Erkek arkadaşım ilgisiz, mesaj atmıyor. Nasıl bir yol izlemeliyim?

Erkek arkadaşım ilgisiz, mesaj atmıyor. Nasıl bir yol izlemeliyim? Bir erkek mesaj atmıyorsa ne yapmalı?

Erkek arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz on gündür.

Dün gün boyu sadece birkaç dakikalık mesaj attı. toplam yarım saati geçmedi.. İletişim buydu. Ben de gece mesaj attığında ne işin vardı diye sordum. Evdeydim tüm gün TV filan dedi. İşin var sandım yoksa niye mesaj atmayasın ki dedim. Benim için TV'de bir iş olabilir dedi. Üzüldüğümü belirttikçe abartıyorsun askım dedi uzatma dedi şu an bunu demenin ne faydası var dedi bu ilgisizlik değil dedi ..

Bu normal bir şey mi yani. Birde karsıma geçip savunması üzerime hala gelmesi gönlümü almaması beni kahrediyor. Ben bunu bile soramayacak mıyım. Anlayış bu mudur Ve dedi ki BİZİM OTURMUŞ BİR İLİŞKİMİZ OLSUN DİYORUZ HALA BUNLARIN KONUSUNU EDİYORUZ dedi. Oturmuş ilişki nedir? Arayıp sormazsa neden diye sormamak mıdır.

Bana göre bunlar problem değil dedi. Ben bunu sorduğum için resmen anlayışsız ilan edildim. Gerçekten bilmek istiyorum belki de gerçekten o haklıdır ne olur bana yardımcı olun.

böyle yapıp sonra ben söz edince ben anlayışsız oluyorum. Anlayış nedir takmamak mıdır? İnsan sevdiğini nasıl takmaz arayıp sormamasına nasıl üzülmez... Ben bunu konu edince anlayışsız ilan edilmekten karsı tarafın niye şimdi bunu sorun ettin demesinden üzülüyorum artık:(

Arkadaşlar lütfen okuyun ve yardımcı olun. Onu tanıyorum bir başkası olma ihtimali asla yok bu tarz yorumlar yapmayın lütfen. onun fikirleri davranışları böyle.

Aynı şeyden yakınsa nasıl üzülüp onu anlamaya çalışırım ama yok o anlamıyor Bu tarz sorunlar edilmemeli diyor.

Nasıl bir yol izlemeliyim... Onu çok seviyorum O da seviyor beni. Fakat ilgisizlik böyle gün boyu birkaç mesaj beni çok üzüyor. Ne yapacağım Bunu sorun bile edemiyorum. 3 saat boyunca savundu kendini. Oysa birkaç iyi çift söz gönlümü alırdı uzamazdı..

KANDİLİNİZ MUBAREK OLSUN BU ARADA...

Erkek arkadaşım ilgisiz, mesaj atmıyor. Nasıl bir yol izlemeliyim?