Köpek gibi para kazanmışsın, elonun köpek sevdası devam ettiği sürece dünya turu bile yapabilirsin ama sanırım kaldıraç kullanıyorsun dikkat et derim kaldıraç 1 verir 10 alır.
Kaldıraçtan uzak durursan hiç bir şey olmaz ama ona da bulaşınca insan zor vazgeçiyor çünkü çok güzel getiri sağlıyor. Bu kadar para yapmışken chia coin hardisk madenciliğini araştır derim küsürat ile ayda 5/7 bin arası gelir kazanabilirsin Y. T. D. 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Köpek gibi para kazanmışsın, elonun köpek sevdası devam ettiği sürece dünya turu bile yapabilirsin ama sanırım kaldıraç kullanıyorsun dikkat et derim kaldıraç 1 verir 10 alır.
Hırsımdan dolayı çok kaybettim ama artık karımı alıp çıkıyorum daha sonrasinda 10x bile yapsa artik umrumda olmuyor.
Kaldıraçtan uzak durursan hiç bir şey olmaz ama ona da bulaşınca insan zor vazgeçiyor çünkü çok güzel getiri sağlıyor. Bu kadar para yapmışken chia coin hardisk madenciliğini araştır derim küsürat ile ayda 5/7 bin arası gelir kazanabilirsin Y. T. D. 😂😂
Ekran kartı ile miningden daha mi iyi? Fiziksel olarak hdd gerekiyor mu yoksa sunucu kiralayıp orda da yapilir mi? Misal azure dan falan
Kart mantığı gibi ring kuruyorsun ama bu defa HDD ile fiziksel bir HDD gerek 180/200tb dizersen çok güzel kazançlar elde edilebilir
bunu nasıl oynuyosunuz ya iddaa işinden anlarım da bunu pek bilmiyorum
Bilmiyorsan hiç girişme, öğrensende girişme. Tavsiye etmiyorum gercekten
Niye
Hiçbişey anlamadöm bu ne
Coin
maldivler cok guzeldir simdi
Ooo kral parayı koymuş cebe
Elon amca sagolsun iyi pumpladı
Adamdır elon amca
36 bin mi nasıl yaptın ya hangi marka bu
147 bin
sen kaç para yatırdın hangi şey bu söyler misin para lazım kapanmada