Eski sevgilim bana vatsaptan mesaj atıp geri çekmişti bende aynısını yaptım ona mesaj atıp geri çektim, sonra numarami kaydetti profili son görülmesini falan bana açtı ben de aynı şekilde öyle yaptım, şimdi profiline benim sevdiğim bi fotosunu koymuş yani ben sevgiliyken o fotoyu beğendiğimi söylemiştiniz bende onun sevdiği bi şey koysam mı napsam 😂
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bi dakika bi dakika? Sen dün gece mesaj atsam mı diye soran kişi değil misin ya? Attın mı mesaj 😂😂😂
Atmam demiştim kesin değil mi? Olabilir 😅 Soru tam olarak neydi?
Sorunla sadece ben ilgilenmiştim bana ayrılma nedeninizi bile uzunca yazmıştın. Sormuştun ben de onun gibi mesaj atıp geri silsem mi diye. Ben de mesaj atma demiştim ama sonra ayrılma nedeninizi anlattıktan sonra mesaj at o haklı demiştim hatırlıyor musun hahahah
Ama farklı bi hesap baktim da
Evet kapattım onu bu yeni hesabim :)
Bu arada çok sevindim :) sen de onun sevdiği fotoğrafı profiline koymak yerine durumuna sevgiliyken dinlediğiniz bir müzik varsa koyabilirken
Koyabilirsin*
Ayyy iyiki gördün sorumu ahahahah dün gece degilde saat 10 gibi mesaj attim çıktım vatsaptan sonra bu girdi çıktı falan bi baktim son görülmesini görüyorum sonra bi baktim profili açık bende acaba herkese mi açtı diye abimden kontrol ettim ama yok numarami kaydetmiş bende bi gevşeklik yapayim dedim üç günlük dünya sonra bende onu kaydettim neyse bu akşam işte bi baktim benim çok sevdiğim bi fotosunu profil yapmış baya eski ve kendisi pek sevmezdi tesadüf olamaz değil mi yaa
Yok ya durum koymam hep o adım atsın bende atarım bak o mesaj attı bende attım o numarami kaydetti bende ettim böyle nereye kadar gidiyorsa gitsin olmadı artık yoluma bakarım napim
Sen mesaj attıktan sonra senin sevdiğin fotorafı profiline koyduysa tesadüf değildir bence 😂 bu böyle olmaz ya sen mesaj at ya da o atsin böyle mi anlaşacaksınız😂😂
Kanka o ayrıldı benden ben asla atmam
Haklısın o zaman mesaj atmasını beklemeye devamm🙌🏻 mesaj atmazsa üzülme çok da umutlanma üzülen sen olursun💞
Yok ya zaten herşeyi göze aldım, çok çok teşekkür ediyorum ilgin için inşallah çok güzel bir hayatın olur 💖💖
Rica ederimm ne demek 😊amiin. İnşallah senin de her şey istediğin gibi olur çok mutlu oll💙
💖💖💖💖💖💖
Ya bisey sorabilir miyim sana. Bu salak benim numaramı silmiş profili falan gitti çok sinirlendim niye böyle yaptı ki
Dur duk yere mi silmiş yoksa dikkatini çekecek bir şey yaptın mı dünkilerden sorna? Ve numaranı sildiğine emin misinn
Hiçbir şey yapmadım ki durduk yere profil son görülme gitti
Sinirden ağlamak üzereyim ya ne mal bi insan
Başka birinin telefonundan bakmayı denedin mi
Zaten kişilerine açık sadece profil son görülme falan baksam da anlayamam yani
Dedim ben ama başında bu mal senin aklını karıştırmak için yapıyordur diye 🤦🏼♀️
Anladımm üzme kendini lütfen
Ne yapmaya çalışıyor ya offf keşke hiç yapmasaydim durduk yere moralim bozuldu dersi falan bıraktım
Düşünme onu düşünme biliyorum ha deyince olmuyor ama o aklına geldiğinde konuyu değiştir ne istediğini bilmezin tekiymiş senin de bir şey yaptığın yok.
Ben silmeyim daha demi numarasını falan sürekli baktığımı anlamasin
Numarasını sill
Hemen mi
Evet hemen sil senin silip silmedigini anlayamaz yanlış biliyorsun sen.
Nasıl anlamaz anlar, profil bilgileri görünmez eğer silersem ama Şu an görüyor demekki silmedi anlar
Bak sen çok yanlış biliyorsun. Mesela ben profil fotoğrafımı ya da ne bileyim son görülmemi veya hakkımdalar kısmını sadece kisilerimin görmesini istiyorum. Kişilerimin görmesi için benim onda onun da ben de kayıtlı olması lâzım yani sen onda kayıtlı değilsen o senin profilini felan göremez.
Hayiiir asıl sen çok yanlış biliyorsun mesela ben senin numaranı kaydettiysem eğer, sen beni ister kaydet ister kaydetme görünür benim bilgilerim çünkü sen kişilerimde eklisin ve benim bilgilerim sadece kişilerime açık
Hayır ben böyle biliyorum
😂😂
Offff offf ne salagim neyse bende kendime yeni sevgili yapmazsam daha da bu o. cocuguna bakarsam ne olayım ya
Hâlâ bu çocuğa karşı bir şeyler hissediyorsan kimseyi yara bandı olarak kullanma bence sadece bir tavsiye yanii
hayırr kesinlikle öyle bi insan değilim zaten ben onu unutmuştum bile hatta yeni bi ilişki düşünüyordum ta ki o bana mesaj atana kadar
Kötü olmuş yaa🤦🏼♀️ numarasını sil ne düşünürse düşünsün bitir kafanda. Ona takılıp kalmak ömründen çalmaktan başka bir şey değil
O kadar haklısın ki çok teşekkür ederim konuşmak iyi geldi 💖😊
Rica ederim her zamannn🙂💙💙
Merdumgirizz umarım seni sıkmıyorumdur ben ona mesaj atmak istiyorum hemde çok sence ne yapmalıyım ayrılık sebebimizi sonradan vatsap olaylarını bi düşünüp bana akıl ver nolur
Hayır be sıkması estağfurullah. Ayrılık sebebinizi kısa bir şekilde tekrardan yazar mısın?
Ayrılmanızı saçma bulmuştum yanlış hatırlamıyorsam sen ayrılmıştın. Bence yazmalısın kaybedecek hiçbir şeyin yok en kötü ne olabilir ki? Asıl yazmazsan pişman olacaksın çünkü aklında hep "acaba yazsaydım her şey düzelir miydi" sorusu kafanı kurcalayacak.
Gizli burda mısın?
Burdayımm kusura bakma Googledan giriş yaptığım için bildirim gelmiyor, hayir o ayrılmışti benden dur yazicam
Bu arada sen 18 yasinda misin
Sorun değil evet 18.
Ben 21 yaşındayım umarım duygularımi anlayabiliyorsunduuur😢
Çok iyi anlıyorum merak etme. Atacak mısın mesaj?
Sana en baştan anlatıyorum olayı Şimdi İki senelik bir ilişkim vardı ama 4 ay önce beni terketti şöyle oldu ben onu aradım ama açmadı sonra o beni aradı ben acmadim ama bilerek değil aile evinde olduğumuz için telefon sürekli elimizde olmuyor. sonra bana mesaj atmış ismimle hitap ederek (normalde aşkımli falan kibar konuşur) "aradım açmadın sonra konuşuruz" buda bana sert geldi belkide tripli günümdeydim bilmiyorum saydırdım buna aptal salak sen kimsin benimle dik dik konuşuyorsun arama beni iyi geceler falan dedim sonra bu iyi geceler bu laflarını unutma yazma bana dedi sonra ertesi gün aradı hiç bir şey yokmuş gibi aradı beni konuştu bende soğuk davrandım sonra bi daha hiç aramadı yani 2 hafta boyunca, sonra ben buna mesaj attım 2 hafta sonra bi işim var ona yardımcı olsun hemde belki barışırız diye sonra buda bana "şaka mısın sen" dedi ve yarım sayfa ayrılık mesajı attı işte benim iş bulacağım bile belli değil seni oyalamak istemiyorum falan bende beni sevmiyor musun dedim konu bu değil dedi iyi sen bilirsin baybay dedim. Bunların ardından 4 ay geçti bana gece saat 2de mesaj atıp geri çekmiş (sapıklik niyeti yok eminim öyle biri değil) 10 gün boyunca buna tepki vermedim sessiz kaldım 10 gün sonra bu sefer ben buna mesaj atıp geri çektim sonra bu numarami kaydetmiş profil son görülme falan görünür oldu bana sonra bende bunun numarasını kaydettim aradan 3-4 gün geçti hiçbir şey olmadı birden numarami sildi, öncelikle bunlara yorum yap devamı var ama lütfen ciddiye al çünkü ben üzülüyorum ayrılık nedeni iş olması sebebi sürekli benim bunu yüzüne vurmam yani durduk yere söylemedi bunu
Öncelikle ayrılmanızın nedeni sadece senin ona sert çıkman değil tabii bunun da payı var keşke o kadar kırıcı olmasaydın.
O istemez miydi bir işi olmasını? sen bunu sürekli yüzüne vurduysan erkeklik gururuyla oynamışsın demektir. Bence ona iyi günde de kötü günde de yanında olacağını hissettirmeliydin kendini yalnız ve kötü hissediyor olabilir işsiz olduğu için bir de sevdiği kişi üzerine geldiyse... ayrıca o 2 haftalık zamanda neden onun yazmasını bekliyorsun bence sen yazmalıydın çünkü "arama beni iyi geceler" diyen sensin ama onun aramasını sormasını bekliyorsun? İşin düşmüş aynı zamanda da barışmak için yazmışsın bu onun kalbini kırmıştır çünkü ne aramışsın ne sormuşsun işin düşünce mesaj atmışsın barışmayı da bahane olarak araya sokuşturmuşsun normal olarak da sana "şaka mısın sen?" Diye sormuş. Bence bundan sonra gururu bir kenara bırak ve onu tekrar kazanmak için çabala derim:)
Ya evet çok haklısın biraz ani ve fevri hareketlerim oldukça fazla ama napim engel olamıyorum kendime şu çenemi asla tutamıyorum iş konusunda onun üzerine haddinden fazla gittim ama bende bizim iyiliğimiz için konuşuyorum. Her neyse sonrasını biliyorsun zaten mesaj atıp geri çekmesi falan neden böyle yaptı numarami kaydetti sonra geri sildi ve sen bugün olanları bilmiyorsun bi baktim kapalı olan instagramı açmış kız eklemeye başlamış 3 tane falan kız takip ediyor kendi memleketinden ama bilmiyorum o beni unutamaz gibime geliyor ilk sevgilisi benim ve ilkler unutulmaz 😅güldüğüme bakma bende çok üzülüyorum duruma ama benimde bi gururum var o ayrıldı sonuçta benden ne yapsam bilmiyorum hala yazmadım aslında şu an başka biri var konuşsak olucak ama duygularımla o kadar karışık ki onu kullanmak istemiyorum ve sanki şey gibi geliyor bundan sonra karşıma çıkan insan iyi mi olucak acaba? onun kadar beni seven ailesine düşkün birini bulabilir miyim acaba? sanki bulamiycakmişım gibi
Bilmiyorum hayat bu karşına neleri çıkaracağı belli olmaz. Mesaj atmaya gönüllü değilsin anladığım kadarıyla. Cünkü o ayrıldı diye gurur yapıyorsun ama burda haksızsın sen onu ayrılmaya zorlamissın. Sen bilirsin ben sadece okuyup tavsiye veriyorum. Kimse unutulmaz değildir gün gelir o da seni unutur sen de onu:) hayatında mutluluklar dilerim umarım hakkında en iyisi olur:)
Aslinda mesaj atmak aklımda ama ne bileyim ya şu sıralar yoğun tempoyla çay topluyoruz düşünmeye fırsatım olmuyor hele bi şu işler bitsin o kendine birini bulmazsa yazarim 😅 çok teşekkür ederim sana ayrıca.. 💖💖
Hadi bakalııım inşallah 😂 rica ederiim💗
Size çok önemli bir şey soracağım, ulaşmam gerekiyor. Eğer buradaysanız cevap verebilir misiniz?
Buyrun
Buradan yazamam, özelden konuşabilir miyiz
Hayır özelden olmaz zaten kimse kalmadı soruda yazabilirsin burdan
Konuşacağım konu sizinle ilgili değil. Zira konuştuktan sonra da hiç yazmayacağım
hayir
peki
Bak, bu benim için çok önemli bir şey. Neden yardım etmekten çekiniyorsun. Endişelenme, kötü bir niyetim yok..
Tamam yardım edicem sen yaz
Buradan yazmayı istemiyorum. Ne kadar da bu meseleyi abarttın. Seninle bir alakâsı yok diyorum, anlatamıyorum. Sadece 5 dk. alacaktım oysa ki..
Sen bilirsin ama genrlde ayril baris iliski cok hayirli olmuyo
Hayir ilk kez ayrıldık
Peki ne kadardir ayrisiniz
5 ay oldu
Ooo cok fazla bnce hayir yinede siz bilirsiniz
Eğer hala bir şeyler hissediyorsan denemekten zarar gelmez
Ne garip bir iletişim şekli
Sevdiği şey?
Yani onun ben beğendiği bi fotoğrafımi profil mi yapsam
Şimdi oldu , beğendiği şey olunca farklı olabilir.
dalga geçmemiz gereken kısım beynin mi?
Ne kadar kırıcısın💔
Bir adim atarsan kopegi olursub
Evet biliyorum ama ilk adımı o attı
Birk atsin