(Ne dost ne ailemden biri. Kimseye anlatamadım o yüzden buraya yazmak istedim. Amacım sadece içimi dökmek. Teşekkür ederim şimdiden) 1 senedir beraberdik ilişkimiz ciddi ve evlilik yolunda giden bir ilişkiydi. O kadar güvendim ki ben bitiririm ama o bitirmez dedim. Askerden dönünce söz kesecektik adı konsun istiyorduk. Her şey planlı gidiyordu benden çok o düşünüyordu ayrıntısıyla. Ta ki 4 ay önceye kadar. Eski sevgilisinin onu, ailesiyle ve benimle tehdit ettiğini söyledi. Kızın elinde delil olduğunu o yüzden inkar edemeyeceğini yapacak hiçbir şeyi olmadığını ve ayrılmamiz gerektiğini söyledi. Ben 1 ay sonra evine gittim sadece konuşmak ve belirsizliği gidermek soru sormak için. Her şey çok güzeldi. Gelmen çok iyi oldu falan demişti. Mutluydum ama içim hala buruktu tekrar bir araya gelmemiz o kız yüzünden nerdeyse imkansızdı. Birçok defa buluştuk aman kimse görmesin aman sorun çıkmasın diye aynı yolda yan yana bile yurumedik. Ama yine de mutluydum çünkü benimleydi. 2 ay böyle geçti gecenin bir yarısına kadar muhabbetler sonra sesli konuşup oyun oynamalar daha sonra da zaman zaman konuşmayalım işler sarpa sardı diyip başa dönmeler bilmem ne. En son 1 ay önce tamamen bitirdik. Telefonda yine çok hüzünlü cümleler titreyen ses tonu. Ama bu sefer ilki kadar duygulu değildi bu biraz soğuk bir konuşmaydi. Ayrılırken söylenebilecek bütün klişeleri saydı. Sonra tek bir söz HOŞÇAKAL. Aradan 1 ay geçti ben her gece onu düşünüyorum acaba nasıl acaba ne yapıyor iyi mi diye. Kalbimin ritmini değiştiren o acımasız tetikçiler. ah onlar. durduk yere anılar sarıyor etrafını.. Daha çok acı çekmek için mi yoksa unutturmak için mi bilmiyorum ama benim canımı çok yakıyor..1 ay sonra aklıma geldi stalk yapmak. Çünkü En Ufak şüphe yoktu ki farklı bir şey göreceğime dair. Dün gece uykusuzdum ve o gün bi başka dolanıyordu adı dilimde his mı diyelim bilmiyorum. Bir uygulamadan bakayım dedim en son ne paylaşmış öne çıkan hikayelerinde neler birikmiş vesaire... 👇🏻👇🏻👇🏻
Sadece kendimi suçluyorum. Nasıl bu kadar aptal olabildim?
Tatlım bunun gibi şerefsizlerin yaptığı şeylerden zevk alma süresi 1 ayı geçmez. Emin ol başka bir erkek ile beraber olduğunda o basit erkek içten içe deliye dönecek. Erkeklerin içgüdüsü bu. Zamanında sahip olduğu kadına başka biri sahip olduğu zaman deliye dönerler. Asla üzülme onun yaptığı şerefsizlik ve senin gibi dürüst, kalbi güzel bir kızı asla hak etmiyor. İyi ki aldatmış da o şerefsizin gerçek karakterini görmüşsün. Siz evlendikten sonra yaşasaydın bunları o zaman ne olacaktı? Mahvolurdun. Allah kurtarmış. Tanrı tarafından önemseniyorsun. O hıyar başta yalan söylediği ve sana yaptığı işkenceden dolayı asla mutlu olamayacak. İlahi adalet var. Bırak takılsın eski paçavrasıyla. Sayılı günlerin tadını çıkarsın. Ve dünyadaki erkek o değil sadece, o erkekten daha iyi karaktere sahip, yakışıklı erkekler var. Güzelim kadınsın istesen kapına milyonlarca erkek köpeğin olur. Tek bir lafına bakar. O hıyarın vereceği ilginin ve alakanın kat be katını sana verecek, seni başının tacı yapacak erkekler var. Üzülmen için bir sebep yok. Şükret. Ve diğer ilişkilerinde kendini ağırdan al. Kimseye kendini teslim etme. Nefsine yenik düşme. Düşme ki bunun gibi hıyarlar senden faydalanamasın. Senden değerli kimse yok.
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
O kadar güzel konuştun ki o kadar haklısın ki.. zaten tek dayanağım o yaşattığını yaşamadan ölmesin. Öyle bir ahımı aldı ki o ikisine ömür boyu yeter. Umarım mutlu olur demicem aksine sürünsün bana bunları yaşattığı için, zerre acımadığı için. Oyun oynar gibi kendi yazıp kendi yönettiği için. Arkamdan çok gülmüşlerdir eminim. Ama şuna da eminim ki onun bu dünyada iki yakası bir araya gelmeyecek. Rabbime şükürler olsun ki gerçek yüzünü gösterdi beni ondan çekip aldı. Ve içimde gram üzüntü yok sadece nefret doluyum. Bir de hayal kırıklığı
Acını zamanında yaşa yaşayabildiğin kadar. Zor kesinlikle. Üzül, ağla kır, dök. Acını zamanında yaşa ki rahatlarsın. İçinde kalmasın hiçbir şey. Bu geçici bir dönem unutma. Daha sonra durulacaksın. Başka insanları tanıdıkça "ben bu salağa mı üzüldüm" diyip kendine güleceksin. O hıyardan her yönden daha iyi bir erkek hayatına girdiğinde iyi ki kurtuldum diyeceksin. Emin ol asla mutlu olamayacak o hıyar. Allah seni o kadar önemsiyor ki o şerefsizin elinden kurtardı. Üzüntünü yaşa kurtul ve gelecek aşklara yelken aç. Bunları yaşamak tecrübedir, ilişkide uyanık olman gerekli. Sinsi olman gerekli. Saf niyetini kötüye kullanamasınlar.
Ne demek ya ♡ yeter ki kendi değerinin farkına var. Ben de senin gibi hissederdim başları ama sonra gözlerim açıldı. İstersen kapına kul olacak erkek o kadar çok ki aslında farkında değilsin. Kalbinin güzelliğini kaybetme o sana doğru yolu gösterecek her daim. Bunun gibi hıyarlardan kurtul ki seni her yönden mutlu hissettirecek erkeklere fırsat tanı. Umarım her şey senin iyiliğine yönelik gerçekleşir. Acını yaşa, üzül ağla. Hepsi geçici. Gelecekte seni daha güzeli bekliyor eminim.
okurken gözlerim doldu çünkü bende en az senin kadar körüm galiba içim o kadar buruk ki asla asla haketmedik bunları boğazım düğümleniyor şunu bile yazarken
1
15 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
ama o kadar şanslısın ki.. keşke bende senin gibi gerçekleri görebilsem Allah'tan tek isteğim bu ama ben hep şüphe içinde yaşıyorum bu beni gün geçtikçe bitiriyor
En çok kıyamam tek damla gözyaşına diyenler değil miydi zaten bizi hıçkırıklara boğanlar. Ama kör olmak cidden bambaşka bir boyut. O kadar inandım ki farklı olduğuna gerçek olduğuna.. Ama sonuç ne. Bana insan gibi eski sevgilimi özledim bile demedi bildiğin senaryo yazdı oynadı yönetti. Bende gözlerim yaşlı o filmin içinde buldum kendimi. Her şeyden habersiz.. Ve filmin sonunda kocaman sevgim nefretim ve hayal kırıklığımla baş başa kaldık
senin en azından kendine olan saygın var bende o da kalmadı. ondan da kendimden de ilişkimizden de midem bulanıyor artık. Beni resmen kullandığını, benden cinsel olarak faydalandığını düşünüyorum artık. buna izin verdiğim için kendimden utanıyorum ama sevdim çok sevdim
yemin ederim senin yerinde olmayı o kadar isterdim ki. her şeyin farkındasın, gerçek yüzünü gördün ve aklında en ufak soru işareti kalmadı. hiçbir belirsizlik yok artık sadece yoluna bakacaksın. o kadar güzel ki. belirsizlik insanı günden güne bitiriyor
O belirsizlik ah o belirsizlik zaten. O şekilde yaşamak o kadar zor ki. Bak bende benzer şeyler yaşadım başta hiç istemeyerek sadece o çok istiyor ve ilişkimiz daha iyiye gitsin diye yaptım. Neden? Çünkü çok seviyordum deli gibi aşıktım hem evlenecektik zaten o kadar kesindi ki. Birlikte olduğumuz günün ertesi günü terketti beni. Ondan sonra defalarca buluştuk ara ara yine yaşandı. Ve ben hiçbir şey düşünmüyordum bile
Bak şu hayatta en değer verdiğin şey sen olmalısın kendin olmalısın. Sen kendine değer ver ki başkaları da sana değer versin. Sen umursamazsan kimse umursamaz. Sen güçlü olduğun zaman asıl zirvede olacaksın. Seviyorum diye her istenileni yapınca değersiz oluyorsun kolay oluyorsun basit diyorlar sana
o kadar doğru söyledin ki. inanır mısın ağlıyorum şu an. hem sana hem kendime. ama içimde bir gram onu kaybetme korkusu yok biliyor musun. ya da onu çok sevdiğim için bu halde değilim. sadece çok zoruma gidiyor ya. haketmedim
İlişkinin bir sonu olmayacağını çok iyi biliyorsun doğru kişi olmadığını onunla olmayacağını. Ya onu bırak sen mutsuzsun önemli olan bu. Bırak gitsin emin ol ben bile tek başıma ayağa kalkabiliyorsam herkes kalkar. Kalk ve dimdik dur önce kendini sev kendin için yasa. Eminim çok güzel kızsındır. Böyle erkekler için değmiyor inan bana sadece pişmanlık başka bir şey değil
Ben bundan sonra biriyle olabileceğimi bile düşünmüyorum. Kime emanet edebilirim ki şimdi yüreğimi. Kime diyebilirim gel beni sev diye. Ailemle tanışmaya geliyordu ya ayrılık lafı geçince dalga geçerdi biz ayrilmicaz ki hiç diye. Ama noldu kendi bitirdi. Hem de eski sevgilisi için. Ben ona gözüm kapalı güvenirken kendimden çok güvenirken böyle bir şey yaptıysa kimler neler yapar.
Egitimime işe daha çok vericem kendimi o kadar çalışıcam ki düşünmeye zamanım olmayacak. Kafami öyle şeylerle doldurucam ki o yavaş yavaş çıkıcak silinip gidecek. Benim aklımda da kalbimde de böyle birine yer yok çünkü
Gerçek olan tek şey sendin ve sadece senin ona olan duyguların. Üzdü
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tek bir şey öğrendim. "KİMSEYİ KENDİNDEN DAHA FAZLA SEVME".. değmiyor çünkü.. ayrılık söz konusu bile değilken en acı şekilde terk etti beni. Üzülecek değilim bendeki sadece hayal kırıklığı, nefret
Seni çok iyi anlıyorum hatta belki seni benden daha iyi kimse anlayamaz. Gün geliyo artık yokluğuna değil de bu yaşadıklarımızı haketmeyişlerimize ağlıyoruz. Nasıl aptal yerine konulduğumuza. Bırak Allah'ından bulur bu ve bunun gibi daha bir çok acımasızlar. Sen bu kadar iyi niyetli biri olduğun için özelsin sakın bi gün herşeyi atlatıcam umudundan vazgeçme 🙏🏻🌹
En İyi Cevaplar