insan üzülmesine kıyamam ama beni de üzmesin yani :D
- +1 yıl
Sen o baskın karakterini de biraz şey et, törpüle bence.😄
Soran+1 yılAslında o devamlı aktif değil, duruma göre beliriyor mesela rahatsız olduğum bir şey yapılırsa devreye giriyor işte :D
- +1 yıl
Hee o zaman sorun yok.😄
Evet sen çok kötüsün
21 Yorumla
Soran+1 yıl:/ :/
+1 yılGördüğüm en iyi insan adayısın beee ne kötüsü
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
düşman başına dediğimiz biri yapar :))
00 YorumlaKötü biri yapmaz ama ilişkindeki kızlara zor bir ilişki yaşatır. Ama hayata müdahale kısıtlama falan biraz fazla sanki. Yani fazla sahiplenme, baskın olma, hayır dediğinin yapılmasını istememe falan onlar olası ama hayata müdahil olmak biraz aşırıya kaçıyor gibi🙄
14 Yorumla
Soran+1 yıltrol soru zaten :D
- +1 yıl
Evet tahmin etmiştim ama ciddili yazayım dedim😅
Cevap yazmadan önce diğer yorumlarını okuyunca anladım. Yine de bence baskın bir karakterin var. Tabii ki herhangi bir şiddet uygulama potansiyelin olmadığına eminim ama şimdiye kadar yanlış gözlem yapmadıysam sevince sahiplenen birisin.
Soran+1 yılevet beni bayağı doğru tanıyon he :D
Zevk alıyor olman değişik. Yani ileri zamanda çocuğun olsa senden nefret etmesine sebebiyet olur.
Baskın olman normal bir şey ama bu yönünü kötüye kullanmak istemen tehdite çevirmen normal değil.
Tekrar uyarabilirsin birini ya da sana sormasını isteyebilirsin ama tehdit ve şiddet hiç normal değil.
Neden tekrar dedim? Çünkü insanlar her şeyi artık çabuk unutuyor. Unutmayacak diye celallenme lütfen 😂
O yüzden anlayışlı ve sözel bile olsa o zevkinden uzak durmaya hatta kurtulmanı öneririm.
Gelecekteki çocuğunu kendine düşman etmek istemezsen 😉00 Yorumla
+1 yılBütün bu anlatılanlar tipik bir Türk erkeği modeli gibi 😇 ama bence olması gerekende bu galiba. Ayrıca küçük ama kıymetli tavsiye kendini anlatma mösyö 😎 nedenini sonra söylerim.
17 Yorumla
Soran+1 yılnedenini merak ettim ama ilk defa trol soru sordum, dayanamadım güncellemede yazdım aslında fiziksel şiddet uyguluyorum diyecektim de fazla linçlenirdim :D
- +1 yıl
O zaman ilk başta merakını giderip daha sonra neden şaşırdığımı anlatayım 😊 Nedeni şu, güzel bir söz var sevdiğim ve hayatımda sık sık tatbik ettiğim, "Bir insan kendini anlatıyorsa muhakkak yalan söylüyordur inanma aişe"
Şaşırdığım konuya gelecek olursak, gerçekten böyle biri olma ihtimaline karşıydı 😂 olsun öğrendim sonunda trol soru olduğunu.
Soran+1 yılAma ben gerçekten bir insanla tanışsam kötü özelliklerimi ballandıra ballandıra söylerim. Çünkü sonradan sıkıntı çıksın istemem yani ne aldığını bilsin. Genelde tam tersi insanların çoğu hep iyi özelliklerini ön plana çıkartır ama evlilikten sonra hayal kırıklığı yaşar ve ''Kocam değişti'' derler. O yüzden en başında iyisiyle kötüsüyle anlatmak en doğrusu bence :) Teşekkür ederim ayrıca merakımı giderdiğin için :)
- +1 yıl
Rica ederim canım ne demek önemli olan merakının giderilmiş olması 😊 Özel ilişkilerde anlatılmalı konuşulmalı zaten ama genel anlamda düşünüldüğünde ben yine bildiğimi okumayı tercih ediyorum çünkü şimdiye kadar yanıldığım olmadı Allaha şükürler olsun 😇
Soran+1 yılTabii ulu orta yerde tüm meziyetlerin dillendirilmesi zaten kişinin kendini beğenmişliğiyle nitelendirilebilir :)
- +1 yıl
Kesinlikle öyle, son soruma gel lütfen senin görüşünü merak ediyorum.
Soran+1 yılİvedilikle :)
+1 yılBu seni kötü yapmasa da ilişkinin geleceği ve sağlığı açısından çok olumlu olmaz. Birçok kadın da bunu kaldırmaz.
23 Yorumla
Soran+1 yılZaten en başından diyorum ben anlaşılması güç biriyim, ilk başta kötü özelliklerimi ballandıra ballandıra anlatıyorum ki ne aldığını bilsin. Ha alırsa çok dürüst ve sadık birini almış olacak ama bu dikenine de katlanacak :D
- +1 yıl
Yok yok bu insanı çok yorar.😄🤷
Soran+1 yılBiliyor musun beni de yoruyor. :/ Keşke hiç sahip olmasam böyle bir huya :D
Yapılan davranışı cezalandırararak ve bunu haz duyarak yapıyorsan evet kötü birisin.
Karşına alıp sakince olmasını istediğinin bu olmadığını anlatmak yerine duygusal şiddet uygulamak bana fazla acımasız geliyor.
Ama çoğu kişi de anlamsızca bundan hoşlanıyor insanlar tuhaf.03 Yorumla
Soran+1 yılHer insanın zayıf bir noktası vardır. Benim bazı kırmızı çizgilerim var, aşılması durumunda ancak duygusal şiddete başvurabilirim. Eğer beni üzecek bir şeyi bile bile yapıyorsa kusuruma bakmasın ama ben bu dünyaya bir defa geliyorum, beni kasıtlı olarak üzeni ben fazlasıyla üzerim.
- +1 yıl
Hepimiz insanız istediğin kadar kırmızı çizgin olsun bir öfke anında bu sınır aşılabilir bunu seni incitmek için değil o an yaşadığı yoğun adrenalinle yapmış da olabilir. Karşılık olarak daha fazlasını verip canını yakmaya çalışmak benim mantık süzgecimden geçmiyor. Yaptığı bir hata da fazlasıyla cezalandırılacağının bilinciyle kendine eziyet ettirebilecek biri varsa bol şans.
Soran+1 yılMuhtemelen psikopat bir portre çizdim bu soruyla ama benim demek istediğim bu değil. Benim çizgilerim öfkeyle geçilmez, kasıtlı olarak geçilir ve bunu yapan birisi bana değer vermiyor demektir. Böyle bir insanın hayatımdan gitmesi için de fırsat yaratırım ve üzülerek defolmasını beklerim. Teşekkürler.
+1 yılKi bu yapılan en büyük şiddet çünkü Bir kadını çaresiz bırakır. Benim de erkek arkadaşım o şekildeydi bana hep psikolojik şiddet uyguladı en sonunda ne oldu biliyor musun psikolojim bozuldu insanlara olan güvenim bitti kendimi kukla gibi hissettim tek amacım onu sinir etmemek oluyordu yeterki psikolojik şiddet uygulamasın bir kadinin fiziksel şiddet mi duygusal şiddet mi daha kötü dersen açık ara psikolojik şiddet der çünkü bir nedeni olmaz ve nedenini bilmez
10 Yorumla
+1 yılKötü erkekten çok daha ötesi yapar, hayatınıza alacağınız kişiyi önceden ona göre seçin kimse kafese kilitli kalmak istemez.
Birisi beni kendisiyle tehdit etse bak işine seninle mi uğraşacağım derdim hak ettiği bu olurdu, seven insan karşısında ki kişiyi kendisiyle tehdit etmemeli bu tamamen hayal kırıklığı olurdu.00 YorumlaYapar ama boşver zaten kötü erkekler daha çok seviliyor
11 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle :D
Evet bu başlıktaki kötü, kendine güvenmeyen, hayatındaki kadına saygısı olmayan ve genelde kendine köle arayan bir erkektir. Tahtaya vurayım. 😃
44 Yorumla
Soran+1 yılİtiraf ediyorum, şu tahtaya vurayım kısmını anlamadım hâlâ :D
Soran+1 yılHa anladım tamam, ama soru troldü yani güncellemede yazdım ilk kez soruyorum :D
+1 yılBöyle yapman doğru değil seviyorsan eğer gerçekten bunları yapmazdın diye düşünüyorum ayrıca onunda senden başka bur hayatı olduğunu anlaman bazı şeyleri altan alman gerekir bu kadar sahiplenmekte kadınların hoşuna gitmez
10 Yorumla
+1 yılBöyle bir ilişki yaşamıştım. Sonrasında güven problemi, paranoya ve anksiyete yaşadım. Şu an antidepresan kullanıyorum. Hayatımın en büyük pişmanlığıydı. Böyle bir ilişkiniz varsa direkt bitirin, uzatmak yalnızca size zarar verir. Şakası bile kötü.
00 Yorumla
+1 yılNe dozda yaptiğina bağlı. İnsanları manüple etmek hos değil bence
10 Yorumla
+1 yılMaalesef ki yapar, huyunu değiştir desem böyle bir şey imkansız can çıkmadan huyda çıkmaz
10 Yorumlakarşılığında osmanlı tokadı yemiyorsan sorun yok :D
10 YorumlaEğlence amaçlı şiddet yanlısı sorular soruyorsun cidden mizah eğlence şelalesiş çoook komikmiş öl öl güldükk.
03 Yorumla
Soran+1 yılne diyon abla
Soran+1 yılpeki
+1 yılEvet kimse kısıtlanmak istemez hele bir kova burcuysa asla kısıtlayamazsın çünkü özgürlüğü ailesinden bile önemlidir. Kimseyi tanımaz.
019 Yorumla
Soran+1 yılO zaman bana yanaşmak için türlü taklalar atmaması gerekir. Ben kimseye gitmem, gelir ve ben neysem olduğum gibi davranırım. Kabul ederse riski göze almış demektir ama kabul ettikten sonra da ''Beni kısıtlayamazsın'' demeyecek işte.
- +1 yıl
Senin kısıtlayıcı bir adam olduğunu biliyor muydu taa ilişkinin en başında kendinden bahsettin mi kısıtlarım falan vs. ? Peki neden kısıtlamak istiyorsun onu da öğrenmek isterim? Seni buna ne iter?
Soran+1 yılOrasının seni ilgilendirdiğini sanmıyorum
- +1 yıl
yardımcı olmaya çalışıyorum soru sorduğuna göre çözüm arıyorsun değil mi
Soran+1 yılSadece hayatımda kimseyi istemiyorum :)
- +1 yıl
o zaman neden kız arkadaşın var
Soran+1 yılŞu an yok olduğu zamanlarda böyleydi ve zaten kendi karakterimi bildiğim için de açıkçası bunun değişmeyeceğine inanıyorum :/
- +1 yıl
değişim içerden gelir değişcem diyerek değişebilirsin dünya sadece senin etrafında dönmüyor, empati yapman gerek seni kısıtlayan biri olsa hoşlanır mıydın onu yapma şunu etme diyerek?
Soran+1 yılDışarıda topallayan bir kedi gördüğümde kendi bacağım topallıyormuş gibi üzülürüm. Empatime güveniyorum ama ben haklı sebeplerle kısıtlanmaktan rahatsız olmam. benim yaptığım bir hareketten rahatsuızlık duyuyor ve yapmamı istemiyorsa yapmam zaten.
- +1 yıl
Karşı taraf kısıtlamanı gerektirecek bir davranış içerisinde bulunmazsa kısıtlamazsın zaten, ne mesela örnek versen daha iyi anlayabilirim erkeklerle konuşması mı, akşam eve geç gelmesi vs. mi? Duygusal şiddette neden ayrılmaya götürüyorsun mesela dediğimi yapmazsan ayrılırım gibi mi konuşuyorsun?
Soran+1 yılHayır direkt ayrılırım. Terk ederim yani. Hatta ayrılmadan önce aldatabilirim bile daha fazla darbe vurmak için :)
- +1 yıl
Ciddi misin sen ya, bu hiç sağlıklı düşünce değil üzgünüm o zaman seninle kimse uzun sürdüremez ki. İlişkinin temelinde her iki taraf birbirine saygı duymalıdır. Saygı yoksa sevgi de yoktur. Her iki kişinin kendine ait alanları ve kırmızı çizgileri olmalıdır. İşgal edilirse ilişkinin dengesi de şaşar. Sen resmen köle arıyorsun kusura bakma. Eğer gerçekten güzel bir ilişki istiyorsan psikoloğa gitmelisin. Empati değil bu.
Soran+1 yılPsikolog çare bulamaz, doğuştan yapım böyle. Sadece ilişkiler konusunda değil birçok alanda baskınım maalesef. Zaten kurtulmaya çalıştım ancak değişmiyor. ''Bundan kurtulmalısın'' gibi sözler de tesir göstermiyor. Dolayısıyla psikolog da işe yaramaz.
Ama en azından bunun farkına vardığım için ve en başında hayatımdaki insanlara söylediğim için o kadar da kötü sayılmam bence :D- +1 yıl
Bulamaz diyerek beynine kırmızı sinyal veriyorsun beynin de bunu kodluyor yani nereden biliyorsun kaç tane psikolog denedin ben senin yerinde olsam kurtulana kadar bunun için savaşırdım ama yok sen beni böyle kabul etsin biri gelirse diyorsun. Emir ve yasaklarıma motamot uyacak biri olsun vs. Samanda iğne aramak gibi bu. Evet bunun farkında olman güzel bu da değişimin ana parçasıdır. Önce kendine inanman gerek. Yapabilirim dersen yapamayacağın hiçbir şey yok unutma. Çocukluğundan beri böyleysen büyük ihtimal yetiştirilme tarzıyla ilgili olabilir.
Soran+1 yılEvet ama neden rahatsız olacağım davranışları değiştirmeye çalışayım ki? Ben hayatımdaki insanın rahatsızlık duyacağım şeyler yapması durumunda neden bunu anlayışla karşılayayım? Neden içime atıp kendimi üzeyim ve ''Hayır rahatsız olmamalısın'' deyip rahatsızlığıma sahte bir sansür uygulamaya çalışayım? Aksine bunu yapmak daha olumsuz sonuçlar doğurur, içine ata ata artık bir noktada patlar ve fiziksel şiddete bile neden olabilir. Bu tüm insanlar için geçerli
- +1 yıl
Adı üstünde rahatsız olacağım davranış diye sen diyorsun normal insan rahatsız olmamalı, o yüzden bak yorumlara normal insan profili budur diye seni destekleyen var mı he varsa 1-2 tanedir ama normal değil bunu anlatmaya çalışıyoruz cevaplayanlar olarak. Fiziksel şiddete yönelik hiçbir şey gitmemeli o ayrı konu.
Soran+1 yılPardon da normal insan nasıl rahatsız olmamalı? Herkesin ilişkiye rahatsızlık duyacağı birtakım davranışlar vardır ben de boşuna okudum resmen bu kadar yazdığını
- +1 yıl
hayır dediğinde aksi hareket yaparsa rahatsız olurum diyorsun buna demiştim, ayrılırım terk ederim bunlar normal değil, herkesin vardır ama çoğunluk başka şekilde düşünüyor sen istisnasın
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılPsikiyatriye giderek tedavi olabilirsiniz aşılmayacak bir durum değil en azından durmunuzun farkındasınız..
09 Yorumla
Soran+1 yılPsikiyatrilik bir durum yok, teşekkür ederim.
- +1 yıl
Yanılmışım durumunuzun farkı değilsiniz.
Soran+1 yılBu durumun farkındayım ve değiştirilemez olduğundan psikiyatri çare bulamaz. Çünkü bu karakteristik bir davranış değil, kişiliğimden kaynaklı ve kişilik doğuştan gelir ve değişmez. Sadece kişiliğimin değil aynı zamanda değiştirilemeyeceğinin de farkındayım. :)
- +1 yıl
Yanlış anlamayın ama iler ki evliliğinizde sorun yaşamanız ve boşanmanız yüksek çünkü evlilik tek taraflı bir şey değil şu an sevgilisiniz ve normal görüyorsunuz ama bu konudan aile danişmanlarina psikiyatrilere gelen çok... doğuştan geliyor diye bunu normalleştirmeniz sizin tercihiniz hayat sizin siz böyle görüyorsanız benim diyeceğim bir şey yok, saģlıcakla kalın.
Soran+1 yılBen en başta anlatıyorum kötü özelliklerimi hatta ballandıra ballandıra. Dürüst birisiyim, evlendikten 40 yıl sonra bile evlendiğim kadın ''kocam değişti'' demez. Evet, kendimi değiştirmeye çok kez çalıştım ama elimde değil. Bu durumda bana gelecek kadının bu riski göze alması gerekir. Almasa da keyfi bilir ben kimsenin ayağına gitmiyorum ama en azından olusmuz bir özelliğimi söylüyorum en başından. ve evet, benden iyi bir arkadaş, iyi bir dost, iyi bir sırdaş ve yoldaş olur ama benden iyi bir eş olmaz.
- +1 yıl
Bu kadar pes etmeyin öfke kontrolü için gidin en azından geçmişte yaşadığınız şeyler yüzünden de bu hale gelmiş olabilirsiniz iradenizi ve sabrınızı geliştirebilirsiniz. Ben de sizin gibi pes etseydim sanırım iki sene önce kışın çoktan toprağın altında olurdum benim durumum hiç iç açı değildi ama kendimi kontrol etmek için elimden geleni yapıyorum yaşamayı becermek için. Sizde kendinize inanın ve umutsuz olmayın. Umarım her şey gönlünüzce olur.
- +1 yıl
Sen bizi düdükledin y a neyse.
Soran+1 yılÖzür diliyorum ama gerçekten bu yardımseverliğin ve ilgin için çok çok çok çok çok çok teşekkür ediyorum :)
- +1 yıl
Rica.
+1 yılDuygusal şiddete fiziksel şiddete hauor diyoruz ama bunu yazı olarak değil gerçek anlamda duygusal olarak diyoruz
10 Yorumla
+1 yılEn ağırı psikolojik şiddet zaten kötü biri yapar tabi ki
20 YorumlaBu fazla duygusal bir kadınla birlikte olduğun anlamına gelir sadece.
Sen bilseydin bu işlere gelmez bu kız, yapmaz ya da yapamazdın.00 Yorumla
+1 yılSevgilimin modelindensin bazen beni de çok zorluyor bu durum :/
02 Yorumla
Soran+1 yılBurada hesabının olmasına bir şey demiyor en azından :D
- +1 yıl
Şşt :D ortalığı karıştırma
Yapar malesef kendini değiştirmeye çalış bir yerden sonra kızında kafası atar ve terk eder çünkü
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten o tür durumlarda ben kapıyı gösteriyorum, çıkıp gitmesi benim işime gelir.
+1 yılen nefret ettiğim insan tipi iyi ki böyle birini de hayatımdan çıkarmışım
10 Yorumla
+1 yılKendini kontrol etmelisin aynisi sana yapilsa hosuna gitmez eminimki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTüm bunların farkında olarak yapıyor olman seni narsist yapar. Onu ne kadar üzdüğünü anladığında tekrar yapmaman için seni engelleyen bir kuvvet bulamıyorsan onu gerçekten sevmiyorsun.
00 YorumlaEvet kötüsün iğrenç birisin valla, sana köle lazım.
00 YorumlaElinde olmayarak yapıyorsun belki ama bir yerden sonra karşındaki insanı kendinden soğutabilir ve uzaklaştırabilirsin maalesef, ayrıca kötü bir insan yapar diyemem ama hakkında güzel bir izlenim de bırakmazsın.
00 Yorumla
+1 yılbu seni kötü bir erkek yapmasa da kötü bir sevgili yapar
10 YorumlaÖyleyse bende vok kötü bir kadınım 🙈
40 YorumlaSende biraz sadistlik var acı çektirmekten zevk duyuyorsun bu özelliğini değiştir derim çünkü bu her türlü şiddete giriyor ama bu seni kötü biri yapmaz baskınlığı biraz azalt derim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah sabır versin. Evleneceğin insan umarım bunu bilerek evlenir.
00 YorumlaBoğa burcu musun 🙂😁
Hayır kötü biri yapmaz böyle erkekleri çok severim zor olanı makbuldür... ipler tabiki erkekte olmalı
Bu benim düşüncem linçlemenize gerek yoktur !00 Yorumla
+1 yılErmenileri seviyor musunuz sorusunda sana ulaşmaya çalıştım xper yetmedi, güncellemeye lütfen bakar mısın? Bence soruu kaldırılmalı çünkü apaçık ırkçılık yapılıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBütün bunlar senin problemli bir kişiliğe sahip olduğunu gösterir ve evet yaptığın şey sorgulanası kendini sorguladığın için bu konuda iyi bir şey yapıyorsun kesinlikle. Kendin çözemiyorsan psikoloğa gitmelisin bence.
00 Yorumla
+1 yılDuygusal şiddet bir yere kadar çekilir. Eğer son aşamaya gelir de bikarsa ilişkin bitebilir. Kendini frenlemeye çalışsan daha iyi
00 YorumlaHiç hoş bişey değil bu kırıcı bir durum
10 YorumlaMadem farkınada varmış kabullenmişsin git tedavi ol kardeşim
00 Yorumla
+1 yılÖylesi kendi pisliğinde boğulur umarım
112 Yorumla
Soran+1 yıl:/ :/ kendi pisliğimde mi boğulayım :D
- +1 yıl
Sen değilsin kii
Soran+1 yılOlsaydım peki? :D
- +1 yıl
Olsaydın diye bsiey yok sen olmazsinnnnnn🙈
Soran+1 yılBu kadar olmasa da kötü özelliklerim var açıkçası :D
- +1 yıl
Neymiş 🤔
Soran+1 yılBunun duygusal şiddet uygulamayan versiyonu diyebiliriz ama hayata müdahale etmek de yok yani orada abarttım trol olması açısından. :D
- +1 yıl
😂😂 hepimizin içinde minnak bir şeytan var olur o kadar 🥳🥳
Soran+1 yılAma mesela bencil değilim en azından benim yapmasından rahatsız olduğum bir şeyi ben de yapmam. Ya da o yaptığım bir şeyden rahatsız olsa ve yapmamamı söylese yapmam. Tabii ortak yolu bulmak gerekiyor işte o küçük şeytanlarla anlaşarak :D
- +1 yıl
Bencil olma amann o insanı kanser ediyor resmen
Soran+1 yılkesinlikle zaten ilişkiyi direkt bitirir ve bencillik fazla itici
- +1 yıl
Aynennnn öyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılFiziksel şiddet ne demek yaa dövüyormusun yuh Ohaa yani çüşşşş ?
01 Yorumla
Soran+1 yılSakin soru trol 😂
+1 yılOkurken kızın adına üzüldüm
05 Yorumla
Soran+1 yılKeşke güncellemeyi de okusanız
- +1 yıl
Okudum. Yine de fikrim değişmedi.
Soran+1 yılSoru ciddi soru değildi yani troldü
- +1 yıl
Trol olması komik olduğu anlamına gelmiyor. Neyse
Soran+1 yılKomik olduğunu söylemedim zaten
+1 yılAradıgım erkek süpersin bence
02 Yorumla
Soran+1 yılNickinin hakkını veriyorsun cidden :)
- +1 yıl
Sen de nickim gibisin öyleyse aynı kafadaymışız
Bu seni tedavi olması gereken biri yapar
00 Yorumla
+1 yılTam da ciddi bir yorum yapacaktım neyse.😏
00 Yorumla
+1 yılÖzgür ruhlu birisine denk gelme o zaman 🤣
00 Yorumla
+1 yılPsikolojik tedavi görmelisin.
00 YorumlaŞiddetin her türlüsü kötüdür
00 Yorumla
+1 yılEvet kötü erkek yapabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılElbette kötü birisin bi de soruyor musun
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe9erden bilecez g
Soran+1 yılNeyi
Cevap sahibi+1 yılNerden bilecez gerçekten trol geçtiğini
Soran+1 yılİsteer inanın isteeer inanmayın bu detayda abarttığım kadar değil tabii ki de merhametli biriyim ben öyle şiddet falan bana ters zaten Bencelerimi okuyanlar duygusal şiddeti fiziksel şiddetten daha ağır bulduğumu bilirler. :)
+1 yılKötü yapar knka
10 YorumlaYapar kesinlikle
10 Yorumla
+1 yılYaşatmaz ama aranizin limonu geçmesini saglar
00 YorumlaTroll mü bu
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm son anda yırttım sanırım :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞeytanın yan çarı yapar
00 YorumlaYapar xd
00 Yorumla
+1 yılTrbiysiz sni
00 Yorumla