var zaten çocuğa ben bakıyorum o evli olduğu için annemin adı yazılı onun kimlikte
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Nasıl yani ya senin evli birinden çocuğun var ama kimlikte annenin adı yazıyor o nasıl oluyor tam olarak kadının eşinin bundan haberi var mı yani çocuğu gizlediniz mi eşinden?
Karaktersizlik Abidesisiniz Birde yanlış deyince Aslında yanlış deyil diyebiliyorsunuz nisa suresi 24 ayet Elinizin altında bulunan câriyeler müstesna, evli kadınlar da size haram kılındı; Allah’ın size emri budur. Bunlardan başkasını, iffetli yaşamak ve zina etmemek kaydıyla, mallarınızla (mehir vecibesini göz ardı etmeden) istemeniz size helâl kılındı. Onlardan karı-koca ilişkisi yaşadıklarınıza kararlaştırılmış olan mehirlerini verin. Mehir kesiminden sonra karşılıklı anlaşmanızda size günah yoktur. Şüphesiz Allah ilim ve hikmet sahibidir.
Bir erkek sevmediği bir kızla Niye yatsın ki? Peder ağzıma sıçardı 3 gün dayak yeyip 10 gün sonra yoğun bakımdan çıkar çıkmaz basar nikahı Herkese de gösterirdim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bırakmam zaten ben ömürlük düşünen biri olduğum için sorun olmaz
Peki sevgilin kürtaj olmak istese ne yapardın
neden olmak istiyorki kürtaja karşıyım ikna etmeye çalışırdım her halukarda bırakmam o benim bir parçam olmuştur artık ne olursa olsun bırakmam
Senden gizli aldırsa bebeği o zaman ne yapardın sonuç olarak evlenmeden çocuk doğurmak istemeyebilir veya anneliğe hazır olmayabilir
yani biraz tartışma olurdu tabi ama anlamayada çalışırım tabi bırakmam söz konusu bile değil
Eski kız arkadaşım benden habersiz gitmiş aldırmış bunu duyunca tekmeyi bastım
Oha ciddimisin peki neden yapmış ama sonuç olarak evlilik dışı bir çocuk doğrumak zorunda değil
Belki de senin iyi bir baba olamıyacağını düşünmüş de olabilir veya senin onu terk ediceğini yanlız bırakacağını düşünmüştür.
Evlilik istemediğimi en başından beri biliyordu
O zaman ben olsam ben de aldırırdım
Evlenmeyip kızı ortada bırakıcağını bildiği için aldırmış. Buna kızmaya hakkın yok o yüzden.
Yoo kızmadım ama benden habersiz yaptıgı için terk ettim en azından bana danışsaydı
var zaten çocuğa ben bakıyorum o evli olduğu için annemin adı yazılı onun kimlikte
Nasıl yani ya senin evli birinden çocuğun var ama kimlikte annenin adı yazıyor o nasıl oluyor tam olarak kadının eşinin bundan haberi var mı yani çocuğu gizlediniz mi eşinden?
eşinin haberi yok tabi. Eşi yurtdışına göreve gitmişti o arada denk getirdik
Dur ben tahmin ediyim eşi zengin olduğu için boşanmıyor ve eşinden aldiğı parayıda sana yediriyor sen de bu yüzden bu durumu kabul ediyorsun doğru mu?
yoo alakası yok
E o zaman neden eşinden boşanıp seninle birlikte olmuyor? Bu kadının eşinden cocuğu var mı?
eşinden yana bir sorunu yok biz hayatlarımızda illa onunla şey değiliz herşeyiz
Bu yaptığınız çok yanlış biliyorsun değil mi?
Aslında değil
Karaktersizlik Abidesisiniz Birde yanlış deyince Aslında yanlış deyil diyebiliyorsunuz nisa suresi 24 ayet Elinizin altında bulunan câriyeler müstesna, evli kadınlar da size haram kılındı; Allah’ın size emri budur. Bunlardan başkasını, iffetli yaşamak ve zina etmemek kaydıyla, mallarınızla (mehir vecibesini göz ardı etmeden) istemeniz size helâl kılındı. Onlardan karı-koca ilişkisi yaşadıklarınıza kararlaştırılmış olan mehirlerini verin. Mehir kesiminden sonra karşılıklı anlaşmanızda size günah yoktur. Şüphesiz Allah ilim ve hikmet sahibidir.
@EnsarOo ortadoğu hikayeleri ile bana gelme
Bir erkek sevmediği bir kızla Niye yatsın ki? Peder ağzıma sıçardı 3 gün dayak yeyip 10 gün sonra yoğun bakımdan çıkar çıkmaz basar nikahı Herkese de gösterirdim.
İkimizin kararına bağlı
Kürtaj olur muydun
Olmazdım evlilik karara bağlı çocuk benim ona kimse karşamaz
Keşke olsa ama yok maalesef
Ben doğururum.
Sevgilim umrumda bile değil
Babasız büyütebilir misin cidden
Evet
Sanki babalar ne yapıyor ki
Kendi gücüme güveniyorsam bakarım
Evlenirim
Evlenirdim.