Sadece kendimi suçluyorum. Nasıl bu kadar aptal olabildim?

(Ne dost ne ailemden biri. Kimseye anlatamadım o yüzden buraya yazmak istedim. Amacım sadece içimi dökmek. Teşekkür ederim şimdiden)
1 senedir beraberdik ilişkimiz ciddi ve evlilik yolunda giden bir ilişkiydi. O kadar güvendim ki ben bitiririm ama o bitirmez dedim. Askerden dönünce söz kesecektik adı konsun istiyorduk. Her şey planlı gidiyordu benden çok o düşünüyordu ayrıntısıyla. Ta ki 4 ay önceye kadar. Eski sevgilisinin onu, ailesiyle ve benimle tehdit ettiğini söyledi. Kızın elinde delil olduğunu o yüzden inkar edemeyeceğini yapacak hiçbir şeyi olmadığını ve ayrılmamiz gerektiğini söyledi. Ben 1 ay sonra evine gittim sadece konuşmak ve belirsizliği gidermek soru sormak için. Her şey çok güzeldi. Gelmen çok iyi oldu falan demişti. Mutluydum ama içim hala buruktu tekrar bir araya gelmemiz o kız yüzünden nerdeyse imkansızdı. Birçok defa buluştuk aman kimse görmesin aman sorun çıkmasın diye aynı yolda yan yana bile yurumedik. Ama yine de mutluydum çünkü benimleydi. 2 ay böyle geçti gecenin bir yarısına kadar muhabbetler sonra sesli konuşup oyun oynamalar daha sonra da zaman zaman konuşmayalım işler sarpa sardı diyip başa dönmeler bilmem ne. En son 1 ay önce tamamen bitirdik. Telefonda yine çok hüzünlü cümleler titreyen ses tonu. Ama bu sefer ilki kadar duygulu değildi bu biraz soğuk bir konuşmaydi. Ayrılırken söylenebilecek bütün klişeleri saydı. Sonra tek bir söz HOŞÇAKAL. Aradan 1 ay geçti ben her gece onu düşünüyorum acaba nasıl acaba ne yapıyor iyi mi diye. Kalbimin ritmini değiştiren o acımasız tetikçiler. ah onlar. durduk yere anılar sarıyor etrafını.. Daha çok acı çekmek için mi yoksa unutturmak için mi bilmiyorum ama benim canımı çok yakıyor..1 ay sonra aklıma geldi stalk yapmak. Çünkü En Ufak şüphe yoktu ki farklı bir şey göreceğime dair. Dün gece uykusuzdum ve o gün bi başka dolanıyordu adı dilimde his mı diyelim bilmiyorum. Bir uygulamadan bakayım dedim en son ne paylaşmış öne çıkan hikayelerinde neler birikmiş vesaire... 👇🏻👇🏻👇🏻