Aşk İlişkileri Kızlar, aramız nasıl? Size takılınca gücenmiyorsunuz değil mi uskumru balıklarım? Kumpirik Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Bazı kızlar çok şeker yav. Kıyamıyorum.Bazıları da çok aksi şeytan. 🥳Bana gücenen var mı la, aloo, hoop?..Kızlar gelin kaçmayın laaaayn 🥳...Kızları sevelim mi?#KızlarıSevelimMi Kızlar, aramız nasıl? Size takılınca gücenmiyorsunuz değil mi uskumru balıklarım? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yok hayır sorun yok :) 1 11 Yorumla Kumpirik +1 yıl Şurada senden daha çok kim sevilmeye layık ki 🥳 Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl 😅😅 güzel iltifat Yorumla Kumpirik +1 yıl Hakikaten biraz başbaşa görüşebilir miyiz.Kıymetli vaktinden birkaç dakika benimle paylaşmak ister misin🥳 Yorumla Kumpirik +1 yıl @perhapslove aloo kime diyoruz he poğaça surat Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl Pislik ya ilk fırsatta üstüme toprak attın 😂 Yorumla Kumpirik +1 yıl Yok daha neler🥳https://voca.ro/1lVuk1hFgCIe Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl Sen dedin diyeceginiii Yorumla Kumpirik +1 yıl Yav bekletiyorsun ama. Ayıp oluyor ha Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl Ne yapayim kumpirik Yorumla Kumpirik +1 yıl Ne yapayım olur mu mesıc bax a bak Yorumla Kumpirik +1 yıl Özel diyorum anlasana 🥳 Yorumla
justimagineittx Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Yok ayol 2 1 Yorumla Kumpirik +1 yıl Sarı çiyan naber Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aramız yok denicek kadar kötü. Olmasında zaten. 1 1 Yorumla Kumpirik +1 yıl Sen kimsin papi Yorumla
Akrep_Erkeği_ Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Gorseldekine benzeyen fotolara çok rastladım 😂😂😂 1 1 Yorumla Kumpirik +1 yıl 🥳 Yorumla
Bıngıl_Forever Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yok ya. İyisin. Mantıklı mantıklı sorular sorup da düşündürüyorsun. 2 0 Yorumla
MerveTaba Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Biz de sana kıyamıyoruz bee 🙆♀️Başkası olsa pıçaklamıştım 💁♀️🤦♀️🤷♀️ 1 0 Yorumla
Minnoşumbne Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Uzaydan daha boşsun 😒 3 10 Yorumla Kumpirik +1 yıl Seni o boşluğa atıyım🥳 Yorumla Minnoşumbne +1 yıl Beni oraya atarsan boşluk diye bir şey kalmaz zaten engin bilgilerimle o boşluğu doldururum merak etme Yorumla Kumpirik +1 yıl Götsüz Fasulye Yorumla Minnoşumbne +1 yıl Senin aklın sadece bunlara çalışır. Hayvanlarla olan ortak noktalarından biri. Yorumla Kumpirik +1 yıl Fındık Kafa Yorumla Minnoşumbne +1 yıl Kelimelerinle ne kadar boş olduğunu ispatlıyosun, beni haklı çıkarıyosun teşekkürler Yorumla Kumpirik +1 yıl Çıplak Kraliçe Yorumla Minnoşumbne +1 yıl Boşsun Yorumla Kumpirik +1 yıl Ok. Yorumla Minnoşumbne +1 yıl Tm Yorumla
yaseminadi Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Umursamıyorum o yüzden gücenmiyorum 1 2 Yorumla Kumpirik +1 yıl Ha aferin Yorumla yaseminadi +1 yıl 😂😂 Yorumla
Xxxdilaraxxxx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 669 cevap paylaştı. 🙄🙄🙄🙄Bazı sorularını sevmiyom. 1 4 Yorumla Kumpirik +1 yıl Seni kodese tıkarım Yorumla Xxxdilaraxxxx +1 yıl No no no 😌 Yorumla Kumpirik +1 yıl Seni kırbaçlarım Yorumla Xxxdilaraxxxx +1 yıl He he he 😏😏😏 Yorumla
Kumralvampir___ Takip Et Bilge Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı. ahaha senimi takicam guldurme😂 1 4 Yorumla Kumpirik +1 yıl Puauahah tipe bak, patlamış🥳 Yorumla Kumralvampir___ +1 yıl sana bakcamda goremiyorum hacim? Yorumla Kumpirik +1 yıl Hacım gönül gözün kapali Yorumla Kumralvampir___ +1 yıl gonul gozum soru sormanin uslubunu bilmeyenlere kapali oldugu dogrudur Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl İyii 1 1 Yorumla Kumpirik +1 yıl Seni seviyorum tıfıl Yorumla
En İyi Cevaplar