Yani reel veya sanalda bu şekilde karşıma çıkıp yavşayan kızlarla muhatap dahi olmuyorum. Benim için yüz güzelliği ve fizik birinci öncelik. Kalp güzelliği veya karakterle ilgilenmiyorum.
Çirkin ve şişmanlar bana uzak olsun.
Yüzü veya fiziği güzel olmayan kızlarla muhatap dahi olmak istememem normal değil mi?
Dostum, fikrin bazı insanlar için hakaret niteliğinde ama sana da hak veriyorum. Bir yorumda tipim ve param var demişsin, hakkındır, dış görünüşü iyi kızlarla takılmak istemen , çirkinlerle konuşmak istememen. Insan güzel şeyler görmek istiyor tabii. Ancak! , ince bir ayrıntı var burada.. Çirkin kızlara da saygısızca davranamazsin, en basit dille seninle konuşmak istemiyorum diyebilirsin, insan kiminle konuşmak isteyeceğini seçebilen özgür bir canlı. Bazen mecburen her türlü insanla konuşabiliriz, o anlarda beğenmediğin tipteki bir insanın kalbini kişisel düşünceyle kırmadan, işini en kısa sürede hallet ve o kişinin yanından uzaklaş. En mantıklı ve akıllıca hareket bu olacak. Ne düşünüyorsun merak ediyorum önerim hakkında?
Cinselliğe göre düşünen birisin. Cinselliğe göre sevdiğin zaman gerçek sevmiş olmuyorsun. Sadece ilkel duygularını tahrik ediyor ve coşturmuş oluyorsun. Çirkin kızlarla olmamam büyük ihtimal 7/24 mastürbasyon yapmadan dolayı. Çirkinliğin ve güzelliğin görecesi vardır.
Tipte var fizikte var parada var. Beni her isteyenle olmam. İsteyenler arasından kendim seçerim.
Karakter vs kime göre neye göre? Çoğu insan zaten karaktersizdir sadece kendini gizler. Bende karaktersiz çirkinle olacağıma karaktersiz sexy biriyle olurum.